Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom
In daj že razumi, da Obscured object part ali Hidden part ne pomeni razdalje, skrite ZA tvojim vidnim poljem (horizontom), ampak le-to pomeni izraz Target hidden height.
naredi preizkus in v svojih dveh linkih vtipkaj višino 2863 in razdaljo 0, pa povej kaj ti bo pokazalo, enako cifro, kot je višina
Dobr mateja neučakana ti kar glumi do konca se mi je kar zdelo da nalašč ne boš pogledala kar sem delil link. Sam da je po tvoje egoist. Pokvarjenc vedno pokvarjenc ane gadomirka.
O skirtem predmetu kot da ni omenjen.pi*ke ene pokvarjene marš
Ajde odje*ite vsi
[/quote]
nismo mi krivi, če si ti zarukano tele….imel si krasno možnost brezplačnega izobraževanja ampak vi majmuni tega ne rabite in zato je kot je
[img]https://i.postimg.cc/JhVN4nzJ/darwin.png[/img]
nismo mi krivi, če si ti zarukano tele….imel si krasno možnost brezplačnega izobraževanja ampak vi majmuni tega ne rabite in zato je kot je
[img]https://i.postimg.cc/JhVN4nzJ/darwin.png[/img]
[/quote]
Ej ti!
Veš kaj?
Nekaj sem se spomnil, ko bo mal topleje, bi naredil en piknik, za vse nas tu kaj se imamo radi.
Ne vem kaj jeste, jaz rad roštiljam, lahko je riba, meso, zelenjava vse skupaj, kako ko voli.
Lepo v naravi, na prostem daleč od sosedov, tako da lahko debatiramo do zore.
Brez računalnikov, telefonov, na splošno bilo kake tehnologije.
Je kdo za?
kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je s tabooooooooooooooooooo a nič metrov razdalje ja itak da boš vidla da daje enako cifro kot na višino s katere gledaš saj se z oddaljenostjo zmanjšuje cifra ne pa povečuje. Kako pa ti kaže črta zakrivljenosti navzgor ali navzdol ali je mogoče ravna a kva.
Doooooooooost mislite svoje …
Dobr mateja neučakana ti kar glumi do konca se mi je kar zdelo da nalašč ne boš pogledala kar sem delil link. Sam da je po tvoje egoist. Pokvarjenc vedno pokvarjenc ane gadomirka.
O skirtem predmetu kot da ni omenjen.pi*ke ene pokvarjene marš
Ajde odje*ite vsi
[/quote]
Kar kaži fakiča, to je vse, česar si v resnici zmožen, ko je treba lastne trditve argumentirat, čeprav si tipičen nerazgledan butelj, od katerih živijo provokatorji, ki na netu objavljajo teorije zarot… In ti posiljuješ z nekimi teorijami, o katerih nimaš pojma in jih ponavljaš za drugimi in ne zaradi lastnega znanja, do katerega bi prišel z razmišljanjem in študijem. Papagaj neumni. Tok si zabit, da če bi ti kakšen od tistih hurcev rekel, da je 10+10 v resnici 21, bi to trdil in se kregal s folkom.
Who the f*ck je mateja, še ena, na katero se spravljaš v svoji perverznosti in domišljavosti?
Pejt brenkat in krulit raje, primitivec hinavski 🙂
Kar kaži fakiča, to je vse, česar si v resnici zmožen, ko je treba lastne trditve argumentirat, čeprav si tipičen nerazgledan butelj, od katerih živijo provokatorji, ki na netu objavljajo teorije zarot… In ti posiljuješ z nekimi teorijami, o katerih nimaš pojma in jih ponavljaš za drugimi in ne zaradi lastnega znanja, do katerega bi prišel z razmišljanjem in študijem. Papagaj neumni. Tok si zabit, da če bi ti kakšen od tistih hurcev rekel, da je 10+10 v resnici 21, bi to trdil in se kregal s folkom.
Who the f*ck je mateja, še ena, na katero se spravljaš v svoji perverznosti in domišljavosti?
Pejt brenkat in krulit raje, primitivec hinavski 🙂
[/quote]
Govno od babe upam da se ti vse dobro pa vse slabo vrne, resnično upam. Pa uza vse vas manipulatorje kle gor. Boste dobil svoje teorije zarote nč bat.
kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je s tabooooooooooooooooooo a nič metrov razdalje ja itak da boš vidla da daje enako cifro kot na višino s katere gledaš saj se z oddaljenostjo zmanjšuje cifra ne pa povečuje. Kako pa ti kaže črta zakrivljenosti navzgor ali navzdol ali je mogoče ravna a kva.
Doooooooooost mislite svoje …
[/quote]
No daj razdaljo 1km. Zakaj je pa potem skrita zadeva?
Pa ker je vse zlagano.
Lahko izdelaš kakršen kalkulator hočeš. če vneseš neke metode, formule parametre ti bo lahko zlagano prikazoval kar češ.
Manipuliraš lahko kakor hočeš resnica se pa kaže ta, da kalkulator laže in to je poanta.
[/quote]
Oziroma kalkulator ne laže saj to ne more. Izračuna na način kot je nekdo določil. Lažno prikazuje neko osnovo, ki pa dejansko ni taka.
Glede na to kako ti fizika in matematika ni jasna me prav nič ne skrbi da bi ti znal merit s puško 😀
[/quote]
Saj nikakor nisem mislil, da bi jaz streljal tudi za to nič bat. V vojni to počne vojska.
Gre se samo zato, da če si človek res nekaj želi možno da to tudi dobi. in če hočete krogle jih mogoče kdaj dobite brez bilo kake povezave z menoj.
Saj nikakor nisem mislil, da bi jaz streljal tudi za to nič bat. V vojni to počne vojska.
Gre se samo zato, da če si človek res nekaj želi možno da to tudi dobi. in če hočete krogle jih mogoče kdaj dobite brez bilo kake povezave z menoj.
[/quote]
Seveda nisi, ker to bi bilo kaznivo. Brez skrbi, tvoje prazne impotentne grožnje me ne ganejo.
Še vedno nisi pojasnil tisto s krivuljo. Kakšna krivulja?
[/quote]
Darwin – Čater mamicen Darči, kako to da zdaj nisi cele dneve in noči nevidna zvezdiica, x robe, kompjuterska inteligenca? Imaš to različna obdobja v shizofreniji ali kako to gre?
Ej ti!
Veš kaj?
Nekaj sem se spomnil, ko bo mal topleje, bi naredil en piknik, za vse nas tu kaj se imamo radi.
Ne vem kaj jeste, jaz rad roštiljam, lahko je riba, meso, zelenjava vse skupaj, kako ko voli.
Lepo v naravi, na prostem daleč od sosedov, tako da lahko debatiramo do zore.
Brez računalnikov, telefonov, na splošno bilo kake tehnologije.
Je kdo za?
[/quote]
Zelo lepo 🙂
Sicer se nisi ti spomnil, ampak sem vam fantom to jaz že kar nekaj dni nazaj predlagal, ampak nič hudega 🙂
Podpiram!
Sej ni važno kdo se spomnil, ni nagrade za to, drugač bi bilo pomembno haha,
Hecam se.
Ideja je odlična.
[/quote]
Ne skrbi, pridemo pogledat tebe in Darwina na vajin dom. Ali je ZOO Ljubljana pravi naslov?
Prinesem šop banan za na žar.
[img]http://shrani.si/f/w/Vz/1FfeVIQ4/two-little-monkeys-hug-s.jpg[/img]
Ne skrbi, pridemo pogledat tebe in Darwina na vajin dom. Ali je ZOO Ljubljana pravi naslov?
Prinesem šop banan za na žar.
[img]http://shrani.si/f/w/Vz/1FfeVIQ4/two-little-monkeys-hug-s.jpg[/img]
[/quote]
Žal banane ne jem.
Najrajše sezonsko mediteransko sadje in zelenjevo.
Sej pravi če je zima redko (se zgodi) da pojem kaj umetno izdelanega kaj ne raste ob tem času na tem teritoriju.
Ja dejansko nas lahko z opicam v ZOO usporejaš, ker smo kot opice zaprti.
Ujet žival in je dat v ZOO da je Beli Ćlovek gleda, je sick sprevrženo do konca.
Drugač lepe slike izbiraš…
Jaz sem resno predlagal.
Če ti ni enostavno poveš ni mi.
Je to teško?
Žal banane ne jem.
Najrajše sezonsko mediteransko sadje in zelenjevo.
Sej pravi če je zima redko (se zgodi) da pojem kaj umetno izdelanega kaj ne raste ob tem času na tem teritoriju.
Ja dejansko nas lahko z opicam v ZOO usporejaš, ker smo kot opice zaprti.
Ujet žival in je dat v ZOO da je Beli Ćlovek gleda, je sick sprevrženo do konca.
Drugač lepe slike izbiraš…
Jaz sem resno predlagal.
Če ti ni enostavno poveš ni mi.
Je to teško?
[/quote]
Z opico te primerjam zaradi tvojega razmišljanja, pač razmišljaš k opica. Opice so brez dela, je.be se jim za vse razen hrano. Imajo samo en cilj v življenju, da jim prođe dan. One se zamotijo z obešanjem po drevesu, ti pa s teorijami zarot. Dlje od tega pa tako ne vidiš.