Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute pomoc pri resevanju hip.kredita

pomoc pri resevanju hip.kredita

lp.naj se kar na zacetku opravicim ker sem laik… imamo hipo. kredit za hiso na 15l. od 20.10.05 zad obrok20.9.20 obrok znasa 728e in je fiksni raste samo glavnica…kreditna vsota je bila 84.000e…pogoji ki so zapisani v pogodbi…
6.25% redne obr.letno
5.00% zam.obr.letno
1.00% kred.str. enkratno
preracunavanje obresti,provizij in koncnega zneska je cetrtletno.
odplacujemo redno ze 3 leta po 800e mes. ker razliko od kredita namenjamo v nakup delnic sklada uni…placujemo ga druzinsko mama-1100e od.zena-1200e 0d. in jaz od.800 e…no pocasi je ta obr. mera iz 6.25 prisla na sedanji 8.0% tako da se mi je glavnica zvisala oz.odpl. doba povecala se za cc 3 leta…to se vse skupaj dogaja pri tuji banki ker sem prej bill zaposlen v tujini…kaj naj naredim…odplacujem pri tej banki ali najamem kaksen kredit za odpl. tega v slo kjer sedaj zivimo in bivamo…sedaj mi na racuno od kredita se vedno kaze cc 75.000e… hvala za pametne in nepametne odg. seveda bom bolj vesel prvih…hvala in lp. nik

Pozdravljeni,
kot prvo naj vam povem da so bile obrestne mere pred tremi leti precej višje, kot danes, najbolj ugodno bi bilo refinanciranje,kar pa vaml lahko danes prinese precej nižji obrok za isto glavnico, lahko mi pišete na email, pa vam bom povedala katere banke so v tem konkretnem primeru najbolj ugodne za vas.Vaš dolg je ostal isti, ker niste pogledali amortizacijskega načrta, to pomeni, da plačujete najprej obresti in šele nato boste odplačevali glavnico. Pri kreditih morate biti vedno na to pozorni.
Piši te mi in vam pomagala najti rešitev, kajti s takim svetovanjem se ukvarjam 8 ur na dan.
Lep pozdrav,
Nataša

Nataša,
Opozarjam vas (zadnjič), da to vrstno (brezplačno) oglaševanje ni dovoljeno. Tokrat pustm izjemoma. Naslednič bom brisal.Če vas bo kdo želel vas bo že našel.
Pred tremi leti niso bile obresti nič višje, kot danes. Financiranj je več vrst in kakšen je konkretni kredit, lahko ugotovimo, če preučimo kreditno pogodbo, ki so jo podpisali. Verjetno je neka kombinacija z varčevanjem, kar je pa zaradi pada delnic izjemno rizično. Marsikje v tujini znajo še bolj oskubit stranke, kot pri nas. Vprašanje, kdaj bo sploh začel vračati glavnico?

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close