Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom

Popolnoma mentalno paralizirani in prestrašeni, le sledijo ukazom

Z opico te primerjam zaradi tvojega razmišljanja, pač razmišljaš k opica. Opice so brez dela, je.be se jim za vse razen hrano. Imajo samo en cilj v življenju, da jim prođe dan. One se zamotijo z obešanjem po drevesu, ti pa s teorijami zarot. Dlje od tega pa tako ne vidiš.
[/quote]

Zdaj si strokovnjak za opice?
Opice imajo full dela.
So bolj svobodne kot mi.
Dokler ne končajo v zoo.
Jaz ne vidim teorije, jaz vidim samo zaroto.
Tu brkaš pojme.
Opice nimajo dela, čekajo da im prođe dan, phahahahhahhhahahahah

Zdaj si strokovnjak za opice?
Opice imajo full dela.
So bolj svobodne kot mi.
Dokler ne končajo v zoo.
Jaz ne vidim teorije, jaz vidim samo zaroto.
Tu brkaš pojme.
Opice nimajo dela, čekajo da im prođe dan, phahahahhahhhahahahah
[/quote]

V primerjavi s tabo majnune je vsak lahko strokovnjak za bilo kaj.

V primerjavi s tabo majnune je vsak lahko strokovnjak za bilo kaj.
[/quote]

Podpiši se, registriraj se pokaži se.
Da te lahko indetificiram
Ker opica nisi, to bi bila žalitev za to čudovito bitje narave

Vidim, da vosu da večjega ni ja. Ti ne ločiš kaj kalkulator kaže in to kaj je resnično ter kaj je moje mnenje. Po tvoje je tisti izračun na kalkulatorju moj peš račun.
Ti pa si …škoda besed za trote

Vidim, da vosu da večjega ni ja. Ti ne ločiš kaj kalkulator kaže in to kaj je resnično ter kaj je moje mnenje. Po tvoje je tisti izračun na kalkulatorju moj peš račun.
[/quote]

Kaj je pravzaprav tvoje mnenje?

Kaj je pravzaprav tvoje mnenje?
[/quote]

Da ste izredno pokvarjeni ljudje, da nek prikaz pripišete kar človeku samemu, če ga deli, kar kaže tudi na to, da ste gnusni človeški lažnjivi in manipulatorski mrhovinarji in troli.

Namerno ste budale, ki grenite in žalite ljudi, da ne bi bilo pametne in resne diskusije o nečem. Po domače še za govno niste primerni.

Da ste izredno pokvarjeni ljudje, da nek prikaz pripišete kar človeku samemu, če ga deli, kar kaže tudi na to, da ste gnusni človeški lažnjivi in manipulatorski mrhovinarji in troli.

Namerno ste budale, ki grenite in žalite ljudi, da ne bi bilo pametne in resne diskusije o nečem. Po domače še za govno niste primerni.
[/quote]

Sem mislil bolj kakšno je pravzaprav tvoje mnenje o ploščatosti in okroglosti Zemlje?

Sem mislil bolj kakšno je pravzaprav tvoje mnenje o ploščatosti in okroglosti Zemlje?
[/quote]

Registriraj nick pa ti povem

Podpiši se, registriraj se pokaži se.
Da te lahko indetificiram
Ker opica nisi, to bi bila žalitev za to čudovito bitje narave
[/quote]

Zakaj že? Komu na čast, tebi? Žalosten dan bi bil, ko bi začel upoštevati navodila nekoga z intelektom amebe.

[/quote]

Če bi bil pismen, bi videl da ne oporekamo izračuna na kalkulatorju, ker je pravilen in legitimen. Oporeka se tvoji zabitosti.

[/quote]

Seveda se prikaz pripiše tebi, če ti prikazuješ majmunče. Ti spet besede in njihov pomen delajo težave? Pa če je kdo gnusni manipulatorski mrhovinar, si to ravno ti. Oziroma bolje rečeno poskušaš biti, ampak ti zaradi zabitosti ne uspeva.
Resne in pametne diskusije pa pač ne more biti z nekom, ki je nepismen, mu ni jasna osnovnošolska učna snov, otročje cepeta svoj prav navkljub temu da so mu vsi pokazali da je zabit, itd. Zato si vso zbadanje in žaljenje tudi zaslužiš, ker si sam kriv.

Zakaj že? Komu na čast, tebi? Žalosten dan bi bil, ko bi začel upoštevati navodila nekoga z intelektom amebe.

Če bi bil pismen, bi videl da ne oporekamo izračuna na kalkulatorju, ker je pravilen in legitimen. Oporeka se tvoji zabitosti.

Seveda se prikaz pripiše tebi, če ti prikazuješ majmunče. Ti spet besede in njihov pomen delajo težave? Pa če je kdo gnusni manipulatorski mrhovinar, si to ravno ti. Oziroma bolje rečeno poskušaš biti, ampak ti zaradi zabitosti ne uspeva.
Resne in pametne diskusije pa pač ne more biti z nekom, ki je nepismen, mu ni jasna osnovnošolska učna snov, otročje cepeta svoj prav navkljub temu da so mu vsi pokazali da je zabit, itd. Zato si vso zbadanje in žaljenje tudi zaslužiš, ker si sam kriv.
[/quote]

SE vidi na kakšni intelektualni razini si ja že s tvojim izbranim nickom. A kaj boli ko si tako glup?

Registriraj nick pa ti povem
[/quote]

Hvala lepa, kar obdrži.

SE vidi na kakšni intelektualni razini si ja že s tvojim izbranim nickom. A kaj boli ko si tako glup?
[/quote]

Mene nič, ker vem da kolikor sem sam zabit in nesposoben, vedno je vsaj en debil na svetu še bolj.

[/quote]

Alo Glupi, sej pravi ne upaš. To je dejstvo, ali pa dejstvo je.

Alo Glupi, sej pravi ne upaš. To je dejstvo, ali pa dejstvo je.
[/quote]

Dobro, ne upam. In kaj zdaj? Še vedno si debil.

Dobro, ne upam. In kaj zdaj? Še vedno si debil.
[/quote]

phahahahha

Kaj Darmun, a te teme pa ne boš prijavil za izbris?

Evo, če kdo še ni vedel kdo in kaj je Darmun, naj bo tema dvignjena.

Govno od babe upam da se ti vse dobro pa vse slabo vrne, resnično upam. Pa uza vse vas manipulatorje kle gor. Boste dobil svoje teorije zarote nč bat.
[/quote]

Kakšen gentleman si ti.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne morem verjet kakšen zabitek, 31.01.2021 ob 17:26

https://www.youtube.com/watch?v=eGyu6uNFtxw

sm res

Sem se potrudil samo zate, 01.02.2021 ob 03:15

[img]https://i.postimg.cc/xdyDq4sT/Darmun-edit.jpg[/img]

Da bo malo bolj jasno Darmun.

čak mal in ta tip je doktor youtubske imunologije in epidemiologije? ha ha ha ha. in folk takmu osebku prikimava v zvezi s korono? ha ha ha ti so še bolj butasti.

hihihih, 19.09.2021 ob 00:34

čak mal in ta tip je doktor youtubske imunologije in epidemiologije? ha ha ha ha. in folk takmu osebku prikimava v zvezi s korono? ha ha ha ti so še bolj butasti.

Ma ni. Propalica, ki pri štiridesetih živi pri revi materi tam nekje na Gorenjskem koncu se mi zdi, oče je pa že umrl. Narcisoidni zadetek, ki stalno išče pozornost s svojimi filozofiranji, samo se vidi da filozofiranje ne more biti kaj preveč pametno, če mu osnovnošolske stvari niso jasne. Poskušal je tudi biti nek kantavtor, ampak ga začne otročje metat vsakič ko ga je kdo skritiziral. Več lahko vidiš na Slotech forumu.

https://slo-tech.com/profili/118907

Še to ni, 19.09.2021 ob 10:26

Ma ni. Propalica, ki pri štiridesetih živi pri revi materi tam nekje na Gorenjskem koncu se mi zdi, oče je pa že umrl. Narcisoidni zadetek, ki stalno išče pozornost s svojimi filozofiranji, samo se vidi da filozofiranje ne more biti kaj preveč pametno, če mu osnovnošolske stvari niso jasne. Poskušal je tudi biti nek kantavtor, ampak ga začne otročje metat vsakič ko ga je kdo skritiziral. Več lahko vidiš na Slotech forumu.

https://slo-tech.com/profili/118907

Reklamira se isto spolna usmerjenost. Tisto ata pa mama, punca in fant se hoče prikazati kot nekaj zastarelega in nepotrebnega. Največje korporacije to počno in tudi firme katere imajo doseg večje publike že ves čas postajajo njihova last. V bistvu če gledaš od daleč se reklamira vse kar je v nasprotju z religijami in tisto kar religije učijo.
Reklame: geji, lezbijke, tetovaže, samsko življenje, denar, luksuz,eksotična hrana, erotika, sex, sprememba spola,…

Pa naš Darči je pa ja ljudski človek.

Da se ga spomnemo, našega bosega ravnozemljaša.

A bo Ladjar nadaljeval s svojim poslanstvom ozaveščanja?

Naš Darči, 19.09.2021 ob 14:09

Reklamira se isto spolna usmerjenost. Tisto ata pa mama, punca in fant se hoče prikazati kot nekaj zastarelega in nepotrebnega. Največje korporacije to počno in tudi firme katere imajo doseg večje publike že ves čas postajajo njihova last. V bistvu če gledaš od daleč se reklamira vse kar je v nasprotju z religijami in tisto kar religije učijo.
Reklame: geji, lezbijke, tetovaže, samsko življenje, denar, luksuz,eksotična hrana, erotika, sex, sprememba spola,…

Pa naš Darči je pa ja ljudski človek.

čudnd ta ta tip. enkrat lep bdsm fetiše in rokodelstvo. drugič prau da so to satanove skušnjave

New Report

Close