Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomoč prosim

Pomoč prosim

LOL, vidim, da se izpopolnjuješ v patetičnosti. Ni vsak drobec pozornosti, ki ti ga ljudje namenijo, osvajanje. Tudi če bi mi bile všeč ženske, sem prepričana, da z žensko, ki v vsaki drugi ženski vidi konkurenco, ne bi želela biti. Pa če bi bila še tako lepa. Samo tudi to nisi, a ne? Ker sicer ne bi bila tako ogrožena. Je ni ženske tu gor, ki bi tako dosledno zagrabila za vsako kost, ki jo človek vrže, kot ti. Res si easy target, no…[/quote]

Senza, sprijazni se s tem, da mi nisi niti malo zanimiva, niti za debato o vremenu. S tabo ne bi prijateljevala tudi, če bi bila zadnja oseba na tem planetu. Tako da, lahko me citiraš tudi naprej, ampak ne bom ti odgovorila, ker nisi sposobna normalnega pogovora brez provokacije, žaljenja, posmehovanja ipd. Kam pa je flashgordon izginil? Ta ti je bil povsem prepuščen. :)))

LOL, vidim, da se izpopolnjuješ v patetičnosti. Ni vsak drobec pozornosti, ki ti ga ljudje namenijo, osvajanje. Tudi če bi mi bile všeč ženske, sem prepričana, da z žensko, ki v vsaki drugi ženski vidi konkurenco, ne bi želela biti. Pa če bi bila še tako lepa. Samo tudi to nisi, a ne? Ker sicer ne bi bila tako ogrožena. Je ni ženske tu gor, ki bi tako dosledno zagrabila za vsako kost, ki jo človek vrže, kot ti. Res si easy target, no…[/quote]
Podpis. Lahko zanika kolikor želi, pa še vedno se vsi zabavni in manj zabavni dogodki dogajajo drugim, sodelavcem, znancem, prijateljem, … Ni čudno, da je še WD40 obupal nad njo. Naj bo dovolj, da se ne bo še od tu teatralno poslovila.

Podpis. Lahko zanika kolikor želi, pa še vedno se vsi zabavni in manj zabavni dogodki dogajajo drugim, sodelavcem, znancem, prijateljem, … Ni čudno, da je še WD40 obupal nad njo. Naj bo dovolj, da se ne bo še od tu teatralno poslovila.[/quote]

Sicer nikoli nisem želela biti zvezda, ampak ste me sami ustvarili za zvezdo. :))) Je pa zanimivo….ko sem zapustila starševski čvek, sta takoj dva prišla za menoj sem. Pa nekateri so prav nesrečni zaradi moje prisotnosti na forumu. Antilopa je sicer plaha žival, ampak se je prav bojite, da jo tako odganjate. WD40? A to je tisti, ki je prav lepo komuniciral z RedCat na Starševskem čveku?

Podpis. Lahko zanika kolikor želi, pa še vedno se vsi zabavni in manj zabavni dogodki dogajajo drugim, sodelavcem, znancem, prijateljem, … Ni čudno, da je še WD40 obupal nad njo. Naj bo dovolj, da se ne bo še od tu teatralno poslovila.[/quote]

Sicer nikoli nisem želela biti zvezda, ampak ste me sami ustvarili za zvezdo. :))) Je pa zanimivo….ko sem zapustila starševski čvek, sta takoj dva prišla za menoj sem. Pa nekateri so prav nesrečni zaradi moje prisotnosti na forumu. Antilopa je sicer plaha žival, ampak se je prav bojite, da jo tako odganjate. WD40? A to je tisti, ki je prav lepo komuniciral z RedCat na Starševskem čveku?[/quote]

Draga moja, ocufan petelin je z marsikatero lepo komunical. Z mano naskrivaj, hehe.
O kaki zvezdi ti sanjaš? Še utrinek nisi.

Sicer nikoli nisem želela biti zvezda, ampak ste me sami ustvarili za zvezdo. :))) Je pa zanimivo….ko sem zapustila starševski čvek, sta takoj dva prišla za menoj sem. Pa nekateri so prav nesrečni zaradi moje prisotnosti na forumu. Antilopa je sicer plaha žival, ampak se je prav bojite, da jo tako odganjate. WD40? A to je tisti, ki je prav lepo komuniciral z RedCat na Starševskem čveku?[/quote]

Draga moja, ocufan petelin je z marsikatero lepo komunical. Z mano naskrivaj, hehe.
O kaki zvezdi ti sanjaš? Še utrinek nisi.[/quote]

Senza v 1001. preobleki.

Senza v 1001. preobleki.[/quote]
Če te že muči, ugibaj dalje 🙂

Če te že muči, ugibaj dalje :-)[/quote]

Ne ugibam, vem.

Če te že muči, ugibaj dalje :-)[/quote]

Ne ugibam, vem.[/quote]
Kakšen je občutek, ko se motiš?
Sem pa ena iz množice tistih s katerimi je ” zvezda” tudi zapela.

1Raglja in Senza.

Pa še vedno nisi zadela niti v tarčo, kaj šele v krog 🙂
Toliko o vedenju.

Pa še vedno nisi zadela niti v tarčo, kaj šele v krog 🙂
Toliko o vedenju.[/quote]

Antilopa ti para živce, kajne? Kar vsepovsod za njo. Ti kar, če ti ustreza.

Uf, vidim, da sem odprla zanimivo, religiozno debato, pa še stepli ste se kmalu med sabo 🙂 Prave verske vojne 🙂 Sicer je pa stvar naslednja. Nisem se odločila za skok čez plotek, ampak sva se z možem preko skypa lepo pomenila :), res sem si kupila pripomoček in tako imava sedaj večerne urice na daljavo, in je super. Hvala vsem za prijazne odgovore.

Senza, sprijazni se s tem, da mi nisi niti malo zanimiva, niti za debato o vremenu. S tabo ne bi prijateljevala tudi, če bi bila zadnja oseba na tem planetu. Tako da, lahko me citiraš tudi naprej, ampak ne bom ti odgovorila, ker nisi sposobna normalnega pogovora brez provokacije, žaljenja, posmehovanja ipd. Kam pa je flashgordon izginil? Ta ti je bil povsem prepuščen. :)))[/quote]

Hahaha, pa ti se braniš nečesa, kar ti sploh ponujeno ni bilo – kakšno prijateljevanje, lepo te prosim?
To, da mi ne boš odgovarjala, si napovedala že zdavnaj, pa si ne moreš pomagati, a ne? Ali samo slabo držiš besedo? A spraševanje o drugih uporabnikih foruma je pa (zadnji) poskus “normalnega pogovora”?

Brez skrbi, sama retorična vprašanja. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza je takoj uletela za problematično xyz, kar dokazuje, da je temo odprla Senza. Zato je tako burno reagirala na Papežinjo Frančiško. Kar kupi si tisto napravico, dobro ti bo dela. :)))

Ni, res, teme ni odprla senza, ampak jaz :(, sploh ne vem, kaj imate vi med seboj in me ne zanimajo važi spopadi 🙂

Ni res. Nimam potrebe, da bi si pritrjevala pod drugim imenom.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No, lepo.

Pa saj se nismo stepli, samo Antilopa nam je pokazala, kako se normalno pogovarja… 🙂

@ntilopa, a ti se hraniš samo s temi forumi? vse veš o vsem in vskakomur… kdo, kdaj, kje, kako, s kom …. hahahaha

flash ne verjamem, da bi se komu kar tako prepustil, še manj pa bil prepuščen… hahahaha

nekateri, se nočejo (ali pa ne upajo) registrirati, da tebi ne bi bili prepuščeni…. hahahaha

Ne sekiraj se, Antilopa je tako paranoična, da me vidi povsod, pa čeprav je (menda) niti malo ne zanimam. Je pač slaba detektivka. 😉

@ntilopa, a ti se hraniš samo s temi forumi? vse veš o vsem in vskakomur… kdo, kdaj, kje, kako, s kom …. hahahaha

flash ne verjamem, da bi se komu kar tako prepustil, še manj pa bil prepuščen… hahahaha

nekateri, se nočejo (ali pa ne upajo) registrirati, da tebi ne bi bili prepuščeni…. hahahaha[/quote]

Očitno ne ve vsega, saj ljudi, ki je ne zanimajo, sprašuje o tem, kje so drugi uporabniki foruma. No, vseeno upam, da ji gre (forum) v slast… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close