Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom
To ni odgovor, uzemi j-e-beni avion, jaz ne trdim nič je al ni.
Naredi izračun višine, tak da izbrana prilagojena višina konstantno ista, ne glede na “zemljine” reljefne nepravilnosti,uspone in padce, to se da pripravit na kompu. Kapiraš, ista višina, sej ne more bit to tak teško ali?
In andarle, andarle, via Graz Graz tank štele v lufftu. Se bo spremenila izračunata višina da drži konstanto, ali se ne bo po uradno izračunati krivulji katera se začenja po določenih km, od točke začetka?
In po logiki okrogle zemlje bi končal v vesolju….
Po teoriji ravne, pa še ne vem, zato bi rad da čim prej to naredite.
[/quote]
Viš Glupi, če bi hodil v osnovno šolo bi ti z eksperimenti pri fiziki pokazali da obstaja težnost. Tako pa pojma nimaš in imaš neke čudne izpade zaradi katerih se vsi praskajo po glavi kako rata tako glup človek kot ti.
To ni odgovor, uzemi j-e-beni avion, jaz ne trdim nič je al ni.
Naredi izračun višine, tak da izbrana prilagojena višina konstantno ista, ne glede na “zemljine” reljefne nepravilnosti,uspone in padce, to se da pripravit na kompu. Kapiraš, ista višina, sej ne more bit to tak teško ali?
In andarle, andarle, via Graz Graz tank štele v lufftu. Se bo spremenila izračunata višina da drži konstanto, ali se ne bo po uradno izračunati krivulji katera se začenja po določenih km, od točke začetka?
In po logiki okrogle zemlje bi končal v vesolju….
Po teoriji ravne, pa še ne vem, zato bi rad da čim prej to naredite.
[/quote]
Hm, mozak mi bo razneslo…
Ko prideš do Tiste visine katere se bos drzal, se ne smes drzat visine od aviona do zemlje, nego visine katero si naredil v racunalniskom programu(konstante) in mora se spreminjat v tem programu, olitiga projekciji, če je okrogla, jebemu misa ako se drzis iste visine, oziroma projekcije višine katera srži konstancu če je okrogla bos v vesolju.
Ne morem več…
Jel to tako tesko?
Dokler verjameš slepo v uradno teorijo o virusu, epidemije bojo.
Če bi obstajal virus v tej “formi” v katero ti in ostali “oprani”verjamete, maska te definitivno nebi zaščitila.
Žal mi je ker si porabil toliko let (če je res) da si zdravnik, ker nobenemu ne pomagaš s totim tvojim laprdanjem.
Ostal brez tistega najbolj pomembnega, a to je občutek. (intuicija)
Ti si piflar, in ponavljaš to za kaj so te učili (programirali).
Pišeš za nekatere in mene da smo teoretiki zarote, pa danes si mi že dvakrat dokazal da sam verjameš v te zloglasne, teorije zarote.
Prvo in osnovno, teorija zarote je dokler se ne dokaže da je zarota., (te pa ni zgolj teorija)
nego dokazana zarota (je pa bila zgolj teorija, ena dve tri ali več verzij)
V vednost, mnogi izgovarjajo to “frazo” slabi luči in s podsmehovanjem (ludi teoretik zarote).
Ne vedoč da je teorija (lahko ih je več) le, dokler se ne dokaže da je res zarota. (katera je ta prava se vidi ko je dokazana)
Nikoli se nisem ukvarjal s teorijami zarote v preteklosti, niti z dokazanimi zarotami.
To je moja prva, in upam zadnja.
Toliko dokazov je, da ta zadeva ne bo šla skozi.
Zgodovina se ponavlja, spet dmo v srednjem veku.
Veš da se vsako leto okuži vsak,drugi? Ta tvoj stavek mi je smešen.
Veš ti Vaga da obstaja inteligenca katero naš um v tem stanju , ne more popolnoma
razumet, ampak nekateri ljudje imajo ta dar da čutijo to inteligenco katera im govori da je nekaj narobe?
Res je ogromno informacij v tem kaosu, kot sem milijonkrat povedal in teško je analizirat vse, čeprav sem se naučil filtrirat in prepoznat ta “prave”
Ti tega ne znaš, in to je dejstvo.
Kako funkcionira narava?
Kako ve seme kdaj je čas da začne delat?
Kako živali komunicirajo?
Mar nismo tudi mi prišli iz narave ali nas je vesoljček pripeljal sem?
Kako komunicira drevesje med seboj v naravi?
https://old.delo.si/znanje/znanost/drevesa-ndash-ne-le-stroji-za-kisik-ampak-druzabna-bitja.html
Ne rabijo nobenega cepivoa, nobeno tehnologijo.
Komunicirajo med seboj od samega začetka tega planeta.
Ma kaj se zavajam, sej mi v resnici ni žal tebe, žal m je kaj širiš to lažno “znanje”, in s tem škodo delaš vsem ki ti zaupajo.
Sej maš dovolj let, bi moral do sedaj ukapirat nekatere stvari, če nisi sedaj je skrajni čas za to.
Moram priznat da sem egoistično začel že marta z borbo proti temu cirkusu (operacija covid, big reset).
Ko vidim kaj pišeš, in način na kateri komuniciraš. Delaš škodo. Zavajaš ker so tebe zavedel.
Odprogramiraj se.
Do sedaj sem mislil da sem odvisen od tega kako bo množica reagirala, se bo zbudila, ali ne.
Se bo pravočasno začela zavedat tega natega?
Kaj to pomeni za mene?
Se bom moral odpovedat vsemu zaradi svojega prepričanja?
Niti sekunde nisem pomislil na ta izmišljeni virus, da bi lahko zbolel !
Pred dnevi sem spal v gozdu na minus 3 v naravnem šotoru.
Niti pomislil nisem da bi lahko kaj fasal.
Edini strah je bom zgubil to kaj sem gradil zadnja leta (materijalno).
In končno sem dojel.
Bo kar bo.
Vse materialno ni pomembno, pomembna je duša, da je čista in spokojna.
Da je brez laži, da je pogumna in da ve kaj je prav kaj ne.
Tako jaz sebe vidim. Ne bo lahka pot. To vem.
Pa da te spomnim, sem brez maske od samega začetka, vsepovsod hodim brez.
Ne mislim se ni na kraj pameti ne testirat, ne cepit.
In to bom branil do samega konca z vsemi sredstvi kateri bojo na raspolago.
Da zaključim. Le čudež vas lahko reši, oz če se inteligenca tako odloči, od samih sebe.
Za mene je samo ena zarota ključna. Uradna verzija o virusih. To je zarota.
(to kaj sem sedaj pisal ne pomeni da ne bom dalje lepil, šele začel sem).
[/quote]
Bravo! Hvala za ta zapis! Bo prišlo na dan… brez skrbi
Hm, mozak mi bo razneslo…
Ko prideš do Tiste visine katere se bos drzal, se ne smes drzat visine od aviona do zemlje, nego visine katero si naredil v racunalniskom programu(konstante) in mora se spreminjat v tem programu, olitiga projekciji, če je okrogla, jebemu misa ako se drzis iste visine, oziroma projekcije višine katera srži konstancu če je okrogla bos v vesolju.
Ne morem več…
Jel to tako tesko?
[/quote]
Da bi ti mozak razneslo, ga je treba najprej imeti.
Poj strunca, skupaj z ludo majmunom, poj : Neeeeeeeeesreeečnik sam, od maleeeeeeeeena.……
Darwin vam je lepo prikazal kar je želel, le da se vi norčujete iz njega ali pa ne veste kaj kalkulator zakrivljenosti zemlje sploh prikazuje. Kako razbrati in si razlagati podatke, ki jih prikaže.
Tudi, če Darwin ne bi tekstovno opisoval kar je želel prikazati bi vi, če bi dejansko prikazano razumeli vedeli o čem je govora. Če to primerjate z uradnimi podatki in resničnostjo se dejansko kaže, da podatki o dimenzijah Zemlje, ki so uradni in javni ne morejo držati ali pa kalkulator uporablja napačno formulo za izračun. Ni pa Darwin niti formule niti kalkulacije tvoril in vnašal v sam kalkulator, katerih pa je na spletu takšnih kar nekaj.
Da bi ti mozak razneslo, ga je treba najprej imeti.
[/quote]
To ni debata to ni odgovor, to ni argument na moje razmišljanje. To je zgolj tvoje mnenje, katero deloma drži.
Da te popravim, če nebi imel možgane nebi bil tu. Oziroma nebi bil v tej obliki v kateri sem sedaj.
Kaj so možgani če smo duh v telesu?
Kok umremo, ne nosimo možgane seboj nekam kam gremo, ali misliš da ko umremo je konec?
Konec povezanosti z telesom, če smo duh. Ali pa energija, če se ti boljše čuje. Verjameš da smo nekaj več od tega kaj smo sedaj? Ali pa smo samo energija katera čaka rda nas nekaj ne poveže v to telo (obliko) v kateri smo sedaj?
Vem kaj hočeš povedat, da sem glup, ma ne vem še zakaj točno to misliš, ker me nisi prepričal v to, sej pravi nimaš nobenega dokaza da sem res glup in da ne uporabljam možgane, k večjemu, kot sem rekel maš deloma prav, moja intuicija je nekaj posebnega, in tega se držim. Ne vem zakaj nimaš ti tega? Enostavno kot da nisi priklopljen na inteligenco.
Nekako te to konstantno zaljenje bolj privlaći kot logika,intuicija, ne razumem tega. Kako si tak daleko od tega?
Pa dajte si avion nabavite.
Sej sem enostavno razlozil…brrrmmm brmmmm andarle, riva riva…
Vagabunda brunda kako pa to, da ljudje vidijo iz Triglava Jadransko morje, če pa kalkulator zakrivljenosti kaže, da opazovan “objekt” na taki razdalji in nadmorski višini ne bi bil več mogoč in bi bil že krepko za (pod) horizontom?
Brunda Vagabunda a bo
Vidiš tole si ti napisal. Kako to, da se vidi morje s Triglava? Z višine Triglava vidiš horizont na razdalji 191km. Morje pa vidiš zato, ker je morje zgolj 85km stran.
Če bi pa postavil predmet na razdaljo 192km ga pa ne bi več videl, ker bi bil za horizontom oz. za zakrivljenostjo zemlje.
Pač si hotel izpadit brihta ampak si izpadel idi.ot, ker še kalkulatorja ne znaš uporabljat pravilno. Zdej se lahko pa ven vadiš kakorkoli želiš. Tvoje vprašenje je vidno, moj izračun s številkami in skico , ki je enak tistemu na kalkulatorju pa tudi. Zdej bo pa tko vsak zase videl kdo je idi.ot in kdo ima prav.
Jaz ne trdim da je ravna zemlja niti da je okrogla, lahko je hruškasta.
Na mene to ne upliva. NIsem nikoli razmišljal o tem, sem verjel uradni znanosti.
Ma ko ste se toliko raspisali na moji objavi, sem se odločil prokomentirat svoje razmišljan je, na katero še nisem dobil nobenega odgovorja, z argumenti, niti dokazi.
Le žaljenje. In tu se konča.
A da bi avion uzeli, lepo naredili to vse skupaj na način kateri sem čist lepo na easy pokazal, to pa ne.
Pa čist simpl je in hitro se vse reši.
Kot sem rekel na začetku, nisem nikoli razmišlja o tem, niti se poglabljal v tote zadeve,
Verjamem ker so mi tak rekel, v šoli, na televiziji.
Tak so mi rekel, zakaj bi dvomil, ma če se začne taka debata, pa u Pm, rešite to, peljite se. Ajmo, uhuhuhuhuhhuhuh,,,brmmmmmm brmmmm
Vagabunda brunda kako pa to, da ljudje vidijo iz Triglava Jadransko morje, če pa kalkulator zakrivljenosti kaže, da opazovan “objekt” na taki razdalji in nadmorski višini ne bi bil več mogoč in bi bil že krepko za (pod) horizontom?
Brunda Vagabunda a bo
Vidiš tole si ti napisal. Kako to, da se vidi morje s Triglava? Z višine Triglava vidiš horizont na razdalji 191km. Morje pa vidiš zato, ker je morje zgolj 85km stran.
Če bi pa postavil predmet na razdaljo 192km ga pa ne bi več videl, ker bi bil za horizontom oz. za zakrivljenostjo zemlje.
Pač si hotel izpadit brihta ampak si izpadel idi.ot, ker še kalkulatorja ne znaš uporabljat pravilno. Zdej se lahko pa ven vadiš kakorkoli želiš. Tvoje vprašenje je vidno, moj izračun s številkami in skico , ki je enak tistemu na kalkulatorju pa tudi. Zdej bo pa tko vsak zase videl kdo je idi.ot in kdo ima prav.
[/quote]
Njemu se ni potrebno nič ven mazati iz česar koli. Objavil vam je vse podatke. Vsi pa kot slepi omenjate 192 km ob enem pa vsi, vsaj tako je opaziti namerno spregledujete bistvo in to je (zakrit del predmeta), ki je bil prikazan na skici in je po kalkulaciji očem opazovalca že nevidno, saj je že izza zakrivljenosti.
Prikazuje in razlaga, da na taki oddaljenosti ko gledamo nek predmet in na taki nadmorski višini tega opazovanega predmeta ne bi več smeli videti. To nam govori izračun, kar je Darwin tudi omenil.
Omenil pa je tudi, da v sami resničnosti temu ni tako in da ta zakrivljenost Zemlje katero naj bi izračunaval kalkulator ne drži.
Torej Darwin ne govori, do kam seže vid vašega očesa ob jasni vidljivosti, kje je horizont, na kakšni oddaljenosti itd.
V tem primeru se vidi, da na 85km oddaljenosti naj bi bil objekt, predmet že skrit očem :
50 km 0.19620 km = 196.20 meters
100 km 0.78479 km = 784.79 meters
Ne glede na malenkost drugačne podatke pa lahko vidimo, da tudi na 50 km, kar je manj kot 85 km je že opazovan predmet skrit z dobrimi 196 metrov izpod vodoravnega pogleda s točke gledišča.
Kalkulator, ki ga je uporabil Darwin daje podoben rezultat le da se vneseni parametri za izračun malenkost razlikujejo.
Ta kalkulator oz prikazani rezulatati pa temeljijo na podatkih iz Wikipedije.
Viri: http://earthcurvature.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Earth_radius
To ni debata to ni odgovor, to ni argument na moje razmišljanje. To je zgolj tvoje mnenje, katero deloma drži.
Da te popravim, če nebi imel možgane nebi bil tu. Oziroma nebi bil v tej obliki v kateri sem sedaj.
Kaj so možgani če smo duh v telesu?
Kok umremo, ne nosimo možgane seboj nekam kam gremo, ali misliš da ko umremo je konec?
Konec povezanosti z telesom, če smo duh. Ali pa energija, če se ti boljše čuje. Verjameš da smo nekaj več od tega kaj smo sedaj? Ali pa smo samo energija katera čaka rda nas nekaj ne poveže v to telo (obliko) v kateri smo sedaj?
Vem kaj hočeš povedat, da sem glup, ma ne vem še zakaj točno to misliš, ker me nisi prepričal v to, sej pravi nimaš nobenega dokaza da sem res glup in da ne uporabljam možgane, k večjemu, kot sem rekel maš deloma prav, moja intuicija je nekaj posebnega, in tega se držim. Ne vem zakaj nimaš ti tega? Enostavno kot da nisi priklopljen na inteligenco.
Nekako te to konstantno zaljenje bolj privlaći kot logika,intuicija, ne razumem tega. Kako si tak daleko od tega?
Pa dajte si avion nabavite.
Sej sem enostavno razlozil…brrrmmm brmmmm andarle, riva riva…
[/quote]
Tebi razlagati dejstva je kot da bi z žogo nabijal v steno. Svoj debilizem, otročje obnašanje, nepismenost in zabitost si pa že pokazal, zato ni smisla.
Ja če gledaš iz nadmorske višine 0m. Kok daleč pa vidiš z višine triglava? Dej še to povej.
[/quote]
Morje je nadmorska 0m. Saj je vendar jasno, da se govori o nadmorski višini (kar je nad morjem) to so vas že v osnovni šoli učili.
V prikazu, ki vam ga je podal Darwin pa se jasno vidi, da je vnesel nadmorsko višino Triglava in ne 0. Torej je točka gledišča na višini nadmorske višine Triglava (vrh)
Morje je nadmorska 0m. Saj je vendar jasno, da se govori o nadmorski višini (kar je nad morjem) to so vas že v osnovni šoli učili.
V prikazu, ki vam ga je podal Darwin pa se jasno vidi, da je vnesel nadmorsko višino Triglava in ne 0. Torej je točka gledišča na višini nadmorske višine Triglava (vrh)
[/quote]
Povej mi koliko daleč je horizont če gledaš s triglava v daljavo. Mislim, da sem ti postavil jasno vprašanje, zdej pa pričakujem tvoj izračun.
Njemu se ni potrebno nič ven mazati iz česar koli. Objavil vam je vse podatke. Vsi pa kot slepi omenjate 192 km ob enem pa vsi, vsaj tako je opaziti namerno spregledujete bistvo in to je (zakrit del predmeta), ki je bil prikazan na skici in je po kalkulaciji očem opazovalca že nevidno, saj je že izza zakrivljenosti.
Prikazuje in razlaga, da na taki oddaljenosti ko gledamo nek predmet in na taki nadmorski višini tega opazovanega predmeta ne bi več smeli videti. To nam govori izračun, kar je Darwin tudi omenil.
Omenil pa je tudi, da v sami resničnosti temu ni tako in da ta zakrivljenost Zemlje katero naj bi izračunaval kalkulator ne drži.
Torej Darwin ne govori, do kam seže vid vašega očesa ob jasni vidljivosti, kje je horizont, na kakšni oddaljenosti itd.
[/quote]
Darwin se spreneveda.
Klofa po tistem web kalkulatorju in ponavlja kot papiga neresnične rezultate, kateri niso pravi in NE POMENIJO človeškemu očesu skritega dela razdalje. Že če bi uporabil kakšen drug kalkulator, teh cifer ne bi dobil, ker je po čisto enostavnem izračunu jasno, kako priti do te uboge horizont cifre, ampak ne, on pejsta tisto sliko in vztraja, ker nima blage veze, zakaj je horizont tam kjer je in kako bi sicer tudi sam z lahkoto prišel do njega.
Kot piše v besedilu na tisti njegovi strani:
višina promatrača Triglav (Vp)= 2,863 km
imamo izbrano razdaljo morje (d)= 85 km,
poznamo radius Zemlje (R)= 6371 km
izračun je čisto enostaven – po Pitagori, ampak on se raje hvali, češ da splošna izobrazba ni pomembna, očitno zanj celo osnovna ne.
[img]http://shrani.si/f/1e/2Z/2rQf2SiV/1/img20210131231814.jpg[/img]
[/quote]
Strunca darwin ne nabijaj. To kar kvasiš je delček osnovne izobrazbe in če ti ni bilo jasno bi moral vprašat, ko si bil v šoli. Ne da noriš pri 40. po forumu, enako kot z ozemljitvijo, anticepilstvom in shizofrenimi blodnjami pod vsemi vzdevki zvezdic in x robe.
Si bolnik, zguba in mamin sinek, ki nikakor ne neha rinit svojo zblojenost vsem, dsleherni dan in noč. Trol ničvredni lenuharski, nesosoben za karkoli, ki zasmradiš cel forum, kot da si sam na njem.
Darwin se spreneveda.
Klofa po tistem web kalkulatorju in ponavlja kot papiga neresnične rezultate, kateri niso pravi in NE POMENIJO človeškemu očesu skritega dela razdalje. Že če bi uporabil kakšen drug kalkulator, teh cifer ne bi dobil, ker je po čisto enostavnem izračunu jasno, kako priti do te uboge horizont cifre, ampak ne, on pejsta tisto sliko in vztraja, ker nima blage veze, zakaj je horizont tam kjer je in kako bi sicer tudi sam z lahkoto prišel do njega.
Kot piše v besedilu na tisti njegovi strani:
višina promatrača Triglav (Vp)= 2,863 km
imamo izbrano razdaljo morje (d)= 85 km,
poznamo radius Zemlje (R)= 6371 km
izračun je čisto enostaven – po Pitagori, ampak on se raje hvali, češ da splošna izobrazba ni pomembna, očitno zanj celo osnovna ne.
[img]http://shrani.si/f/1e/2Z/2rQf2SiV/1/img20210131231814.jpg[/img]
[/quote]
Mica maca nesramna nič se jaz ne izmišljujm ker nismjst delal teh scen. Mislm svašta:
Evo ti pa tapkaj sama pa ne balinej s tistmu kok daleč vidš ampak uporab pošteno tisti hidden part ok? Ok? Ok?
Google map pa za merjenje razdalje to ga pa sama najd.
https://www.biorhythm-calculator.net/earth-curvature-calculator
https://calculators.io/curvature/
Strunca darwin ne nabijaj. To kar kvasiš je delček osnovne izobrazbe in če ti ni bilo jasno bi moral vprašat, ko si bil v šoli. Ne da noriš pri 40. po forumu, enako kot z ozemljitvijo, anticepilstvom in shizofrenimi blodnjami pod vsemi vzdevki zvezdic in x robe.
Si bolnik, zguba in mamin sinek, ki nikakor ne neha rinit svojo zblojenost vsem, dsleherni dan in noč. Trol ničvredni lenuharski, nesosoben za karkoli, ki zasmradiš cel forum, kot da si sam na njem.
[/quote]
Mica maca nesramna nič se jaz ne izmišljujm ker nismjst delal teh scen. Mislm svašta:
Evo ti pa tapkaj sama pa ne balinej s tistmu kok daleč vidš ampak uporab pošteno tisti hidden part ok? Ok? Ok?
[/quote]
Ti vidiš objekte do horizonta, ki je na 191 km razdalje pri tej višini.
[/quote]
Majmun nepismeni ne ve zakaj se uporablja tole. To je izračun koliko objekta bo skritega na daljavo za horizontom. Če bi dal distanco do zadeve 191km, bi skriti del bil 0. Torej do tam kjer vidimo s te višine, ne bo skrito nič. vaaaaaaaau.
Ona skica je pa narobe sestavljena, kakor se spodobi za stran z nazivom “kalkulator bioritmov”. Žal to pomeni da ubogega Darmuna še bolj zmede celotna zadeva.
Ti vidiš objekte do horizonta, ki je na 191 km razdalje pri tej višini.
Vaš link
[/quote]
Dobr mateja neučakana ti kar glumi do konca se mi je kar zdelo da nalašč ne boš pogledala kar sem delil link. Sam da je po tvoje egoist. Pokvarjenc vedno pokvarjenc ane gadomirka.
O skirtem predmetu kot da ni omenjen.pi*ke ene pokvarjene marš
Ajde odje*ite vsi