Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Popivanje v vrtcu

Popivanje v vrtcu

To je dovoljeno samo levici in svobodi…??  Pa tako so se pametni delali, hinavci in manipulatorji.

jebat ga…., ko sem včeraj na brzino preletel vsebino dnevnika na pop-u, sem takoj vedel, da bo dežurna  janšistična kletna trolovska SdS nora24tv smet tukaj odprl temo o tej zadevi na vzhodu Slo..

Oh, ko človek nima kaj drugega početi, kot pisati neumnosti, je kar problem, a ne?

Do volitev je še eno leto in ti se boš ves ta čas trudil/a s pisanjem neumnosti? Ti ne zavidam …. tudi tistih par fičjenkov honorarja ne.

Ampak če v tem uživaš, kar daj!

Se pravi je bil problem pitja alkohola na otvoritvi vrtca v Puconcih?

Se pravi ko je gospod župnik blagoslovil šolo, je bilo narobe.

Ni bilo narobe, d je bilo martinovo in je bil prisoten alkohol.

Problem je bil verski.

Samo ne vem, zakaj potem menije brez svinjine v šolskih jedilnicah.

Verski problem.

Alkoholizem je pri Slovenčkih nad vsem. Ni bil problem alkohol, problem je bil blagoslov.

Lol.

Še tak izgovor Slovenček najde, da ga lahko pije.

Evo, danes je že sreda, velik alkohola se bo prodal. Ne piva sicer, ker je dražje.

Pa dobro, bili so totalno proti, pametni od prvega do zadnjega, sploh Sukička je bila katastrofa.. Zdaj pa niso mogli brez pijače na eni otvoritvi vrtca.. Sami so si krivi.

Pika143

za levičarje si lahko fse. pedofil, zafiksanec, lezbačika, gej, morilec, se fukaš z živalmi, popolnma fse. samo desničar ne smeš bit.  fse lahko delaš, fse govoriš, fse kaj češ. dobesedno.  samo ne smeš govorit proti njim, niti dejstev  in seveda ne smeš biti desničar.   prej smo imeli desne fašiste, zdaj pa imamo leve fašiste.

moja  stara je skrajna levičarka, skranja marxistka. femniszem ima v kosti vgraviran.   si bo kmalu sprobala njeno filozofijo, v domu za ostarele. kmalu.

jaz vem da ji ne bo všeč. haahha  pač, levičarji, uničujejo belo raso, uničujejo družino, moške, red, disciplino, vojsko, policijo tolko da delajo za njih, fse karje normalno uničujejo. ženskam perejo glavo z feminizmom in marxizmom. ker vedo da so to zveste volilke i nda ste ženske pač lahke za manipulirat, se ne morete upret fizično. se vas da na hitro utišat in ste pač vodljive.

fsa fora je ko si enkrat vklopiš tik tok in če si dost pameten skontaš kaj sedogaja okoli tebe, opaziš to pralnico opaziš to indoktrinacijo na feh nivojih,  preprosto se ti začne gabit država, sistem in ljudje.  niti radija v avtu ne moreš poslušat, ker čuješ samo še propagando, feminizem, uničevanje moških. ker samo to delajo.  preprosto, ko enkrat vidiš, ne moreš več nazaj.  ne gledapš tv, filmov itak ne. poročil tak logično da ne. muzika je leva propaganda.  jaz se spomnimko sem bil mali, pa smo imeli fantje na steni lambota, ferarri in poleg obvezno ful huda bejba v slingshot kopalkah.  atletksa,  lušna full, vlke uemtne joške, dora ritka, široki hrbet, beli zboje, raven trebuh, popolna, BLOND. modre oči.  in ko so pred kakimi 15 leti ukini, prepovedali koledarje znagimi babami sem vedel, to je komunizem, marxizem, feminizem na polno. in točnoto je bilo. če ženska v moškem poklicu, delavnici, ne prenese pogleda na eno ki je itak retoširana in je fotka obdelana in je na koledarju, v kopalkah pol nimakaj iskat v moškem poklicu.  nima kaj, lahko kar gre.   poljakiso izvolili desničarja, in tudi mi bomo doblli kakšnega. mogoče celo mene.

tak bom rekla. glede na to, kako so se na levi strani zapeli za tisto martinovanje in alkohol v šolah/vrtcih, bi bilo vsaj normalno in logično, da dajo med svoje člane okrožnico, da če grejo v šolo/vrtec, da se naj alkohola izognejo. ker je vse skup izpadlo absurdno

Odgovor na objavo uporabnika
Čebela_adela, 04.06.2025 ob 08:42

tak bom rekla. glede na to, kako so se na levi strani zapeli za tisto martinovanje in alkohol v šolah/vrtcih, bi bilo vsaj normalno in logično, da dajo med svoje člane okrožnico, da če grejo v šolo/vrtec, da se naj alkohola izognejo. ker je vse skup izpadlo absurdno

S tem se popolnoma strinjam. Vseeno pa je razlika med otvoritvijo objekta v določenem krogu ljudi in organiziranim martinovanjem, ki je več ali manj pijanka.

Samo poglejte kako se sdsovci petelinijo, samo pa so želeli ozakonit,da se alkohol streže v šolah in dvoriščih. Sam se ne strinjam,da se streže  alkohol bilo kje kjer je namenjeno otrokom. Tu se samo vidi ,da so vsi skupaj dvolični. Samo poglejmo kako drug drugega čakajo, da se zasačijo . Vsi so za vrect iz parlamenta,ker si sami sebi prirejajo  stvari kot njim paše. V parlamentu so ,da delajo  za ljudi ne ,da se ukvarjajo s sami sabo. Toliko so vsi skupaj škodljivi,da moramo vse poslat iz parlamenta in si izvolit nove in poštene ljudi in ,da bodo končno delali za vse državljane, za kar so plačani. S temi škodljivci itak nimamo več nobene prihodnosti, pa naj bodo levi ali desni, so si kar podobni.

hja457, 04.06.2025 ob 09:08

S tem se popolnoma strinjam. Vseeno pa je razlika med otvoritvijo objekta v določenem krogu ljudi in organiziranim martinovanjem, ki je več ali manj pijanka.

ne moreš se tako it. potem lahko za vsak primer našteješ olajševalne okoliščine, vsak bo našel 15 primerov, zakaj bi točno takrat pa lahko stregli alkohol, v šestnajstem pa ne bo šlo skozi.

zakaj je otvoritev vrtca drugačna od kakšne druge organizirane prireditve? zakaj se na otvoritvi vrtca lahko streže alkohol, če pa župan organizira občinsko praznovanje ob občinskem prazniku pa ne? martinovo tudi ne, ker martinovo je praznovanje alkohola. kaj pa podelitev občinskih priznanj zaslužnim občanom, ko občina kot lastnica objekta uporabi šolsko telovadnico kot prireditveni prostor, ker večina mini občin nima posebnega prireditvenega prostora za to?

fuck me, nazadnje, ko sem šla na krvodajalsko akcijo na našo vaško šolo, so mi zjutraj ob pol devetih ponujali štamperle, da pridem k sebi. tam je bilo 5 krepkih vaških možakarjev, ki so po tem, ko so dali pol litra rdečega veselo s kuharco sekali po nula pet. to je zdaj ok?

Ne prenesem več, prav alergična sem že na to, da karkoli poveš proti zadevam levega pola, si ozmerjan za SDS-ovca, da se oglašaš iz kleti ipd.

Bruham. Nisem ne za leve ne za desne, ampak proti debilizmom, ki jih producirajo eni in drugi.

Lolll, 04.06.2025 ob 07:51

Se pravi je bil problem pitja alkohola na otvoritvi vrtca v Puconcih?

Se pravi ko je gospod župnik blagoslovil šolo, je bilo narobe.

Ni bilo narobe, d je bilo martinovo in je bil prisoten alkohol.

Problem je bil verski.

Samo ne vem, zakaj potem menije brez svinjine v šolskih jedilnicah.

Verski problem.

Alkoholizem je pri Slovenčkih nad vsem. Ni bil problem alkohol, problem je bil blagoslov.

Lol.

Še tak izgovor Slovenček najde, da ga lahko pije.

Evo, danes je že sreda, velik alkohola se bo prodal. Ne piva sicer, ker je dražje.

Problem je ko govoriš eno in delaš drugo.

New Report

Close