Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ponudnik bob.si – nasvet/izkušnje/mnenja

ponudnik bob.si – nasvet/izkušnje/mnenja

Trenutno imam ponudnika Mobitel. Ker sem dopolnila 31 let, moram izbrati drug paket. Ker sem lani pri Mobitelu kupila telefon, sem imela v mislih, da bi ga odplača in šla k drugemu ponudniku. Nekateri hvalijo ponudnika BOB. Ali ima kdo izmed vas izbranega tega ponudnika? Zanimajo me vaše izkušnje in ali je morda v ozadju tega ponudnika kakšna fora, ker se mi zdi, da Mobitel ima teh kar nekaj… v smislu “natega”.

BOB uporablja omrežje od Simobila, se pravi ima tako pokritost kot jo ima Simobil.

Vse ostalo pa ti piše na njihovi spletni strani.

Ne vem kakšne fore oz. natega imaš v mislih?

Dva moja sodelavca imata bob-a in sta čisto zadovoljna. Predvsem z računom:) Težav nimata.

Iz mobitela sem prešla na simobil zaradi ugodnejše cene. Seveda sedaj zaradi cene že razmišljam o bob-u. Žal pa je pokritost signala pri simobilu, torej tudi bob-u precej slabša kot pri mobitelu. Zaradi tega razloga bom verjetno preklopila na izimobil.

Jest sem šla iz Itak paketa na Tušmobil na Brezmejnih 1000 in mi je zakon! Za 20€ dobim 1000enot in se lahko naklepetam do 500min v tuja omrežja, ostale enote pa porabim za smse al pa srfanje. Pokritost je ita kot pr Mobitelu.

Jaz sem pa na Tušmobilu in imam paket free 15 in mi zadostuje za vse kar se v celem mesecu pogovarjam. Ker mi ponudba Boba z sms-i in telefoniranjem ne zadostuje. Druge ponudbe pri konkurenci pa so dražje. Pa še omrežje na Tušmobilu je najboljše in najhitrejše, saj je prenos podatkov najboljši.

Joj, samo simobil in bob ne. Po moje se ti najbolj splača v tem trenutku vzet oz. iti na Tušmobil. Jaz sem bil aprej na Mobitelu in sem bila pred isto dilemo kot si ti sedaj in sem se prav odločila da sem šla na Tušmobil. Tile paketi free so res zakon. Najboljše da vzameš kar tale free 20 in si potem lahko brez skrbi. Pa tudi omrežje je pri Tušmobilu dosti boljše kot pa recimo na Simobilu. Lahko pa tudi vzameš za en teden testno obdobje pri Tušmobilu in vidiš če ti odgovarja. Sam po moje da boš zadovoljna!

Naročil sem BOB in se zdaj že 3 tedne trudim, da bi prenesel telefonsko številko. Naredili so že vse možne napake, dokumente so mi pošiljali že 4 x, vsakič kaj narobe, šifre preko spleta niso delovale. Napačni naslovi, napačen priimek, napačna vrsta dokumenta, četrtič je en dokument manjkal, pa napačen naslovnik.Pa saj se mi non stop opravičujejo, kličem jih vsak drugi dan, ampak občutek imam, da tam sploh niso vsi pismeni.
Zelo slabo, nikomur ne morem priporočiti.

New Report

Close