Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ponovno- Target torbe

ponovno- Target torbe

Ponovno odpiram spodnjo temo, ker je že tako nizko, da nihče ne bere več. Za tiste, ki imate Target torbe za 1. triado. Ali imate trde, samostoječe – meni so prodajalke zatrjevale, da starši ne kupujejo več trdih torb za učence, le še mehke torbe in nahrbtnike in da so te trde že preživete. Hvala za odgovore.

Mi imamo že eno trdo, samostoječo- imamo jo dve leti in nameravamo jo imeti še za dve leti.. Letos pa kupujemo še eno enako za drugega otroka. Naša tavelika je bolj divje narave in že iz tega razloga je fajn, da ima trdo torbo, da ostanejo zvezki nepoškodovani. Je pa tudi res, da imajo v razredu samo 3 od 18 trdo, samostoječo torbo, ostali imajo mehke različice. Ampak, kot sem rekla, pri nas ne bi prišlo v poštev zaradi reda in pregleda.

Jaz sem vam pa ravno spodaj napisala. Mojemu sinu smo lani za 1. razred kupili torbo s trdo podlago (samostoječe) in tudi hčerki bomo letos kupili enako.

LP, Nataša

tudi nahrbtnik je praktično samostoječa torba z anatomskim hrbtiščem. morda ne tako trda kot klasična šolska torba, pa vendar. ima smao obliko nahrbtnika. ja in mi smo imela tako, sicer ne od target temveč od MOdan. sedaj za novo šolsko leto pa smo tudi vzeli od Trgeta tak “nahrbtnik”.

sicer nimamo Target torb, ampak iz izkušenj ti lahko povem, da je za 1. triado trda torba najprmernejša (smo sprobali že vse sorte). Zato ker v razredu stoji pokonci, ker so zvezki not lahko urejeni, sploh pa so te nove torbe zelo lahke, še posebej, ker otroci nič kaj dosti ne nosijo s sabo. Pa še sploh zato, ker jih običajno itak starši nosimo 🙂

V trgovini pa mogoče ta mehke torbe ostajajo, zato se jih na ta način hoče prodajalka znebit???

ok. ma naš “nahrbtni” ima trdo dno in trdo hrbtišče (anatomsko), in ja stoji prosto pokonci.

po moje da ne razmišljamo o istih torbah

New Report

Close