Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute ponudbe za posojilo v tujem jeziku

ponudbe za posojilo v tujem jeziku

na mail sem večkrat dobila ponudbo za posojilo, ki je napisana v zlomljeni slovenščini(po vsej verjetnosti avtomatski prevod preko prevajalnika).
kaj pravite na take reči? Je tu kaj resnice, ali je samo nategavščina?

lp

To je spletna prevara. Najprej želijo, da jim plačaš stroške, kredit niso dali še nikomur.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Ne razumem oz. težje, kako ste nekateri toliko naivni. Kot bi vam napisali, zadeli ste na lotu, a listka sploh niste vplačali.

Kako pa pridejo takšni do vaših privat mejlov? Mogoče z moje strani “naivno” vprašanje, če npr. pogledaš le malo po face booku in dobiš tam vse podatke, skorajda še številko modrca in spodnjih gat.

Če ne dobite denarja na banki, da ne iščite v privat posojevalnicah ali še slabše pri takšnih oglasih. Predstavljajte si, da dobite polomljeno pogodbo, kjer bi preplačali mnogo več, kot nudijo določeni privat posojevalci pri nas v lepi slovenščini, če ne prebereš vmes še “drobnega tiska”, zaradi česar se potem ljudje najdete v težavah.
Zato naj g. Tomc tudi takšne polomljene oglase pobriše iz tega podforuma.

V ostalem pa pojdite do banke, se dogovorite, če slučajno ne zmorete kaj plačevati, spremenite navade in če si zaradi pufov ne morete kupiti zrezek, pač kupite vsaj kruh, ki ne stane ravno nekaj evrov, potem pa še tako dragega zmečete v smeti.

Dostikrat pri takšnih, ki najbolj jamrajo, kako nimajo denarja, v njihovih smeteh vidiš takšne stvari, da si rečeš, no ja, pol pa bodi še naprej brez denarja. Ker kdo ne zna ničesar več ceniti. Pa ne rečem, da si ti takšna. Me pa vseeno zanima, zakaj se je porajalo vprašanje, kot si ga zastavila.

New Report

Close