Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POP DESIGN

POP DESIGN

Sploh delujejo sedaj z Vilijem Resnikom in nastopajo?Ima kdo kak podatek?Kje sploh nastopajo?Le kje je njihova slava iz 80 in 90ih let.Še pomnite?

Vili nastopa sedaj sam. Pretežno po primorskem koncu, ker sedaj mislim da živi v Ajdovščini.
Kot Pop Design jim ne rata in ne rata se sestavit predvsem zaradi trenj ;)) med glavnima akterjema.
Tičo in Johnny pa nastopata po gorenjskem s svojim duom – golden eye. Dačo mislim, da se je čisto umaknil iz glasbe, za Toneta pa ne vem.
Na vsake tolk časa se jim uspe zmenit in skupaj dobit. Mislim da je bil lani zadnji koncert na krasu.

Vili ne živi v Ajdovščini 😉

No, tam nekje 🙂 Vem da se je preselil, pa če se ne motim je poskrbel še za eno prijetno noviteto :))

Prav imaš

Vili živi v Šempasu pri Novi Gorici. Punco ima iz Ajdovščine in v kratkem pričakujeta naraščaj.

Dobra si, si tudi ti blizu ;)?

Blizu koga. Če misliš blizu nje sem bila prej dokler je bila v Ajdovščini. Pa še eno leto je starši ona od mene in z njeno setrično sva bili sošolki. TAko da vemo da sta že dolg šmirala po vseh žurih tudi ko je bil kao strečno poročen. Na vseh žurih po primorski je bla zdraven. mislim da ga je 13 let lovila pred ga je ulovila.

ne vem, kako je mogel zapustiti družino
tega ne bom nikoli razumel

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Veš kaj mavrični če bi bila jaz njegova žena bi ga poslala že prej v p. m. ne pa da je napravil še enga otroka prej in potem pa lepo honoralno dela pri drugi.

se popolnoma strinjam
ampak kako lahko človek ni zvest svoji ženi in otrokom, to mi ni jasno

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Saj je ločen.

To so stvari, ki tebi ne bodo nikoli jasne.
Sicer pa tako kot praviš marsikaj ne razmeš, razen klikat po MON-u znaš sprecialno.

evo, ravno v tem je problem
jaz sem pač takšen človek, da bi hotel na vsak način ostati poročen
verjamem, da če sta se dva nekoč v začetku ljubila, da se da ljubezen spet obuditi, če ne zaradi drugega pa zaradi otrok

jaz bi vztrajal, razen če ne bi to vztrajanje pripeljalo do uničejočih posledic oziroma nasilja med dvema zaradi česar bi trpeli otroci

vsekakor bi pa poskusil narediti vse, da se zakon in ljubezen obdrži

Jaz pa z glavo v zid ne bi tiščal.Če z nekom ne gre pač ne gre.

Ma kaj si ena mona. Zakaj bi morala ona ostat z njim če se je pa vse vikende na okoli laufal. ona naj doma uživa v ujčkanju otrok on pa naj se okoli prazni. res si mona. če bi bila na njenem mestu bi ga že prej poslala v *****. ne pa toliko časa čakala kot je ona. Naj gre če si misli da bo drugje bolj užival. Ta ga bo imela šele na špagici, nikamor ne more brez nje niti na snemanje spoda.

Pop Design naskakujejo slovenske lestvice

Skupina v prvotni oziroma sedanji sestavi

Po dveletnem premoru se na slovensko glasbeno sceno vrača skupina Pop Design, nekdaj ena od najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin.

Skupina je nastala davnega leta 1985, ko je na pobudo Toneta Košmrlja nastal Pop Design, ki so ga tedaj sestavljali še Jani Marinšek, Danilo Čampa, Gorazd Rakovec in Primož Jovan. Skupini se je kmalu kot pevec pridružil Miran Rudan, leto dni zatem pa ga je zamenjal Vili Resnik, ki je dal skupini nov zagon in bolj rokovski temperament, so zapisali v sporočilu za javnost.

Popdesignovci so ustvarili številna glasbena dela, v naših ušesih še zdaj mnogokrat zazvenijo Baby Blu, Marija Elena, na Božično noč in druge. Znane so tudi Zate Slovenija, Pokliči me nocoj in Ko si na tleh, za katero je skupina leta 1993 prejela glasbenega Viktorja popularnosti.

Skupina je pred časom v prvotni sestavi z Miranom Rudanom v studiu Grabnar posnela novo pesem z naslovom Pika na i, ki jo je napisal klaviaturist skupine Martin Erjavec, besedilo pa je delo Mirana Rudana. Skladba se že nekaj dni vrti na vseh slovenskih radijskih postajah, vi pa ji lahko prisluhnete tukaj.

to sem včeraj prebrala v časopisu VEČER, kjer si lahko tudi poslušate njihovo novo pesem. (http://www.vecer.si/vecer2007a/default.asp?kaj=3&id=2007041005193516)

lp

Torej so se zopet razšli z Vilijem Resnikom.Že tretjič,pa to ni res.

New Report

Close