Najdi forum

pomota

Nekega dne pride Pepi v trgovino in kupi rokavice , njegova sošolka pa spodnje hlačke .Nerodna prodajalka zamenja paketa .Nihče nič ne opazi.
Pepi svoji izvoljenki pošlje paket s pisemcem :
Draga, zadnjič sem končno opazil, kaj najbolj potrebuješ in ti to tudi pošiljam v priloženem zavojčku. Rad bi bil poleg, ko jih boš nataknila. Še raje pa bi ti jih sam. Najraje, takrat ti prvič priznam, bi ti jih ob prvi priložnosti snel in z vročimi poljubčki pokril dehteče mesto , ki so ga pokrile . Prepričan sem , da boš v njih preživela lepe trenutke . Zelo lepe so , to so rekli vsi , ki so jih videli . Namenoma sem kupil manjšo številko. S časom se bodo raztegnile , toda tesno prilagajoče se , kot velevajo načela estetike, so privlačnejše . Imeli so tudi dolge , takšne do sklepov. Vendar sem si mislil čim krajše so , lepše so . Krajše je tudi lažje sneti. Tudi s krznom podložene bi ti lahko kupil, vendar bi te takšne ščegetale , poleg tega bi bile preveč vroče , v njih bi se znojila , kar sem opazil tudi pri prodajalki in sošolki , na katerih sem jih pomeril in smo jih šele s skupnimi močmi komaj sneli . Hotel sem kupiti tudi usnjene z modernimi motivi , z njimi , bi se gotovo postavila , če bi odšla na zimske počitnice v Avstrijo.Toda potem sem se spomnil , da takšne ne bi ustrezale , ker bi pod njimi komaj otipal tisto , kar mislim zaprositi . Ne pozabi jih , če te bodo povabili v boljšo družbo . Namenoma sem izbral takšne , da jih boš lahko hitro snela . Kadar bo pretoplo , jih mad sprehodom nosi v rokah, to je posebej privlačno v parku. Pazi , da jih ne zmočiš , ker bi se strdile in bi te ožulile .
tvoj Pepi
Kdo ve , kakšne “rožice “bomo me dobile jutri ?
pozdravček pati

paty

………življenje je kakor slad, ki ga barva poletje, njegove barve so razpoloženje, veselje in žalost. Obojega se ljudje veselimo, kajti samo za te barve gre , kadar trpimo ali se veselimo…….(prepisano od nekje)
pati , ki doma pleska …….pa ji bela ni več tako všeč….

paty

Res gre za hudo pomoto! Nas moske so ucili in mocno prepricevali celo desetletje vsi politiki desne usmeritve, da je osmi marec izmisljen praznik iz svincenih casov komunizma, diktature enopartijskega sistema, nenarodne oblasti, enoumja in se ne spomnim vec cesa vse! Meni v spominu pa so tisti osmi marci, ko smo tovarisice, mamice in tud kaksne simpaticne sosede obdarili z zvoncki, pa se kaksno recitacijo smo pripravili za veselico, ki je bila obveznejsa od nedeljske mase!

Torej Paty, zelim, da prejmes ze nocoj virtualni sopek, jutri pa pri morebitnem nakupu novih hlack moras bolj paziti sama, ceprav je bil ježek nekoc Pepi, hehehe..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Dober večer .
Današnji dan je potekal v prijetnem vzdušju , seveda polno rožic , ljubčkov in še več rožic…..,končal se je v rožicah . Kot je že Jani povedal , neumnosti so bile dovoljene in če bi bila jutri prosta , bi še kakšno ušpičila.
Letos sem prvič zgodaj v postelji , prejšnja leta sem si s prijateljicami ogledala tudi kakšno moško ritko , sicer pa je to tako in tako dan danes aktualno .Pomote ni bilo , darila so bila dnevu primerna , nikoli pa ne vem …lahko ima mož še kakšen skrit adut, torej lahko noč in sladke sanje.
čao pati

paty

Hi Paty,
vesel sem, da se je vse srecno koncalo.. V rozicah, nasploh, pa sploh oh in noh..
Mislim, da to, da letos nisi videla nobene sveze moske ritke, ni posebej tragicno, posebej, ce je moz uporabil jockerja,hehe.. No, saj zivljenje ne zavisi le od praznikov, ampak ga sestavljajo tudi vsakdanje drobnarije… Tebi in sploh vsem puncam na forumu zelim, da bi vam tudi vsakdan cimveckrat izpadel kot najlepsi praznik… Bedno, bi bilo, da imate samo en dan v letu namenjen za veselje in radost, mar ne?

Ljubezen je drugo sonce, ježek

New Report

Close