Pomoč
ti, niti ne. je pa seveda odvisno, kaj hoces. moje tetka je tam kupila majhne bele umetne vrtnice (zelo lepe), ki jih v bistvu prodajajo kot sopek. v sopku je pa cca 10 cvetov, velikih 4 cm. ona je cvetove odstrigla in jih pritrdila na ene take priponke, ki jih tudi tam prodajajo, in so nastali super lepi naprsniki za svate. res lepo in mnogoooo ceneje, kot ce bi dala vsakemu svatu pravo belo vrnico… drugace si moras pa kar vzeti cas, ker imajo na policah milijon stvari.. sej ne, da so mi vsec umetne roze, samo pri kolicini 100 svatov, moras pa res malo premislit zadeve. sploh ce umetne roze zgledajo kot prave…
nina
Ursula, ta tvoj mail pa vsebuje eno bistveno stvar, na katero se mi zdi (ko takole prebiram ta sporočila), da večina pozablja: poročila se bosta zaradi SEBE in ne zaradi drugih!!! Vsi namreč diskutirajo o oblekah, čevljih, konfetih, pa rožah in bendu in fotografu in da bo ja vse oh in sploh, vprašanje pa je, ali jim bo ta “oh in sploh”, ki ga organizirajo, tisti dan zares naredil tako lep, da se ga bodo spominjali vse življenje kot nekaj najlepšega. Hitro se namreč rado zgodi (po izkušnjah), da nevesta in ženin pripravljata poroko za vse druge, za celo sorodstvo, ki jih vidita glih enkrat na leto, pozabita pa na sebe, ki bi se morala ne samo na poročni dan, ampak že vse mesece prej, ko potekajo priprave, imeti zares lepo.
Bravo, ursula
Se strinjam s tebo! Jaz včasih nisem bila taka pol sem se pa kar obrnila in zdaj imam o sebi najbolše mnenje in mi je vseen kaj si folk misli o meni in o mojih “muhah”. Občutek imam da te pol tud vsi čist drugač jemlejo, bolj spoštljivo. pol tud drugi mislijo o tebi tako kot sam!
Midva z bodočim možem sva oba taka da nama je vseeno kaj si o naju mislijo, glavno da sva midva srečna in da nama je fino skupaj!