Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Popoldne……počasi

Popoldne……počasi

Popoldne……počasi

Prihaja večer…….najin čas…..čas za sanje..šepetanje….čas ko začutiš kako močno lahko nekoga pogrešaš….spet en dan….ko hrepenenje ostaja….

Pišem… ker ti tako hočem povedati, kar čutim……. In ..ta moj večni spremljevalec strah …kot bi si upal,,,,. >Nekateri govorijo, da, da besede nimajo pomena ….pa vendar…..toliko izmed niih je takšnih, ki lahko ranijo….. pa vendar…
…ja…pogrešam te…želim si te…….sprašujem se….kako naj ti to povem….danrš mislila,da hočem nekaj nazaj…..To čutim,,,enostavno…….danes je tak dan…..
Ja, mogoče resnično rabim pozornost……tako kot večina……zakaj je tako prekleto težko se postaviti v kožo nekoga….ga razumet…..zakaj tako…
Naj priznam…da vem….da hrepenim po tem že vse življenje……da sem bil kot večina izmad nas nekako ujet…..da sem naredil vse…. Pomagal vsem…da je bilo to vedno vse del nečesa samoumevnega. …..
Pa zdaj…..sebično želim…potrebujem….nekoga da me ima rad!
Rad….bolj kot se imam sasm sebe….pa sploh ne gre več za to, da si želim nekaj nadoknaditi….vse se je zgodilo s svojim namenom…kot pravijo…… Pravijo pa tudi…. da ima vsak obdobje… svoj čas ….da ni potrebmo prehitevati dogovodkov, ki so se storili….ampak vseeno…. včasih tako zelo boli… ko si sam …ko si želiš bližino človeka. …tisto….takšno….bližino, ki je ne moreta dati prijatelj-ica… mama…otroci….
In zdaj sem …hočem nekaj od tebe……. Si prepričana, da me ZARES poznaš?

In zdaj…zdaj si želim tvojo dlan…..tvojo roko roko na svoji….želim si pogled……tvoje oči,,,,,,ki nikoli ne lažejo…..želim nekaj lepega…toplega ….tvoje oči, ki bi me božale…..In moje……ti bi sledila mojim očem…..očem ki bi se sprehala po tebi….po tvojem obrazu..oči, ki bi te s pogledom bozale po laseh…opazovale tvoje ustnice…se dotaknile tvojega vratu…..želim….hočem, da bi začutila njihovo moc na sebi….občutek, ki bi te vznemirjal….Pogled bi spustil na tvoji roki…….Takrat..šele takrat…..bi te nežno pobožal po prstih ….jih nezno prijel ter pocasi… presenetljivo pocasi….pbenem pa pogledom bi se utapljal v tvojih oceh…..tvoje prste prste ponesel k ustnicam……Tisti trenutek bi se resnično vedela,da kje je konec sveta….ko stikata pekel in nebesa…..Ta trenutek bi moje ustnice okusale vonj tvojih dlani…….

http://www.youtube.com/watch?v=BlHIXATcLKM&feature=related

in……bi vedela tudi ti..kaj si pogrešala?…

leta letijo - iščem stevardeso

Razo, saj ti bi, a ne, ampak ta tvoj večni spremljevalec – strah??????
Rad bi jo srečal, pa se bojiš?

Lepo ajajte vsi, čeprav je mlaj nocoj, vsaj Ondi je tako rekel, kaj pa vem, če mu je verjeti 😉

http://www.youtube.com/watch?v=A5LVv56QWBk

http://www.youtube.com/watch?v=wOr43EJltmE&feature=related (D..A 🙂 )

Šepetanja tišine..brez besed, samo črke na ekranu; hrepenenje je spomin, je misel in čut tople dlani..tukaj in zdaj. Ob lepi pesmi..’ni poleta samo z enim krilom’! Pesem v ozadju..mmmm, boža dušo, in laže da te/me ni..kdo si deli zvoke melodije, misli..dlan..daj roko, prepleteni prsti..Saj ni potrebno erotičnih misli..pusti nocoj..mogoče noč prinese žar..zdaj bi tako..te moje tanke prste, ki dotikajo tipkovnico..togo in počasi..skoraj leno, nikamor se ne mudi..tako je čudovito mirno in tiho..dlan je neslišna,topla in mehka..na tipkovnici..
Hrepenenje ni pomanjkanje..to je mnenje podivjanega sveta, ki se roga,,
Ali je tako težko objeti, pobožati, in tako lahko in moderno..raniti?
Večer in jutra..moja..niso več samo moja..delim..delim, pa sem zato res tako drugačna? Mar nespodobna? Celo nevredna pozdrava? Očitno!
Delim, in ni mi žal..ne obžalujem..nasprotno. Delim, pa naj bo vsaj to komu v smeh in veselje..če svojega lastnega smeha ne premore, razen na kogar račun..prazna bi bila, kot takšna, moja duša..
Še objem pošiljam..nežen in topel, ker ga imam..
In nasmeh v noč, s srcem pozdrav, z vsemi lepimi mislimi..zaprem oči..in se veselim..jaz vem..nekoč………..lahko noč!

Tako nežno zna samo naš Razo…

razo … zaljubljen?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

New Report

Close