Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Pomoč – podatki so izbrisani

Pomoč – podatki so izbrisani

Pozdravljeni,

Imam operacijski sistem Windows ME. Po pomoti smo izbrisali podatke (v glavnem Wodrove) na D disku. Tudi koš je bil že izpraznjen.
Prosim za informacijo, če se da kje dobiti program (freeware), s katrim bi se dalo podatke povrniti.

Za informacije se zahvaljujem.

Martin

Dokler ne dobite odgovora, predvsem ne snemajte ali ne brišite dodatnih datotek, saj se s tem manjša možnost obnove podatkov.

Sumim pa, da bo težko. V dosovem okolju to ni bil poseben problem, v windowsih je težje – če se sploh lahko kaj reši.

Če bo kdo posredoval koristen nasvet, bom tudi sam vesel.
Človek pač z enim klikom oz. potrditvijo lahko uniči dolgotrajno delo.

Seveda se da!!

Samo koliko in kdaj, če niste preveč delali na nejmu bo v redu, ali pa kaj čez inštalirali. Obstajajo programi,ki sem jih pred danvnim še uporabljal, pri podobnem brisanju

dobili smo nazaj tri čtrtine podatkov, vendar povdarjam, ne smete ničesar delati ali pisati čez ta d disk.

ko bom v službi bom še napisal kateri program smo uproabljali.

primož

Spoštovani Primož

Hvala lepa za vzpodbudne besede. Forume na med.over.netu spremljam že dalj časa, tokrat sem se pa prvič vključil z vprašanjem. Zato bi vam rad ob tej priliki izrazil pohvalo in priznanje za vaš trud.
V upanju na ugodno rešitev mojega problema vas lepo pozdravljam.

Martin

Povej če ne dobiš nobenega free programa, pa bomo z nonfree uštimal 🙂
Ali pa napiši mail, da ti ga pošljem.

No pa tud free obstaja
poglej na
http://home.nexgo.de/christian_grau/rescue/index.html

http://www.undelete.com
za trial version

ne najdem, kam sem dal, vendar je vseeno al je free al ne, samo da tisti trenutek dobiš podatke nazaj.

greš na tucows in iščeš recower files ali kaj podobnega, mislim da je bil tale Recover4all 1.03 ,najdeš programe, ki so označeni z veliko kravam, kar pomeni, da rangirajo visoko. Imaš take ki so trial version, kar pomeni za 30 dni, v tem casu pa bos že rešil podatke, potem je pa tako ali tako vseeno, če bo potekel.
al pa na pa najdes win drivers.
žal pa tega programa nimam več in se tudi ne spomnim, kateri je bil.

če pa rabiš kodo jo pa tudi lahko dobiš na netu in razbiješ program, seveda imaš še vedno nelicenčen program, tako da veš , da ga moraš potem pobrisati, ko enkrat rešiš podatke.

primož

Recover4All je res med najboljšimi, vendar pa je finta vseh teh preizkusnih programov, da ti restavrirajo le prvih nekaj 10K datoteke, če program ni registriran.
Zato nujno rabiš celo verzijo. Kod in crackov pa je seveda polno, če pa vseeno ne najdeš pa povej.

Pozdravljeni spoštovani forumci

Z veseljem vam sporočam, da sem večino izbrisanih podatkov uspel povrniti. Uporabil sem program Recover 4 all 1.04, ki mi ga je poslal lokalni računalniški poznavalec in prijatelj. Po pravici povedano nisem siguren, kakšna verzija je – mislim pač, da je programska koda zlomljena, ter deluje, kot da je registriran.

Kakorkoli, pomembno je, da sem dobil podatke še posebno mi je bila pomembna hčerkina seminarska naloga, ki je v celoti povrnjena (dolžina zapisa 67 KB). Povrnjen je bil tudi en drugi dokument dolžine 87KB. Zanimivo se mi zdi, da od dveh zelo podobnih Excelovih dokumentov (dolžina 204KB eden in drugi) – eden je bil povrnjen eden pa ne.

Vsekakor sem z izidom zadovoljen in tako se na tem mestu zahvaljujem za vaše nasvete ter vašo pripravljenost tudi še drugače pomagati. Moram reči, da pa sem se pri vsej zadevi tudi sam marsikaj naučil.

Torej vsem skupaj še enkrat hvala, z željo da bi imeli veliko uspeha pri vašem delu – kjerkoli pač delate.

Lep pozdrav

Martin

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close