pomoč pri realizaciji kredita
Spoštovani!
Kupujem stanovanje vredno 40 mio ( sit). Primanjkuje mi 30 mio ( sit ).
Imam nepremičnino vredno 30( mio ),ki pa je še ni možno prodati zaradi plombe- se rešeuje.Za ta čas bom dala jo bom dala v podnajem.
Težava je,ker imam zajamčeni OD. Hipotekarni kredit verjetno ne pride v poštev-kaj pa lizing?
Poleg OD imam dovolj prilivov za plačevanje kredita.
Vljudno prosim za odgovor.
hvala
Pod hipoteko gre stanovanje, ki ga kupujete, lastno udeležbo imate. Verjetno je rešljivo, ni pa enostavno, ker ne morete dokazati plačilno sposobnost. Če s pogodbo dokažete dohodke od nejemnine se tudi upošteva.Vprašanje je kaj je s plombo. Če lahko kakorkoli dokažete ostale ostale prihodke se lahko tudi v določenem delu upoštevajo. Lahko dobite poroke?
Za lizink sem pa skoraj prepričan, da se najde lizing hiša, ki bi financirala. Je pa cenovno precej dražje. Bo pa lastnik lizing hiša in ne vi. Če ne plačate dveh obrokov vas lahko enostavno izselijo.
V vsakem primeru pa maksimalno zavarujte svoje rizike pri zavarovalnici, v meri, kot je pač možno zavarovati (smrt, invalidnost, bolezni…).
Lp,
Lahko preverim. Pošljite mi dokumente z vsemi dokazili in bom vprašal kolega na banko, kaj je možno.
Lp,
Pozdravljeni rosaa,
lahko vam pomagam na ta način, ker delam v podjetju, kjer svetujemo za vse banke, in ničesar ne zaračunavamo in nimamo provizij, da vam optimalno povemo na katerih bankah bo šlo skozi in na katerih poslovalnicah, ker vse kakor niso vse iste in vedno pride do odstopan, in tudi koliko se lahko pogajate za najnižjo obrestno mero,
Lepo pozdravljeni,
nataša