Pomoč-nujno!
Dobil sem igrico Grand prix 3-piratski cd in ga inštaliral, ko pa hočem igrico zagnati mi napiše, da naj vstavim pravi cd! Kaj moram narediti, da mi bo igra delala(mislim da je nekaj v zvezi s cracki ali nečim podobnim)? Hvala!
Verjetno imaš na CD-ju crack. Odpri raziskovalca in poglej kaj je na CD-ju. Če boš našel crack, ga prekopiraj v igro tam kjer je inštalirana in potem poženi ta crack. Upam, da ti bo uspelo. LP Harry
Ja, crack je res tam! Kam ga sedaj prekopiram in kako se to naredi?(sem bolj računalniški začetnik) Hvala za odgovor! Pa še zanima me, če obstaja kakšna boljša formula od te?
Ja tak naredi tak:
1. Označi crack in stisni z desnim miškinim knofom gor pa strisni copy!
2.Igro maš verjetno inštalirano na C:\Program Files\Microprose\Grand prix3
3. Odpreš toto mapo in stisni spet desno miškino tipko pa stisni paste!
4. Verjetno ti bo napisalo če ste prepričani, da želite zamenjati neko ikono pač. stisni Yes for all al po slovenska Da,za vse!
5. Potem se ti po v tej mapi (…Microprose\Grand Prix 3) pojavila ena ikona GP3 formata *.exe
6. To ikono nesi v namizje in sedaj bi mogla igra delovati!
7. Če ti ne gre napiši!
P.S.: Nevem, če obstaja kaka boljša simulacija F1 kot je to! jaz sem že špilal GP2 skoraj 5 let! Pa gp3 mi je še vedno zakon
P.S.2: Če hočeš met avte pa voznike iz te sezone idi na http://www.alphaf1.com pa stisni nekje gori GRAND PRIX 3 pa si nekje pošiči GP3 edit pa si ga dol potegni pol pa še sezono!
PA VPRAŠAJ ČE ŠE KAJ NE VEŠ!!
LP, Felix
Forum je zaprt za komentiranje.