Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poplava prehranskih dodatkov

Poplava prehranskih dodatkov

Rabim preverjen nasvet glede dodatkov, kako veš, kateri so kvalitetni, na kaj naj bom pozoren pri izbiri, količinah….predvsem me zanima za omega3

Vedno poglej vrednosti in izvor

pri omega3 je najbolje, da je iz majhnih rib, saj veš, večje pojedo več svinarije

seveda je pomembna tudi količina v eni dozi

Poskrbi na to, da imajo zadostno količino aminokislin, beljakovin in kreatina.

Ne vem, tudi mene zanima. Sledim temi.

Meni je prijatelj predlagal Apomedico in od takrat naprej samo te uporabljam. Mi odgovarjajo. Kupim tudi za otroke.

Kakšni dodatki, a ste blentavi. Spet oz vam že nekaj časa potrošnikom prodajajo  eno kemijo, ker je to pač moderno.

Jejte pisano prehrano, čimmanj industijsko pa je to to.

D vitamin, omega 3, koencim Q 10,   to troje se mi zdi kar prav, da vcasih jemljes.       Ostalo pa je bolj kot ne brez veze.

Life Extension jemljem. Omega 3 je zelo priporočljiv, če se ne

poje dovolj rib.

Odgovor na objavo uporabnika
Dillara, 05.10.2021 ob 10:44

D vitamin, omega 3, koencim Q 10,   to troje se mi zdi kar prav, da vcasih jemljes.       Ostalo pa je bolj kot ne brez veze.

jaz jemljem še vitamin C in občasno cink. Vitamin C pozimi, ko je več okužb dihal. Pa po športni aktivnosti MG. tega vzemem od Krke

Covid 2021LE, 05.10.2021 ob 10:41

Kakšni dodatki, a ste blentavi. Spet oz vam že nekaj časa potrošnikom prodajajo  eno kemijo, ker je to pač moderno.

Jejte pisano prehrano, čimmanj industijsko pa je to to.

ne bo držalo, žal ne dobimo vsega s pisano hrano. Dodaj  d vit, omega3, koencim 10

Za zdravje srca obvezno omega 3,magnezij, če veliko športaš oziroma pri utrujenosti.

Nekdo je omenil Apomedico, tudi jaz imam njihovo omega3 in mi je všeč predvsem to, da se mi ne spahuje.

Prej sem tudi jaz jemala lifeextension.

aja, pa vit D obvezno non stop jemljem

Pravijo, da se ti po jemanju omege 3 ne sme spahovti. Če se ti, potem olje ni dovolj prečiščeno, kar pa ni ok.

Koliko pa je to “ne dovolj”? Enkrat na teden, … dvakrat?

Bi res rada vedela v praktičnih količinah, da lahko preverim pri sebi. Ker če manjka, je problem, Če je preveč je pa spet verjetno problem.

Jaz vedno gledam in primerjam vrednosti različnih proizvajalcev. Se mi zdi, da je dobro da jemlješ vsaj 500mg omega 3 na dan, če želiš nek učinek, tako da se po tem lahko orientiraš. Meni je dobra znamka NOW, ki ima res visoko vrednost, druga najboljša mi je pa od Apomedice, ki ima nekaj čez 800 mg in je še z dodatkom Q10 (zame je to dodatni plus, ker ni vedno dodan!!). Ostalih niti nisem gledala, skratka primerjaj cene in vrednosti pa ne moreš zgrešit.

golf500, 05.10.2021 ob 11:11

Koliko pa je to “ne dovolj”? Enkrat na teden, … dvakrat?

Bi res rada vedela v praktičnih količinah, da lahko preverim pri sebi. Ker če manjka, je problem, Če je preveč je pa spet verjetno problem.

Omega3 se jemlje vsak dan

Omega3 je pa kar fajn jemati, poleg tega pa kakšen magnezij, za ženske tudi železo okoli menstruacije. meni pri utrujenosti vse to pomaga, omega 3 je pa dokazano super za srce 🙂

Jaz redno jemljem kot jih je že veliko napisalo omega 3, d vitamin in magnezij ter za lase in kožo neke zadeve.

Sem jemala tudi Q10, ima veliko koristnih učinkov. Kot berem pa je ima ta  omega3 od apomedice tudi q10, kar je super. Vidim, da je to dr. Bohm, se pravi ista znamka kot imam za lase

https://www.apomedica.si/nase-blagovne-znamke/dr-bohm/omega-3-complex-kapsule/

Prvo kar mi je moja trenerka pred leti svetovala je jemanje omega3 in Mg.

Ribe bi mogli jest2x na teden, ampak jih v večini ne.

Dober nadomestek je recimo tudi laneno olje, ampak dvomim, da so ljudje, ki redno to jemljejo, zato je veliko bolj praktično pojest kapsulo

New Report

Close