Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pop tv hinavčki za cepljenje

Pop tv hinavčki za cepljenje

Reklamni blok, kjer voditelji hinavsko posiljujejo z navdušenjem nad cepljenjem, oni bi se kao že včeraj cepili če bi se lahko. Že vidim kako bodo ovce v vrsti stale

blazno na živce te reklame kot tiste z ostani doma, ki so bile non stop spomladi…
ne morem slišati besed in besednih zvez – mehurček, ostani doma, skupaj zmoremo in zdravniki v prvih bojnih vrstah pa virus je vdrl v belo cono… mi grejo vse te besede/izreki na živce od vsega trobljenja in ponavljanja tega
zaradi mene naj se cepijo, mene pa naj ne posiljujejo s tem preko tvja

To je prodana golazen fašistična.
Sramota za človeštvo.

Prav včeraj sva z možež o tem…. ga ni denarja, da mi ga kdo da, da delam reklamo za cepljenje…. torej jim grozijo z odpovedjo? Ali mastno plačajo?

So se mi pa zelo zasrali s tem, ker me tisto ostanite doma ni toliko nerviralo.

Me prav zanima koliko od teh voditeljev se je dejansko res cepilo

Ne gledam Pop Tv-ja, že dolgo.
Zaradi mene se lahko raztegujejo kot jim paše, kaj se zaradi tega sekirate? Izklopiš ali obrneš drugam, pa je!

Jaz bi se TAKOJ cepila. Komaj cakam, da pridem na vrsto. Ne razumem primitivcev, ki zavracajo cepljenje.

Izvoli. Glede na povpraševanje po cepivo boš kaj kmalu na vrsti. Jaz sem se mu odpovedala :).
Se ne grem, pa tudi če izgubim službo.

Za katero reklamo gre? Vem za tisto od Bineta Volčiča (bojkotirajte vse storitve B. Volčiča!).
A je ta reklama ena druga?
Informativnega programa GREZNICE, imenovane 24kur, že dolgo ne gledam.

Izvoli. Glede na povpraševanje po cepivo boš kaj kmalu na vrsti. Jaz sem se mu odpovedala :).
Se ne grem, pa tudi če izgubim službo.
[/quote]
Jaz isto.
Debilom odstopam svojo dozo.

New Report

Close