Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pomoč rabim…vnete oči..

pomoč rabim…vnete oči..

Včeraj so me začele boleti in skeleti oči…vem vzrok napihalo me je, danes sem cela otečena okrog oči, dobila kapljice, ampak sem zatečena kot kak krof, kako naj porihtam te otekline okrog oči najhitreje…hvala

Dve veliki žlici v zamrzovalnik, ko so ledene, jih pritisni na oči za par sekund. preverjeno:)

žlice z -18°C nas si na veke da??? A se ti hecaš? Bo dobila ozebline!
Madona kakšne nasvete imate!!!!

če dam glavo v zmrzovalnik bo tud pomagalo? nebi rada umazala žlički :-p

Pojma nimam, ampak eni prisegajo na rezine kumar.

Ne, ne hecam se. Si kdaj poizkusila, ko si imela otečene oči? Jaz sem včasih veliko prevajala, buljila v računalnik noč in dan, pa mi je to pomagalo.

Dobila si kapljice za oči–predvidevam, da od osebnega zdravnika, torej nadaljuj s terapijo, a ne zaupaš svojemu zdravniku?A ti misliš, da te bodo preko MON-a pozdravili forumaši?

Pamet v glavo!

In najvažnejše: oči so samo ene!Čuvaj jih!Žurov bo še veliko, če ne prideš na tega!

Ja hvala, res bo veliko žurov, ampak na svojo poroko ne morem zamuditi jutri:))

Še kakšen nasvet dobrodošel, hvala punce..

Še kakšen nasvet dobrodošel, hvala punce..[/quote]

Glej, sama si napisala, da greš na fešto!Jasnovidna še nisem, vsaj ne vedno!
Če si boš pridno kapljice dajala v oči, zna biti jutri že dobro!Oči se hitro pozdravijo, če le ni res ne vem kako hudo gnojno vnetje.A mast za oči pa nisi dobila?Saj bo v redu, boš videla!

Še kakšen nasvet dobrodošel, hvala punce..[/quote]

Če si boš pridno kapljice dajala v oči, zna biti jutri že dobro!Oči se hitro pozdravijo, če le ni res ne vem kako hudo gnojno vnetje.A mast za oči pa nisi dobila?Saj bo v redu, boš videla![/quote]

Pa spat pojdi, ni dobro za oči, sploh vnete, da tukaj visiš in bereš!Srečno!

Če si boš pridno kapljice dajala v oči, zna biti jutri že dobro!Oči se hitro pozdravijo, če le ni res ne vem kako hudo gnojno vnetje.A mast za oči pa nisi dobila?Saj bo v redu, boš videla![/quote]

Pa spat pojdi, ni dobro za oči, sploh vnete, da tukaj visiš in bereš!Srečno![/quote]hvala, si me spravila v dobro voljo, ne visim tukaj, počivam in vsako uro samo na eno oko pošpegam, če je še kak odgovor..zdaj pa spat res ja..lahko noč monovci..

New Report

Close