ponudba za nakup stanovanja
Ker sem sita najemništva…. 🙂 sem šla pogledat mini stanovanjce, ki mi je zelo všeč, sicer drug konec Slovenije kjer sem navajena ampak mesto ima vse na dosegu roke/noge, tako kot LJ.
Za stanovanje imam dovolj keša. V bistvu se že prav veselim selitve.
Prodajalci hočejo, da jim dam ponudbo. Kaj to je? Oz kako naj bi to izgledalo??? Sem čisto neuka kar se tega tiče, mi lahko da kdo kakšno iztočnico? Je to samo cena ki jo ponudbim ali zajema še kaj drugega?! Tenkju…
za začetek bo cena dovolj, razen če je še kaj drugega, kar vam je resnično pomembno.
Aha. Hvala. Že to me bega, ker ne vem koliko pričakujeojo. Oni so že dali ceno samo se mi zdi da pricakujejo vec sploh ce je vec interesentov. Glede na Korono si pa ne morem ne vem koliko špogat. No, bomo probali.
Ponudite kolikor ste pripravljeni dati, eventualno ponudite 5-10% manj za dodatno pogajanje. V kolikor ne sprejmejo se enostavno obrnete. Prodaja se bo za nekaj časa ustavila, cene se pa ne bodo spustile.
Jaz pa mislim, da bodo cene padle tako kot so leta 2007 ko moja frendica v LJ ni mogla prodat mini garsonjere za 40k za katero je enkrat plačala občutno več.
Trg se bo pa tudi postopoma ustavil. Mislim, da se večina še ne zaveda kaj nas čaka, mogoče bo to veliko hujša recesija od tiste 2007/8.
Drži, da se bo trg oziroma se je že ustavil, vendar v kolikor ta kriza ne bo dolgotrajna (5+ let) cene ne bodo padle. Večina nepremičnin je kupljenih z denarjem in ne s krediti, kar pomeni, da ljudje lažje čakajo.
Forum je zaprt za komentiranje.