Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Pomoč – računovodski program

Pomoč – računovodski program

Ravno pripravljam izobraževalni paket za takšne primere usposabljanja. Cilj je, da se lahko oseba usposobi za vodenje računovodstva za lastno podjetje ob mentorstvu računovodje. Delo bi potekalo na spletnem programu e-računi. Kontaktirajte me na mail: [email protected]
Bojan

Pozdravljeni, sem nov član tukaj, ampak sem kar hitro naletel na zanimivo temo.

Tudi sam izbiram program za vodenje računovodstva, pa me zanima, zakaj se nikjer ne omenja programov podjetja Pro-Bit? Ali kdo ve kaj o njih? Prednosti, slabosti?

Na njihovi spletni strani sem zasledil, da so že dolgo na tržišču, tudi reference imajo dobre, a na forumih nič ne piše o njih. Ima kdo kakšne izkušnje?

Jaz sem začela uporabljati program Phoenix, ki ga najdete na http://www.poslovni.si.

Po enostavnosti prekaša konkurenco, saj z osnovnim računovodskim znanjem tečaji sploh niso potrebni. Najbolj všeč pa mi je, da so praktično ukinili papirno administracijo in dodali brezplačne e-račune.

Ce iscete dober, prakticen tecaj racunovodstva, individualno izobrazevanje ali svetovanje priporocam AMBICIJ akademijo, preizkuseno zelo dobri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close