Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomoč pri kombiniranju oblačil

pomoč pri kombiniranju oblačil

Že večkrat sem opazila , da imate nekatere forumovke smisel za kombiniranje oblačil, zato prosim za pomoč.
Črno čisto ozko krilo pod koleni + bluzica v zlato bakreni barvi + ? čevlji + ? torbica.
Barva čevljev =??????????????
Barva torbice=?????????????

LP!
Glili

S črno ali zlato bakreno barvo ne boš zgrešila. Ni nujno, da je oboje iste barve. Čevlje zlato-bakrene sem jaz dobila v Papriki. Težko boš dobila isti odtenek za čevlje in torbico. Najbolj elegantno je seveda črno in kake hude nogavice zraven, če bluzica nima preveč vzorčkov. Ali pa mogoče še širok črn pas….Upam, da sem ti kaj pomagala…drugače pa tisto v čemer se najbolje počutiš ti sama…….

Obvezno čevlji in torbica v isti barvi. Lahko imaš črno krilo, bakreno bluzo, črne mrežaste nogavice, bakrene čevlje in torbico. Ali pa bakrene nogavice-oz. rjava v enakem odtenku in črne čevlje ter črno torbico.

Se mi zdi, da glede na barvo bluze (precej drzna) sama ne bi pretiravala z preveč vpadljivo barvo čevljev. Sama bi obula črne z visoko peto, nogavice v svetlejši (kožni) barvi (eventuelno črne mrežaste), črn pas in črna torbica…Pazi na nakit!

New Report

Close