Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom

Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom

O ti kura* manipulatorski marš u tri pm glumac jedan . Gnoj od človeka. Čakte se boste plačal pez*etarji enkrat to kar počnete ljudem čakte se gnusi jedni. Boš ti obračal kaj kalkulator kaže to ja.
Gnus od gnusa prou plunu bi ti u faco kako zavajate ves svet
[/quote]
Ne kaže ti ravno dobro, sodeč po tem kako se ti utrga, ker ti ne kimajo, da ni zemlja ploščata..🤣😂🤣

Se bo treba registrirati? A potem me boš nadlegoval preko ZS? 🙂

[/quote]
te ne more, če ga blokiraš.

Ne kaže ti ravno dobro, sodeč po tem kako se ti utrga, ker ti ne kimajo, da ni zemlja ploščata..🤣😂🤣
[/quote]

Registriraj nick ashole.
Jst sm kalkulator pa izračun podal in prikaz ravna kvadratna , piramidasta zemlja ne pogovarjam se o tem.
Je pa jasno ja zakaj budalo delate. Ker procent ljudi se v to ne poglobi in pojma nima o čem se gre pa se isti prasci najdete plačanci ali manipulatorji ki obračate logiko. Gnooooji gnili

Registriraj nick ashole.
Jst sm kalkulator pa izračun podal in prikaz ravna kvadratna , piramidasta zemlja ne pogovarjam se o tem.
Je pa jasno ja zakaj budalo delate. Ker procent ljudi se v to ne poglobi in pojma nima o čem se gre pa se isti prasci najdete plačanci ali manipulatorji ki obračate logiko. Gnooooji gnili
[/quote]
Ti si neumni trol, ki je povsem zblaznel.

[/quote]

Ne delajse pametno če nis in nekaj slepo nekomu potrjuješ hinavka hinavska tok da bi drugega dikreditirala. gnus jedan od babe

Še enkrat:
Če gledamo na nadmorski višini kot je vpisana in oddaljenosti kot je vpisana nek objekt je ta ispod horizonta in nam ne bi bil več viden saj bi če bi ga hoteli videti morali gledati že skozi teren Zemljo.
In ispod horizonta je že krepko čez 800 metrov. Zavajate pa horizont , nebo, ki se ga vidi seveda se tega vidi nima kam iti.

Torej po uradnih postavkah velikosti planeta, dimenzijah , presekih (polmerih, premerih) bi nemogoče bilo videti ta objekt s pozicije gledišča na taki razdalji in taki nadmorski višini.

Manipulatorji svetovni vsi, ki v tej temi hočejo obračati logiko.

Zanimivo ane kako delate budal* ves čas se ne omeni skrit objekt izpod horizonta pa črtica zakrivljenosti kot da je ni . Kot pravim gonite se u kura*c gnusi gravži jedni da vas pes poščije
[/quote]

Piše zakrit del objekta. Ne vem kateri parameter je to, morda zakrit na višini 882m?
A boš pokazal kateri kalkulator si uporabil, če je gori napisano kaj to pomeni, da se ti bomo še bolj smejali kako nepismen in zabit si 😀

Piše zakrit del objekta. Ne vem kateri parameter je to, morda zakrit na višini 882m?
A boš pokazal kateri kalkulator si uporabil, če je gori napisano kaj to pomeni, da se ti bomo še bolj smejali kako nepismen in zabit si 😀
[/quote]

Piše zakriti ja, ker ni več ti viden papak jedan

[/quote]

Mislim, da ne bo šlo z razlago, tip res ne razume o čem je govora 🙂 Je že začel krulit 🙂

[/quote]

Sej si že registrirana WW, kaj se greš?

Mah…. daj nastavi enako višino in razdaljo 191 km pa boš videl da kaže pod horizontom 0.

https://www.youtube.com/watch?v=eGyu6uNFtxw

Glede na to, da te (kot vse kaže) tukaj nihče ne razume, kaj si hotel povedati, bi bilo mogoče dobro, da nam lepo umirjeno, kratko in jedrnato še enkrat razložiš?

pa kakšnih 85 km????????? Dej izračuni mi, kako ti prideš do 85km.
Jest sem ti s skico in številkami dokazal da se s triglava vidi 191km. Dej ti men s številkami dokaž da je ta razdalja samo 85km.
[/quote]
Jaooooooooooooooooooo perje od perja kva ti to mešaš a je res tko hudo shit.

A ti veš kaj je razdalja od enega kraja do drugega? A veš kaj je horizont, ki ga vidiš in kaj naj bi pomenilo, da je nekaj za horizontom?

Na Google map si izmeri od ene točke do druge sam. Naj bo od Triglava do morja pa lahko daš manj ali več kot 85 km. Odvisno od točke, glej samo, da je ena točka na Triglavu druga pa na Jadranskem morju in ne na obali. Dobil boš izračunano neko oddaljenost v km. Koliko je od Triglava do tiste točke na morju.

V kalkulator zakrivljenosti zemlje vneseš podatke o oddaljenosti in pa nadmorska višina s katere gledaš. Se pravi vneseš podatke nadmorske višine Triglava. Razumeš nadmorske ciljaš, gledaš pa morje. In morje se smatra kot objekt, ki ga bi ti opazoval s Triglava.

Po kalkulaciji ti kaže kalkulator zakrivljenosti kako daleč lahko vidiš horizont ob enem pa ti pokaže koliko pod horizontom koliko izven tvojega vidnega polja (skrito že za zemljo, teren) pa naj bi bil objekt, ki ga opazuješ.

V tem primeru, ki sem ga pokazal ti s Triglava ne bi več smel videti objekta na morju ali samo morje saj bi bil ta že čez 800 metrov skrit nižje za horizontom, se pravi ga ne moreš več videti, ker naj bi bila taka zakrivljenost zemlje.

Pričevanja pa nam povedo, da pa se vidi morje in to jadransko morje iz Triglava, ki je na taki razdalji, to pa pomeni, da kalkulator ne pokaže dejanskega stanja, ki je v realnosti. Saj kalkulator pove, da ne vidiš več pričevanja pa povedo, da vidiš.

Kalkulator in formula pa se nanašata na uradne podatke o velikosti Zemlje in temeljita na globusu, zato se govori o zakrivljenosti. Ampak ker kalkulator ne daje resničnih podatkov tudi v realnosti pa tako postavlja uradne podatke o zemlji in njenih dimenzijah na spolzka tla oziroma jih demantira, kaže, da niso pravi i niso točni ter ne držijo.

Jaooooooooooooooooooo perje od perja kva ti to mešaš a je res tko hudo shit.

A ti veš kaj je razdalja od enega kraja do drugega? A veš kaj je horizont, ki ga vidiš in kaj naj bi pomenilo, da je nekaj za horizontom?

Na Google map si izmeri od ene točke do druge sam. Naj bo od Triglava do morja pa lahko daš manj ali več kot 85 km. Odvisno od točke, glej samo, da je ena točka na Triglavu druga pa na Jadranskem morju in ne na obali. Dobil boš izračunano neko oddaljenost v km. Koliko je od Triglava do tiste točke na morju.

V kalkulator zakrivljenosti zemlje vneseš podatke o oddaljenosti in pa nadmorska višina s katere gledaš. Se pravi vneseš podatke nadmorske višine Triglava. Razumeš nadmorske ciljaš, gledaš pa morje. In morje se smatra kot objekt, ki ga bi ti opazoval s Triglava.

Po kalkulaciji ti kaže kalkulator zakrivljenosti kako daleč lahko vidiš horizont ob enem pa ti pokaže koliko pod horizontom koliko izven tvojega vidnega polja (skrito že za zemljo, teren) pa naj bi bil objekt, ki ga opazuješ.

V tem primeru, ki sem ga pokazal ti s Triglava ne bi več smel videti objekta na morju ali samo morje saj bi bil ta že čez 800 metrov skrit nižje za horizontom, se pravi ga ne moreš več videti, ker naj bi bila taka zakrivljenost zemlje.

Pričevanja pa nam povedo, da pa se vidi morje in to jadransko morje iz Triglava, ki je na taki razdalji, to pa pomeni, da kalkulator ne pokaže dejanskega stanja, ki je v realnosti. Saj kalkulator pove, da ne vidiš več pričevanja pa povedo, da vidiš.

Kalkulator in formula pa se nanašata na uradne podatke o velikosti Zemlje in temeljita na globusu, zato se govori o zakrivljenosti. Ampak ker kalkulator ne daje resničnih podatkov tudi v realnosti pa tako postavlja uradne podatke o zemlji in njenih dimenzijah na spolzka tla oziroma jih demantira, kaže, da niso pravi i niso točni ter ne držijo.
[/quote]

Popravek: izpod horizonta jeb* vas.

Na, sem odstranil tisto s čimer ti zavajaš, da se bo gledalo to kar se mora gledati v zadevi ki jo prikazujem.

Za to o čemer govorim so to vsi podatki, ki jih potrebuješ (na sliki)

Bravo, vse čestitke oba majmuna, tako tebi strunca mamin sinek, kot nepismenemu ciganskemu pritepencu, dobra dva šihta sta danes odtolkla na monu. Nočno tudi ne bosta izpustila, mar ne?😁😂😁
[/quote]

Vi sam upajte da vam uspe da se folk ne zbudi, ker bi vas žive na kol nabili če bi dojemali kaj se dogaja. Ne bi imeli vsi toliko potrpljenja kot ga imam jst z vami ko vas samo zmerjam. Tudi zgodovina kaže da je tako.

Upajte da vam uspe ker če vam ne bo se vam težka piše

Poslušaj ti majmunče prizadeto. Horizont ali po slovensko obzorje, je tisto do česar vidiš. Za horizont ne vidiš več. V tvojem lastnem rezultatu ti piše razdalja do horizonta 191km majmune. Torej vidiš lahko do 191km, kar je več kot 85km distance do morja. Proklet nepismen debil smotan. Najbolj smešno je kako zatrjuješ da šole ne rabiš, sam si pa najboljši razlog za obstoj šol.
[/quote]

Ja ja dobr butnglavc ti kar svoje trobezljaj pa nabijaj še kar naprej tistih 190 km. Resnično upam, da s kdaj srečamo v živo mi boš tam razložil še enkrat.

Puščam gnuse manipulacij naj se sami s seboj ukvarjajo za ostale pa še enkrat prikažem:

darwin dej mi ti na uni svoji sliki kjer imaš zemljo označi katera razdalja je 85 km. Ker se mi zdi, da vem kje je težava. Bom potem ko mi označiš pojasnu, če prav mislim. Samo teh tvojih 85km mi nariši od kod do kod.

genijalac tukj maš prikaz kaj gledaš ti pri tistih tvojih 191 km
[/quote]

To pa je skica ja. d, ki je po skici sodeč vsota d1 + d2, je 85km, medtem ko je pa samo d1 191km. Ne samo da si uničil s svojim intelektom zakone fizike, še zakone matematike si si podjarmil. Strašansko kaj zmore tvoja pamet.

Težava je verjetno v temu da je skico dobil na kaki strani kjer propagirajo ploščato zemljo, zato tudi noče deliti kalkulatorja s tiste strani (ki začuda kaže pravilno). Ker je pa nepismen ne zna razbrati kaj fali tisti skici.

Tak. Koliko vas je tu na tej moji temi, a ni ene besede na mojo temo.
Uzamite si je-be-ni avion. Peljite se od Graza, do Graza /nej tankajo spotoma v luftu/ sej to se tudi lahko naredi, če zmanjka goriva. Sej pravi na isti visini. iSTI PRAVAC, V KATERO SMERIN NA KATERI NAČIN BOSTE IZBRALI VSEENO, VAZNO DA JE ISTA SMER GRAZ-GRAZ (vse ostale zadeve izračunajte tudi )…
Če je zemlja ravna boste ne vem kje, če ni ravna boste v vesolju. Sej pravi ista visina, in pravac. Višina je pomembna, (MORA BIT KONSTANTNO ISTA)
Ko končate mi javite, me prav zanima. Čist tak, ker se nism nikoli dvomi, niti me ni zanimalo je ravna ali ni ravna, dokler mene ne smeta, lahko je hruskasta, vseeno mi.
Kak pol prit od GraZa do GraZa na isti višini v šusu, mater, nisem pameta…
Rešite to, da više ne razmišljam.

Kako kako, kako????
Če greš na isti višini boš v vesolju, če je okrogla. Je to logično?
Če je ravna, pa pojma nimam kje je konec.
Mater, dejte že enkrat nabavite avion in rešite to terorijo.
Zaboli me glava

Meni se zdi da sta ti in Darmun ista oseba. Težko je verjet da sta dva tako zabita ne samo na svetu, ampak v Sloveniji.
[/quote]

To ni odgovor, uzemi j-e-beni avion, jaz ne trdim nič je al ni.

Naredi izračun višine, tak da izbrana prilagojena višina konstantno ista, ne glede na “zemljine” reljefne nepravilnosti,uspone in padce, to se da pripravit na kompu. Kapiraš, ista višina, sej ne more bit to tak teško ali?
In andarle, andarle, via Graz Graz tank štele v lufftu. Se bo spremenila izračunata višina da drži konstanto, ali se ne bo po uradno izračunati krivulji katera se začenja po določenih km, od točke začetka?
In po logiki okrogle zemlje bi končal v vesolju….
Po teoriji ravne, pa še ne vem, zato bi rad da čim prej to naredite.

New Report

Close