Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Popoldanski počitek

Popoldanski počitek

Kje v Ljubljani in okolici so hoteli / sobe za popoldanski počitek; 2-3 ure?

Hvala za info!!!

ST

Vstavi v iskalnik Najdi.si

Sem že, pa ni nič….

ST

Pa bi ti…?

motel Medno (to bo ondi vedel, če še dela)

---------- le vent nous portera...

Seveda motel Medno še obratuje.

Predlagam Ambient hotel v Domžalah. Imajo dopoldanski ali popoldanski počitek, pa nič ne komplicirajo.

Tega pa ne razumem! A boste počivali ali seksali?

popoldanski počitek = fukplac na uro. Prvi izraz se uporablja zaradi oglaševanja, je bolj politično korekten, sicer pa gre za isto stvar.

kaj pa počneš tam?

leta letijo - iščem stevardeso

V tvojem primeru, se bojim, lahko natepavaš ančko….

…kdo pa čisti, menja rjuhe?

mama od mikija, enkrat na 14 dni

sweet tender

na Ježici imaš ‘dnevni počitek’ do 19h,cena 50 eur…pa hotel Medno…pa hotel Emonec v centru Lj,kjer je možen tudi 2-urni ‘dnevni počitek’…
poglej na netu

Kaj pa v MB??? Pozna kdo kak tak “plac”???? Hvala za info…

Motel Vindiš Lenart.

Res to? IN ne komplicirajo? Mislim, kar se tiče vseh možnih dokumentov itd…..Pa tudi, kako dolgo (ur) je sploh mišljeno kot popoldanski počitek?
Sicer pa, hvala za podatek. Se moram pozanimat!

Kako dolgo?
Niso mi poznane tvoje sposobnosti in želje.

So vragolije potem na netu…. ?? Koliko kamer imaš?

zakaj ravno hotelska soba?
bla sem v hotelu (sicer ni lj), kjer nudijo savna+jacuzzi(tuš, wc) za 2 uri ali več, notri je vse prilagojeno za dober sex-blazine in drugi kotički,skratka noro 🙂

Kje je kakšen odročen kotiček na območju Kranja, da se da lepo z avtom pridet zraven in imet mal zasebnosti, tko podnev kot ponoč? Fuk plac po domače. Po hotelih res nebi.

Pa ko se sperma in vsi ostali sokovi zažrejo v jogije, povštre… to ne gre niti z globinskim čiščenjem stran, pol pa se sam vležeš gor.
Higijenskih ljudi živih ne dobiš na takšne prostore.

Najboljši fuk plac v okolici Maribora je zagotovo hotel Leonardo v Slovenski Bistrici.Nihče se ne vtika vate z nepredvidljivimi vprašanji.Vzameš ključ in greš,veselo počivat,haha….

a zdaj moraš pa to še plačat….

joj..raje potem ne bi počivali pa tud plačat ne bi blo treba….

premalo spanja????

lp

leta letijo - iščem stevardeso

Hvala, Racman!! Sm obisku ta Ambient hotel v Domžalah – sam res, SVAKA ČAST!! Nobenih komplikacij, sej vejo za kaj se gre, čista diskretnost, ni se ji treba skrivat k u Kongu, sam gre not, pa po štengah gor al pa po liftu. Aja, pa tist k bo šou tja – cifre sob so na tleh zravn vrat, d nau kdo lutu tko k sm jst prvič, k nism najdu številke sobe:)))) pršu not, pa še šampančk je kelnar prnesu u sobo, k sm ga naroču pr recepciji. Zdej sm že ene 3 mesce že kr ”reden gost” pa bom še, k mi je zakon k NOBEN NE KOMPLICERA! 😀 auto se pa da skrit na parkingu, k je parking res ogrooomen . Velik užikov prvošm tud ostalim! 😛

New Report

Close