Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu pomoč prosim v.d

pomoč prosim v.d

V petek 3.10 so me ustavili policisti pihala sem in tudi napihala 0.90. V 10 letih nisem bila kaznovana za noben prekršek bila sem vzorna voznica ker sem se zavedala kako zelo pomemben mi je v.d za moje življenje na sploh.Sem zaposlena in vsak dan potrebujem v.d pred leti pa sem se tud preselila k babici ima 90 let in je odvisna od mene in moje pomoči,ker same živiva v hiši in če se kaj zgodi ponočinimam koga iskati za prevoz.
Ker me je pred 10 leti že izučila izgiba v.d sem se še bolj pazila. V petek pa je bila situcija res katastrofa,v lokalu kjer sem bila sem res spila nekaj pijač brez skrbi ker sem vedela da bom šla domov peš res ni blizu ampak vseeno bolje kot pihati,nakar se je zgodil prtep prijatelja je neki moški nevem se ga vidla prvič s steklenico od piva po glavi,kolega se je zgrudil iz začel kraveti lastnik lokala ni želel poklicati policistov ker je mel že v preteklosti z njimi težave kolega pa tudi in ker mu nobeden od gostov kis o še ostali v lokalu ni hotel polmagati sem mu jaz nisem ga mogla pustiti tam z rano na glavi zato sem ga nemudoma hotela peljati do najbližje prve pomoči rekla sem mu tudi da naj gre zadaj ker je vinjen in da če naju slučajno ustavijo da ne bo še več problemov oz kazni. Po 200 metrih so me ustavili moram rečt da sta bila policaja zelo korektna in tudi jaz sem prekršek priznala brez kakršnih koli pripomb. ko sem se zavedala kaj mi sledi sem bila čisto preč zato sem prosial pilicista če me lahko dostavita do najbližjega križišča oz blližje doma to sta tudi storlia,nisem ap povedal kam sem bila namenjena in ne zakaj nisem hotela izdati kolega. Po tem ko sta me peljala je kolega šel peš al je šel domov ali na prvo pomoč nevem mi ni hotel povedat samo naslednji dan mi je rekel da je vredu.Jaz pa nisem hotel apotem več spraševat ker poznam situacijo v kakšni je.

sedaj mi pa prosim pomagajte kaj naj storim,čist sem zbegana sem na dopustu ker sem preveč na koncu psihično in tudi brez v. d ne morem delat.in koliko je možnosti da mi izpita ne vzamejo za zmeraj
hvala za pomoč
lpobupana

Pozdravljeni, v roku 5 delovnih dni boste dobili sklep o začasno odvzetem v.d. Na ta sklep lahko vlagamo predlog za vrnitev. K predlogu je potrebno predložiti izvirnik kontorlnega zdravniškega pregleda. Če predlogu ugodijo vam vrnejo v.d. do zaključka postopka. Verjetno bo seldilo zaslišanje pred sodnikom ali poziv na izjavo o dejstvih dogodka. NAto bo sledila sodba o imenu ljudstva, ki bo ogovorila o izreku min. 1200€ in izrek 18 k.t. Ko bo postala pravnomočna boste dobili sklep o prenehanju veljavnosti v.d. na katerega lahko vlagamo predlog za odlog prenehanja veljavnosti v.d. V primeru ugoditve vam bodo naložili od 6mes do 24 mes t.i. pogojne kazni v kateri se boste lahko vozili ne boste pa smeli narediti hujšega prometnega prekrška. V nasprotnem vam v.d. ne bo več veljalo. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

hvala za odg.
Ne razumem pa poziv na izjavo o dejstvih. Saj ni nikjer zabeleženo,da je prišlo do pretepa zaradi težav s policisti v preteklosti.pred sodnikom bom pač povedala kaj se je zgodilo. Vem da kazen sledi, saj jaz nisem izjema me pa zanima če imam kašne realne možnosti in če v prošni za pogojni v.d tudi napišem kaj se je zgodilo.
Na pregled sem se že prijavila.
Hvaal in lp

Pozdravljeni, izjava o dejstvih glede alkohola ne glede pretepa. Torej zakaj ste vozili vinjeni. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Pozdravljen!
Imela bi še eno vprašanje na sodišče sem poslal predlog za vrnitev v.d pa me zanima v kolikem času dobim odg če sploh odgovorijo
lp

Pozdravljeni, naj bi odogvorili v roku 8 delovnih dni. Odgovorijo v vsakem primeru. Lp

New Report

Close