Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ponudba otroških oblačil

Ponudba otroških oblačil

Zanima me, kje za svoje otroke kupujete oblačila, kje ste zadovoljne s ponudbo?

Nisem iz Ljubljane in tukaj okoli imamo Baby center, Ariel, Pikapolonico, Bambija, pa še kakšna malenkost se najde tu in tam, nikjer pa nimajo, no, vsaj za moje pojme, takšne ponudbe, da bi me pritegnila. No, če mi oči že zapnejo za kakšen kos, je ponavadi tudi cena konkretna.

Kje torej kupujete?

Jaz kupujem samo Baby center, Ariel. Včasih me zanese in kaj kupim še v Hipermarketu.
To je to!
lp,

Mi trgovine obdelamo po naslednjem vrstnem redu:
H&M, Zara, Okaidi, Benetton, te ponavadi zadostujejo.

Večinoma v trgovinah z rabljenimi oblačili.
Sem vseeno kar izbirčna in najdem tam pogosto zelo dobre kose znamk OshCosh, SOliver in nekaterih, ki jih na našem trgu sploh ni.
Poleg tega ugotavljam, da imajo (kadar imam seveda srečo) precej boljše izdelke teh znamk v trgovinah z rabljenimi oblačili, kot pa v redni prodaji. Tako da je verjetno prvi lastnik nakupoval v tujini, kjer je izbira večja in posledično boljša.

No, rabljena – mene tudi ne motijo rabljena oblačila. Do zdaj sem dobivala od prijateljice, zdaj se pa kar precej razlikujeta naša dva razgrajača (eden je dober jedec, eden pa ne) in niso več prav.

Kje pa so trgovine z rabljenimi oblačili? Moramo v nabavo, ker se je kar precej potegnil naš otrok.

poskusi v clarku tam imajo lepe stvari in niti ne tako drage,majčke dobiš tud za 7 eur,če pa je kakšna akcija je pa ful cenejš.Se splača pogledat mi smo zadovolni.

Jaz sem kaj včasih našla tudi v Adessi (pod Emporiumom), čeprav vedno manjkrat. Sem pa v Takku prejšnji teden za tamalo kupila par full lepih majčk s kratkimi rokavi za 3 ali 4 evre. Pa ne junk kvalitete!

Toncka

Saj me ne zanimajo ravno najcenejše stvari, ker mi je pomembna tudi kvaliteta, cena pa neka srednja.

Jaz pa dobim za malega vse v H&M in C&A. Poceni in kvalitetno.

Največ H&M, pa včasih Babycenter (cene da te kap!!!), tudi Okaidi (cene da si že pod rušo), Ariel v Obiju, kjer imajo vse do70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižano (MB)…

HM

baby center se mi zdi,da je bil aktualen samo prvo leto…drugace sem kupovala v h&m, ker pa je bil vsak ta drug popolnoma enako oblecen,sem nehala tam kupovat…zej grem rajs v benettona ali nekaj malega tud v zaro …

New Report

Close