Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pomoč računalničarji – Heur Trojan.Script.Generic

Pomoč računalničarji – Heur Trojan.Script.Generic

Imam kaspersky antivirusni program in mi izpiše to : Heur.Trojan…
Napiše mi še : Cannot disinfect the detecred object : disinfection is impossible …
Kaj to pomeni opozorilo je v oranžni barvi se pravi je nujno!!!!
Kaj naj naredim?

POmeni, da ga ne more odstranit.Zaženi windowsow defenedr, najprej hiter scan, nato še celotnega računalnika,pa ti bo spucalo trojanca.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Sem zagnala kaspersky full scan – a je to v redu?
Kje naj najdem windows defender?
Zakaj in kako se mi je to lahko pojavilo?
Uro tega trojana mi pokaže ob 12:20, ta opozorilo pa se mi je pojavilo šele zdaj?
Hvala ti modrival za pomoč!!!!!!!!
Sem čisto obupana…

Ne vemkateri windows imaš,tam,kjer imašiskanje, verjetno spodaj levo, vpiši defender v iskanje, odpri in zaženi.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Kasperky sem dala full scan, pa se mi je utavil pri 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} …. pri tem trojanu.
Evo, zdaj sem zagnala widows defender ….kako naj zdaj vem ali je stvar očiščena tega virusa?
Sploh ne vem zakaj imam Kasperskega, če ga ne more dizenficirati in moram uporabiti windows defender.

Zbriši Winblows igračko in namesti resen operacijski sistem Linux

Kasperky sem dala full scan, pa se mi je utavil pri 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} …. pri tem trojanu.
Evo, zdaj sem zagnala widows defender ….kako naj zdaj vem ali je stvar očiščena tega virusa?
Sploh ne vem zakaj imam Kasperskega, če ga ne more dizenficirati in moram uporabiti windows defender.[/quote]

Defender mi je napisal : No unwanted or harmful software detected ….ampak to je bil quick scan.
Kje naj dobim pa full scan na defenderju?

Pokazal ti bo ko konča, da je izbrisal. Sicer pa v defenderju klikneš zgodovina in ti pokaže ali ima ka v karanteni .

Sploh ne vem zakaj imam Kasperskega, če ga ne more dizenficirati in moram uporabiti windows defender.[/quote]

Defender mi je napisal : No unwanted or harmful software detected ….ampak to je bil quick scan.
Kje naj dobim pa full scan na defenderju?[/quote]

Ja sem ga našla in zagnala…..se pravi mi bo zdaj ta full scan UNIČIL tega Trojana?
Pa od kod je to prišel, saj gledam samo MON in spletne časopise???

Sem zdaj tudi pogledala v zgodovino windows defenderja, pa ni nič napisal, da je kaj sumljivega v karanteni.
Vse vrstice so bile prazne. Ko sem kliknila pa gumb “View” (desno spodaj) mi je pa napisalo – da je “History deleted”.
Se opravičujem, ker tako zmedeno pišem, ampak o računalnikih res nimam pojma…
Hvala ti modrival, ker mi pomagaš….

Ja očitno ti je prav iz tega MONa prišel, znabiti ti ga je celo ravno taisti modrival podtaknil, ki se ti zdaj po lisjaško dobrika, da bi te premamil v novo past…

Ja očitno ti je prav iz tega MONa prišel, znabiti ti ga je celo ravno taisti modrival podtaknil, ki se ti zdaj po lisjaško dobrika, da bi te premamil v novo past…[/quote]

Sem resnično obupana in če se zdaj norčuješ iz moje VELIKE stiske se spomni name,
ko boš obupan in nemočen ….

Ja očitno ti je prav iz tega MONa prišel, znabiti ti ga je celo ravno taisti modrival podtaknil, ki se ti zdaj po lisjaško dobrika, da bi te premamil v novo past…[/quote]

Sem resnično obupana in če se zdaj norčuješ iz moje VELIKE stiske se spomni name,
ko boš obupan in nemočen ….[/quote]

Zapri kaspersyga in zaženi celoten scan v defenderju in počkaj da konča.

Pa izklopi internet za čas skeniranja računalnika.

Modrival!

NAJLEPŠA TI HVALA!!!

S tvojo pomočjo mi je uspelo!

Sem naredila po tvojih navodilih:
– quick scan windows defender
– full scan windows defender
– kasperky full scan
….in mi je na koncu izpisalo, da je zrihtano in očiščeno vse “nesnage”.
Ko sem še enkrat zagnala mi je izpisalo, da ni nobenih “groženj” več!!!

100 krat ti hvala, ker si mi iskreno in nesebično stal ob strani v tej moji veliki stiski.

Žal nisem registrirana tu na Monu, če bi bila …. bi te z velikim veseljem povabila na eno (ali več) pijačo.
Upam, da se enkrat srečava in zapijeva “najino” uspelo operacijo TROJAN.��

Modrival ti si CAR!

Srečno!���

New Report

Close