Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomoč pri nakupu spalnica

Pomoč pri nakupu spalnica

Prvič kupujemo novo spalnico in se zatakne pri odločitvah glede postelje 180 x 200 cm:

– ali izbrati enojno ali dva letvena dna in posledično enojno ali dve vzmetnice? Razmišljamo o dvižnem letvenem dnu, nismo pa še prepričani.

– Ali izbrati enojen ali dva enojna kovtra.

Kako ste se vi odločili? Kakšne so vaše izkušnje?

mam 160 x 200 če se ne motim, dvižna vzeta pri akronu, jogi vzet pri spalnem studiu ( sodelujejo skupaj). zelo zadovoljen

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Kupi 2x enojni jogi in kovter. To je zelo pametno, če se partner v spanju zelo premika in imaš rahel spanec.

Odgovor na objavo uporabnika
nadi w., 23.11.2024 ob 12:02

Prvič kupujemo novo spalnico in se zatakne pri odločitvah glede postelje 180 x 200 cm:

– ali izbrati enojno ali dva letvena dna in posledično enojno ali dve vzmetnice? Razmišljamo o dvižnem letvenem dnu, nismo pa še prepričani.

– Ali izbrati enojen ali dva enojna kovtra.

Kako ste se vi odločili? Kakšne so vaše izkušnje?

dvojno dno, enojni jogi, dvojni kovter

Dvojno dno, en jogi180x200, vsak svojo odejo

Midva imava dvojno dno, en jogi, 2 kovtra in sva zadovoljna.

Ločena kovtra sta fina tudi če je en bolj zmrznjen, drug pa bolj vroč. Tako imata potem lahko različno topla kovtra.

Dvojno letveno dno, dvojni jogi narejen pri Slovenski postelji za vsakega posebej po kilaži ipd. Je drago vendar super.

Dvojno dno. En jogi. Delajo tudi takšne različnih trdot po straneh pri katerih ne čutiš da se en premika, preverjeno ker je moj mož krepko težji od mene. Dva kovtra 240*240 😀 Ne razumem kako lahko kdo z malimi odejami spi. Tisto je za otroke. Midva sva imela prvo enega, pa mi je šlo na živce ker se ne moreš zavit, vedno nekje pihlja :D. Tako da sva potem še enega istega kupila. Nebesa. Pa postelja podaljšana. 180*240. Mož je za pol metra višji od mene 🙂

Vsekakor širšo, če ste višji tudi daljšo. Dva jogija in dva kovtra

Enojno ali dvojno dno, je ist dr. Itak imata v vsakem primeru vsak svoje vzmetne letve, nikoli niso široke 180.v kosu.

Vložek- po želji stranke. Jz sm za ceuga, zaradi moteče luknje med njima…

Imava vsak svojo posteljo po naročilu: 120×200.Vsak svoj jogi, dno in odejo.Jogi: Vitapur, žepkasto.Vse super!

Absolutno vsak svoje letveno dno, jogi in kovter.

Imava posteljo 180×200, dva jogija na locenih letvicah in dva kovtra, cez jogije pa ena 180×200 nadvzmetnica in ena rjuha 180×200.

Dvizni predal je super stvar, ce je postelja brez nogic, da stoji na tleh, se najbolje je, da je tudi brez dna, ker potem samo dvignes lezisca in pocistis prah. Ce so nogice, se nabere prah spodaj, skozi tisto spranjico ga tezko ocistis, postelje pa ne premikas po spalnici in je zato ciscenje nemogoce.

Midva imava leseno, dvizni predal, okvir do tal, cisti se z lahkoto.

New Report

Close