Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pomoč pri zvoku za računalnik

pomoč pri zvoku za računalnik

Prosila bi vas za pomoč,,,,,,,,,,,,,,Včeraj mi je nekdo na novo naložil windows xp………….Ko sem prižgala zvočnike,ni bilo nobenega glasu……..Ko sem malo pobrskala po računalniku sem opazila da je pri multimedia audio controler rumen klicaj,ko sem klikala naprej mi je računalnik napisal the drivers for this device is not installed—-code 28………….Kaj to pomeni in ali lahko sama rešim to zadevo……Hvala vam

Samo gonilnike bo treba instalirati da se bosta glasba in računalnik lahko sporazumela!
Kar tistega, ki tije XP naložil malo opomni! Očitno je to pozabil!

Ja vem da moram gonilnike naložiti–ali to lahko storim tudi sama in kako naj vem kateri gonilnik naložiti

Če imaš gonilnike jih lahko naložiš sama. Prave pa je potrebno poiskati v kolikor jih nimaš kar pa ni ravno enostavna zadeva. Zato je najbolje da to prepustiš izkušeni osebi. Gonilniki morajo biti res pravi sicer zvok ne bo dober.

Ponavadi je potrebno vedeti kateri model prenosnika ali matične plošče imaš, potem pa pogoglaš za driverji.

Gonilnike lahko dobiš na internetu a mislim da bo potrebno vpisati zvočno kartico, sam model prenosnika bo verjetno premalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close