Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Popoldanski počitek

Popoldanski počitek

Mene pa zanima,kje bi se v okolici laškega ali v okolici brežic dalo najeti sobo za nekaj ur…ker s tem še nimam izkušenj, oziroma me je strah pogledov na kaki recepciji, sprašujem vas, kam se naj obrnem, da bo čimbolj diskretno..
lp

M hotel v Ljubljani je primeren. Stane EUR 50,00, soba s francoskim ležiščem, brez dokumentov. Če potrebuješ večkrat lahko vzameš račun na firmo (najem prostora). Zelo diskretno

Za popoldanske počitke priporočam Penzion Podržaj v Grosuplju, diskretnost je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, sobe so čiste, klimatizirane in udobne. Cena za 4ure je 35€, ampak ne komplicirajo če ostaneš v sobi kake pol ure dlje.

APART HOTEL MARABELA HOMEC…ZLO FAJN

priporočam martastudio v ljubljani, številka 041874400. Je diskretno in ne uzamejo dokumentov! za parkirat je tko tko, ampak se zmer kej najde, drugače pa si lahko notr tko ene 5 urc. Men je ušeč, ker loh pokličem isti dan pa že dobim eno sobico 🙂 Aja pa nimajo kkšne recepcije, sam kluče ti dajo in to je to 🙂

Ve kdo za kakšno tako sobo na Dolenjskem?

Na Ježici v Sokol fitnesu lahko najameš privat savna apartma za eno uro za 12 evrov na osebo, če se ne motim

Naj bolj profesionalni so v Hotelu Stil Ljubljana- Sostro, _ Litijska cesta 188,,

nič ne komplicirajo,. brez dokumenta…

to v bistvu verjetno ne greste s svojimi partnerji v te sobe 😀

doma je pa čisto brezplačno

a maš kakšn divan frej ?

Lahko pogledate tudi tuke: http://www.vrtiljak.net/?offerID=146

Kera glupa fora. A ko greste v hotel z druzino pa spite v postlah, a res mislte, da se prej pred vami ni noben dol daju na tistem jogiju?

biny se strinjam, takoj prepoznaš sex destinacije nižje kategirije.
Včasih so tapisoni in posteljnina trdi od ”sokov”

Zadnjič sva z ljubimcem najdla en fajn flet v Ljubljani..če koga zanima, me naj kontaktira na poredna.tinka@gmail.com

http://www.cirman.si , sam ne po spletu rezervirat ker predolgo traja da odgovorijo.

New Report

Close