Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Pomoč!

Pomoč!

Mi mogoče lahko kdo pomaga.
Imam opel vectro karavan CD…. zadnje čase mi displej (tam kjer je ura in RDS) skoz nekaj nagaja. Včasih se ne vidi kakšna črtica..(upam, da veste kaj mislim, saj ne znam povedat – črke in številke včasih niso vidne….poleg tega pa imam klimo in ker je avtomatska imam tri knofke….na prvem se naštima stopinje (tu mi je crknla lučka – al kako nej rečem?) v glavnem ne vidi se koliko stopinj kaže, druga je stopnja (1,2,3,4,…) in tretja kam piha!
Mogoče kdo ve, kaj storiti v tem primeru, zelo rada bi, da bi mi lučka ponovno začela goreti in da mi displej na armaturi nebi več nagajal.
Vem, da je vse skupi smotano napisano, toda ne vem, kako nej sicer pojasnim. Upam, da se bo najdel kdo, ki mi bo lahko pomagal.
Lp Tanja

HAY!Mislim,da bo najbolje,da se obrneš na kakšnega avtoelektrikarja ali na oplov servis,da ti konjička priklopi na računalnik pa bo!lp

Če ti display-i ne delajo je pametno obiskati štomarja… lahko da se je snel ali poškodoval kak kabel al pa so šli displayi k vragu oz so na tej poti.

kaj pa če bodo sli k vragu- a to drago pride?

Mislim da na pooblaščenem servisu ne bo poceni… nekaj materiala, potem ti naštepajo dosti dela… varianta bi bila če poznaš kakega avtoelektrika, ki bi dobil recimo temu “rabljen” kos iz kake razbite, zaribane ali kako drugače “nepopravljive” vectre.

New Report

Close