Najdi forum

ponovno CD RW

Imam vprašanje (prosim, brez smeha!!!). Ne spoznam se najbolje na računalnike, zato sprašujem vas.
Kupili smo CD RW Sony CRX175A-RP. Program za peko je B`s Recorder Gold. Da vse naložim na računalnik, mi javi, naj napišem serial number. Ok, številk na škatli in cd-ju in v priloženih listih je kolikor hočeš, ampak, kako naj vem, katera je PRAVA?
Se napišejo z vezaji ali brez?
Prosim za pomoč ali kakšen uporaben link.

Običajno zgleda takole 334AX-4HJGH5-784 ali podobno, če je polje za vnos eno, vpišeš serijsko št. z vezaji, če je več polj pa samo številke, podobno kot pri drugih programih, ki zahtevajo ser. št. Upam, da boš našla pravo, saj več kot 2 ali 3 nimaš na dokumentaciji.

Pa še to: program, ki ga navajaš, mi ni znan. Za snemanje lahko uporabiš tudi druge programe, ki podpirajo tvojo snemalno enoto.
Npr. Roxio CD Creator, Nero itd. Verjetno ti bo ta, ki je priložen, kar dobro služil – vsaj na začetku – odvisno od možnosti, ki jih ima.

JAz imam pri pekaču WIN on CD program, kasneje pa sem kuoil še EASY CD CREATOR, ker je za začetnika izredno enostaven.Če imaš možnost ti ga zelo priporočam.V revijah PC mediji in SW pover imaš demo toliko za preizkus in se potem sama odločiš kateri ti je boljši.Za tvoj program pa še nisem slišal.Pri CD KREATORju pišeš kodo tako kot je na ovitku CDja.
Lep pozdrav in veliko uspeha pri delu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close