Najdi forum

POMOČ PROSIM

Pozdravljeni. Rabim pomoč, prosim. Zanima me, ali oseba , ki me je blokirala npr. na gmailu, vidi sporočila, ki ji jih jaz pošljem po tem, ko me je že blokirala? Ali jo jaz še vedno vidim oz. ali vidim njeno stanje aktivnosti na levi strani gmaila (zeleno, rumeno, sivo…)?
Hvala lepa za vsak odgovor. Lep dan vsem.

Lahko te vidi če sama želi, ti ne vidiš njene aktivnosti, če nasprotna oseba to želi. To pomeni, da če si blokiran ne moreš vzpostaviti stika z osebo, ki te je blokirala.

Hvala Sumo za tale odgovor. Bi pa še nekaj vprašala, prosim. Nekdo v mojih stikih je ves čas “rumen” – smatram, torej , da z njene strani nisem blokirana, če torej vidim stanje njene aktivnosti? Pa še tole: ves čas, torej vsak dan 24 ur, je ta oseba označena z rumeno piko – ali to pomeni , da je ves čas prijavljena na mail, vendar ni “aktivna”? Vnaprej hvala za morebiten odgovor.

Mi lahko kdo odgovori prosim.
Nekdo v mojih stikih je ves čas “rumen” – smatram, torej , da z njene strani nisem blokirana, če torej vidim stanje njene aktivnosti? Pa še tole: ves čas, torej vsak dan 24 ur, je ta oseba označena z rumeno piko – ali to pomeni , da je ves čas prijavljena na mail, vendar ni “aktivna”? Vnaprej hvala za morebiten odgovor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close