Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ponedeljek..YESSSSSSS

Ponedeljek..YESSSSSSS

…..rece ponavadi nas sosed Jani..iz gmajnice…ampak res ma prav..tud meni so ratali ponedeljki najlepsi;))..najvec miru svojga imam, ma pa saj je vsak moj dan..tak taprav..kao;))..ampak YESSSSSSSSSSSS ponedeljek je postal caroben;))…in kaj bomo poceli danes..za naso Johanko drzali pestke..pa se za enga;))…in vmes kaj uspicl..pa kaj pametnega naredl..da bo dnar..brez njega skor ne gre vec;))…pa se to in ono..pa jaz grem kotalorolat..ker brez tega tud ne gre vec..aja..se mi rola..ker hocem migat na migat..bom se mal basket zaigrala…jao..meni..nora sem..kva morem…odkrila sem en tolk okej igrisce,kjer je vse na kupu..sami tapravi ljudje..k te vzamejo takoj za svojga in potem je tam vse..od rolanja, kotalkanja, kosarke, fuzbal, odbojka..ma je ni..da je ni;))..pa se tist lokal…k je tud kao caroben..glasba k te zadane…ma ej..pa sonce na nebu..pa jaz tam..pa moj tamalcek..pa on..oni…mi vsi..ma kaj cem se lepsga…dan je..bo popoln;))
Alo kletka..takoj se zbud…sonce ze sije..sveti in se matra…daj no pomagaj mu se ti…ejjjjj…p0oglej u nebo…nam mezika..ves lumpast je danes..le koga bo nazigal;))…haha

No pa se tole…ti sam ti…aha..lahko me spremenis…uzivajmo!!!

Ti, sam’ ti, poštimaš lohk ta svet
ti, sam’ ti, pržgeš mi sonce spet.
Ti, sam’ ti, nobedn drug
zmešaš me lahk tko zlo
in zafilaš mi srce z lubeznijo

Samo tij me lejko spremeniš
samo tij me lejko gor zbidijš.
Gda se tekneš me z rokouf
čujtin, zacumprala si me,
šče f senjaj, prava si
tij, samo tij!

Ti sam’ ti, me lahka spremeniš
super si, usodna se mi zdiš.
Kadar primes me,
poštekam te, začarala si me,
in pol sajnam te, ti, sam’ , ti!

Samo tij, lejko poboukšaš svejt,
samo tij, lejko vižgeš posvjet
samo tij, pa nišče več
zmejšaš mi glavou,
pa napuniš mi srce z lubeznijof

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:))))))))))))))))

to mi deliiiiiii………… hihi……….

cmoka

Saj ti..ma jaz vedno nekaj delam..kao..ne znam dat gmaha..bi rekla moja mamička..enga lubcka mamička..saj sem pridkana;))..Helcek..in zakva un hihihi…lumpa si…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

vesela sem zate, da si teku aktivna…….. si se popravla veš, odkar si pršla z morčka……. prej si bla bl ena zapečkarca za čarunalnikom……. hihi……

ejga, mojih hihihi pa ne nikol vzet za slabo…… jaz se skuz hihitam, zato jih je zmerej ful……… a je prou? ;)))

papa

Johanka..ma ja..carunalnik ni vec to..uzitek je tam zunaj;))…ampak ves..cetudi sem tu..ne pomen, da sem sam tu..ob tem delam…delam..tudi jaz…ceprav je videt, da sam neku kao bluzim..uzivam;))..delam..delam..ko zamorc…haha…sam eni znamo..eni lahko..vse..zdruzimo skupaj..delo..veselje..energijo..znanje..uzitek..resnost..ma sem kot ena bomba polna energije;))..haha

New Report

Close