Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ponaredki crocsov – kateri?

ponaredki crocsov – kateri?

kATERI PONAREDKI crocsov so najboljši, najbolj podobni dejanskim crocsom?

Nobeni.

Vsi ponaredki so podobni croksom, čeprav se strinjam da “to ni to”. Ampak vseeno bolje kot dati 40 E za take gumi čeveljce.

Ampak zakaj bi sploh dal karkoli? Bistvo originalov je v mehkobi in udobnosti in protialergijskemu materialu. Če to odvzameš, je to samo še plastika. V čem je potem smisel?

Nobeni niso niti približek – za nošenje. Na oko so razlike vidne….ma, jaz sem ljubiteljica Crocsov in jih vidim na daleč, večina pač ne.
In bolje dat 40 € za original, kot 5€ za navadno plastiko.
To je moje mnenje.

ne ne, vsi pa niso isti!
eni ponaredki so kot gumijasti škornji, trdi in neudobni. nekateri pa so precej bolj mehki, čeprav seveda, material je pač guma.

ampak med ponaredki so nekateri boljši kot drugi, če pustimo ob strani dejstvo, da so originalom podobni samo po izgledu!

sem mislila, če imate kaj bolj raziskan trg! 🙂

Mi smo lansko leto kupili na morju na štantih za sina ene čisto poceni. In potem sem letos kupila še original. ti povem, da ni čutiti razlike v nošenju. Na zunaj pa se vidi, da pri paščku ni tistega krogca.

Kako pa lahko ugotovim, kateri so pravi in kateri ne?

Za prave boš dala 40 evrov.

Na njih piše CROCS, pasek pa je pritrjen z gumbkom, na katerem je narisan krokodil.

in kje se kupi original???

Tudi originalne Crocse lahko dobiš za manj kot 20€. Preverjeno večkrat.
Ebay. Pa s poštnino skupaj.

tudi varianta.

sicer pa hervis in intersport, pa v lj … neka trgovina, za katero ne vem natančno …

V LJ na Rudniku V Supernovi je trgovina Crocs. Trgovinica, je ful majhna :))

Jaz imam Massove – meni so super.
Niso vsi ponaredki enako dobri ali slabi!

ebay,
original, dobiš jih tudi za 15 oz.20 evrov oz. tudi več..

No, tole me je pa prav zanimalo in sem šla gledat. Ja, dobiš jih za ta denar – ampak rabljene! Vse drugo za to ceno je pa crocs style – kar pa so ponaredki. Izjeme so zelo zelo zelo redke, pa še tam se zagrebejo.

Tudi turboshuch je imel ene super ponaredke WOZ – cena ca. 24 eur… Super so.
Smo kupili v Sparu še potem ene za 5 eur… pa mi niso najbolj všeč… ampak za 30x na leto jih obuti so ok.

Tole pa ni res. Sama sem brez problema naročila že več kroksov in vsi so bili novi. Za odrasle krokse beach sem plačala (vse skupaj s poštnino) od 18 do 22€, za odrasle mammuth od 20 do 24, za otroške crocling od 15 do 20€ in ene kroks japonke 8€.

New Report

Close