Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute popoldanski s.p. in kredit

popoldanski s.p. in kredit

Pozdravljeni!

Zanima me naslednje. Zaposlen sem v podjetju in dobivam minimalno plačo na eno banko plus 400e na popoldanski s.p. (poslovni račun na drugi banki). Poleg tega imam na s.p še kar nekaj dohodkov. Od aprila lani ko sem odprl popodlanca do sedaj skupaj 18.000e.

Rabil bi nekaj malega kredita tam do 10.000.

Sedaj pa me zanima dobim na kateri banki kredit kot fizična oseba in če gledajo še prihodke na s.p.?

Ali pa če je bi dobil kredit kot pravna oseba za s.p. ?

Potrebujem pa za obnovo hiše.

Hvala za odgovore.

Odvisno od tega s čim se ukvarjate, kako posluje podjetje, ki vas plačuje in podobno, ampak načeloma je možno dobiti takšen kredit. Je pa odvisno od banke do banke in tudi od svetovalca na banki, na katerega boste naleteli. Gre namreč za precej zapleteno zadevo, če svetovalec nima ustreznega znanja. Poskusite na več bankah – prav po defaultu pa nobena banka nima standardizirane ponudbe za stranke kot ste vi.

Menim pa da ne bi pa bilo nobenega problema, če ste pripravljeni za zavarovanje ponuditi hipoteko. Za najteje kredita kot s.p. bo pa še težje, saj je sporen prvič namen (ne gre za vlaganje v poslovanje s.p.-ja, razen, če si želite urediti poslovni prostor ali delavnico) in drugič čas poslovanja. Na fizično osebo bo lažje.

Kontaktiraj me na [email protected], z veseljem pomagam.

New Report

Close