Ponedeljek..YYYYYESSSSSSSS
Je vpil Jani v svoji gmajni…jaz pa tule…alora kletka..kuga je zdaj…saj vem, da pada dez..pa ponedeljek je baje za vas najbolj smotan dan..pa se kaj vam ni povseci..ampak ej..ejj..nc slabe volje..nasmeh na usta…trebuh not..rito nazaj..tisti pogled..dobra kava..misel na kaj lepega..in evo..to je to..dan bo takoj lepse in hitreje minil…
V moji kuhinji je na zidu sonce..veliko rumeno..na njem marsikaj;)) in verjemte..da sveti..se kako sveti..kaj ce bi tudi vi tam u kotu pisarne ali svojega koticka …prpopal enga soncka..da ze pogled na njega..otopli srce..misel..dan..naj bo to soncek..nekoga..osebe..nje..njega..otroka..ajde..delat na temu..da je tam nekje kot, kjer se pogled spocije..in glava napolni…
Kletka..sem ti povedala…da ti jesen pristaja..nekam ozivela si na trenutke , kar tko naprej..popam poljubcka ke..k ti najbolj pase draga moja kletka…in sedaj pijem kofija..in uzivam..ob pogledu..kako kaplje dezja nezno drsijo po listkih..na tla in tam v zemljo…lepo je..ta mir..vse too..tko lepo..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
AAAAAhhhhmmmmm … … … mmmm … … uff … Dobro jutro kletka … … Zeham še … feeejst zeham. Uffa … sej sem že spila tisto mojo jutranjo kavico … in popapcala dva piškotka zraven … sam … … veste kaj … jst bi še kar spančkala … v topli šukci … zraven miškota … … Ufff ufff …
Ne ne … taki pondelki niso zame … ne ne … … Dežek pada … jst sem zaspančkana … in … … … … pa kaj jst vem …
Neč … si grem še po eno kafe … ne bo druge … :)))
Lp, Bgv