Pomoč prosim
Zadeva je naslednja. Moj mož (45) je odšel za 14 dni na službeno potovanje in to ravno sedaj v najlepšem času (je bilo sicer neodložljivo). Tako sem ostala sama (34) doma, sicer hodim v službo, imam pa sicer veliko časa. Takoj, ko je odšel sem začela razmišljati, da bi se dobila s kakšnim moškim, tako za sex. Sedaj sem s tremi nekako v kontaktu in seveda so vsi takoj za. Dva sta samska, eden je poročen. Kaj naj storim. Po eni strani se mi zdi noro, kakšne misli imam, po drugi pa ne morem zdržat, nek adrenalin neznanega.
Nič ne čaki in takoj pojdi v akcijo!
Nobenega ne razočaraj in z vsakim se zmeni vsaki drugi dan.
No, najprej si priznaj, da o tem tuhtaš že zelo dolgo časa in si se že pozanimala, kje najti, ko bo nastopila prilika. Zdaj je pač nastopila prilika, ampak si prpa.
Pač nalij si čistega vina, do moža ti ni več oziroma le pogojno, je fajn, ker ga imaš in si pospravljena, ampak v resnici si ga sita in bi koga drugega. Potem bo laže sprejeti odločitev. Lahko pa greš v seks šop in si nabaviš kak dober vibrator, če ga že nimaš. Tudi to bo nekaj novega, pa še ničesar se ne moreš nalesti od njega in tudi mož morda ne bo imel nič proti.
Hahaha!
Pogojno ja… €€€… samo še to jo mika pa mogoče, če kaj naredi namesto nje – tega ne bo nikoli sita.
Če se dva samska zanimata zate, sem jaz Papežinja Frančiška.[/quote]
Papežinji je bilo ime Ivana.
Zakaj pa se ne bi samski zanimali za vezano? Če ne iščejo resne zveze, je to zanje lahko celo manj komplicirano in tvegano kot samska ženska.
Druga možnost je, da sta v resnici vezana, pa se le izdajata za samske.
Zakaj pa se ne bi samski zanimali za vezano? Če ne iščejo resne zveze, je to zanje lahko celo manj komplicirano in tvegano kot samska ženska.
Druga možnost je, da sta v resnici vezana, pa se le izdajata za samske.[/quote]
Jap… težko je, ko muca srbi al pa ko so jajčka polna. Ponavadi je takrat že nasmeh dovolj, da preskoči iskrica nagona in take, ki so vezane so polnojajčnikom še bolj zanimive.
Ti pa nisi ravno na tekočem s papeži. :))
Ti pa nisi ravno na tekočem s papeži. :))[/quote]
Ali pa ti še nisi slišala za legendo o Papežinji Ivani.
problematičnaxy,ti imaš samo bujno domišljijo,po mojem pač nimaš tega v krvi :),
če iščeš popestritev svojga spolnega življenja nisi ravno na pravem tiru,
zavedaj se da posle jebanja nema kajanja…..
…drgač pa z poročenimi je verjetno manj komplicirano,manj spb-ja,z rednimi servisi,itd….:))
Daj mail.
Al pa se registriraj tu pa dobiš na zs mojega.
Ti pa ne z papežinjami.
Pa to niti ni tako hudo. Ampak da si tako neumna, da niti ne pomisliš, da se je morda nekoč nekaj zgodilo, za kar ti še nisi slišala (navsezadnje papeža Ivana sploh ne vem, če smo kdaj imeli oziroma za časa tvojega življenja sigurno ne – zakaj bi torej kdorkoli uporabil ime Ivana???), in bi skočila hitro poguglat, o čem to ona … Ne, ti vehementno udariš nazaj, prepričana v svoje nadznanje.
(Sem na hitro preverila, nikoli ni bilo papeža Ivana.)
Zgleda da se je prestrašila debate o papežu in njegovih konkubinah 🙂
Al pa je mož ravno potrkal na vrata, ko je s ščemeco muco tipkala registracijski obrazec. Sledil je hladen tuš, ne zlati… 🙂
Ti pa ne z papežinjami.
Pa to niti ni tako hudo. Ampak da si tako neumna, da niti ne pomisliš, da se je morda nekoč nekaj zgodilo, za kar ti še nisi slišala (navsezadnje papeža Ivana sploh ne vem, če smo kdaj imeli oziroma za časa tvojega življenja sigurno ne – zakaj bi torej kdorkoli uporabil ime Ivana???), in bi skočila hitro poguglat, o čem to ona … Ne, ti vehementno udariš nazaj, prepričana v svoje nadznanje.
(Sem na hitro preverila, nikoli ni bilo papeža Ivana.)[/quote]
Še vedno mislim, da nimaš pojma o RKC.
O izmišljeni legendi – papežinja Ivana:
http://www.katolik.hr/krscanstvomnu/autoritetcrkvemnu/243-papisa-ivana-stvarnost-ili-legenda/
Saj vem, da so na forumu nekatere zagrizene feministke, ampak papežinje, žal, ni bilo.
Za legendo načeloma velja, da gre za izmišljeno, neresnično pripoved, ne vem, zakaj poudarjaš, da gre za izmišljeno legendo… Bi bila s poudarjanjem samoumevnega rada bolj brihtna, razgledana, nemara celo izobražena? No, nekaj dela te ipak še čaka.
P.S. Za utemeljevanje ne/resničnosti pa bi, če bi bila na tvojem mestu, izbrala kak bolj kredibilen vir. No, na srečo nisem. 🙂
Za legendo načeloma velja, da gre za izmišljeno, neresnično pripoved, ne vem, zakaj poudarjaš, da gre za izmišljeno legendo… Bi bila s poudarjanjem samoumevnega rada bolj brihtna, razgledana, nemara celo izobražena? No, nekaj dela te ipak še čaka.
P.S. Za utemeljevanje ne/resničnosti pa bi, če bi bila na tvojem mestu, izbrala kak bolj kredibilen vir. No, na srečo nisem. :)[/quote]
Ko boš razumela moj prvi post, potem se javi.
P.S. Za utemeljevanje ne/resničnosti pa bi, če bi bila na tvojem mestu, izbrala kak bolj kredibilen vir. No, na srečo nisem. :)[/quote]
Ko boš razumela moj prvi post, potem se javi.[/quote]
LOL, tebi je treba pa večkrat ponoviti, da boš mogoče kdaj v prihodnosti dojela, da na javnem forumu ne moreš odrejati, kdo se bo kdaj oglasil…
Moškim pa ti ne :-))))
Moškim pa ti ne :-))))[/quote]
Si ti tisti, ki ga je antilopa zavrnila?
LOL, vidim, da se izpopolnjuješ v patetičnosti. Ni vsak drobec pozornosti, ki ti ga ljudje namenijo, osvajanje. Tudi če bi mi bile všeč ženske, sem prepričana, da z žensko, ki v vsaki drugi ženski vidi konkurenco, ne bi želela biti. Pa če bi bila še tako lepa. Samo tudi to nisi, a ne? Ker sicer ne bi bila tako ogrožena. Je ni ženske tu gor, ki bi tako dosledno zagrabila za vsako kost, ki jo človek vrže, kot ti. Res si easy target, no…
Forum je zaprt za komentiranje.