Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Popolnoma siva 40-letnica se nepobarvana sprehaja naokoli

Popolnoma siva 40-letnica se nepobarvana sprehaja naokoli

Prav grda je in postarana. Se opravičujem, ampak res. In lase ima zelo dolge (do riti). Če ne bi vedela, koliko je stara, bi ji dala krepko čez 60 let. Kako se moraš pri teh letih tako zanemarit?

Spet ena, ki se ji zdi neuporaba pol kile kemije na glavi zanemarjenost.

Od kolegice tamala se je pa pobarvala na sivo pri svojih komaj 20ih in zgleda prav hudo dobro.

očitno ni več daleč, ko bomo lahko šli v javnost samo še v takšni opravi, da ne bomo koga preveč zmotili

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/Blue_Burka.jpg[/img]

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Woman_wearing_abaya_and_niqab.jpg

Ravno danes smo se pogovarjali, kako smo v zadnjih letih postali kot družba netolerantni.
Moja teorija je bila, da je to posledica vseh reality showov in instagram buma, kjer se posamezniki prostovoljno vržejo v valove kritike in ocenjevanja. In potem folk kar misli, da so vsi ljudje na svetu zato, da jih oni lahko analizirajo v piko, se vtikajo vanje in jih kritizirajo.
Vsaka malenkost je že vzrok za linč.
Pa a ste normalni?
Dejte se zase brigat , imate VSI dovolj dela, če pred svojim pragom pometate.

No, jaz pa priznam, da se s sivino pri 40 nikakor ne bi kr tko sprijaznila in bi pač tlačila kemijo na glavo, vsaj tja do 60.leta.
So mi pa moški šarmantni, to pa ja :))

Tale 45letnica je popolnoma luštna

http://www.radio2.si/media/thumb600/fa0756ce-f7fb-4a99-80da-bb34afc5b672.jpg

Glej nepobrane vreče za smeti me pa motijo, smeti spadajo v kontejner ne na ulico.

Ženska je takoj označena za neurejeno oz. zanemarjeno če:
– ima sive lase
– ni cela depilirana
– nima zmanikiranih nohtov
– …
Vse to za moške ne velja. Za njih je dovolj, če se stuširajo. Zakaj?

Kaj pa če je pobarvana na sivo…jaz sem tudi malo čez 40 in začela sem siveti in…pobarvala sem se na sivo in…menda nisem slaba za pogledati….😏😉😏

https://www.pinterest.com/pin/821907000725347294/

Imaš prav lepe gospe, ki obdržijo svojo naravno barvo tudi v starost (so sive ali bele)in jo nosijo ženstveno.
Vi ki tako radi opravljate ste pač dolgočasni, saj nimate kaj zanimivega o sebi povedat, pa polnite praznino z šimfanjem drugih. Ker ta druga ni bistvena za tvoj lajf ane, ti pa si, saj boš s sabo do konca lajfa, pa če se ne maraš ali maraš.

Zanemarjena… Smrdi in je neumita? Vsa strgana in v krpicah?

Tista siva gospa na zgoraj objavljeni sliki oz linku… je prav super za pogledat.

če je siva tudi med nogama in v ritnicah. Kako bi prišli do tega podatka?

Res groza, ona zgleda 60 s sivimi lasmi, ti pa najbrž s pobarvanimi le mladostnih 59.

Te so zelo lepe, ampak je videt, da je barva dobro načrtovana in skrbno nanešena v ravno pravih odtenkih in se ravno prav in na pravih mestih preliva. Naravno sivi lasje pa izgledajo popolnoma drugače, dokler vsi ne posivijo in postane barva enakomerna. In ker redko komu lepo enakomerno postopoma sivijo, večina ljudi je namreč zelo “flekastih”, hočeš nočeš daje občutek, da je pričeska neurejena. Mogoče ta videz neurejenosti še bolj kot sama barva ustvari to, da lasje s staranjem postanejo pusti, brez leska, suhi….. Tile na fotkah pa so vidno zdravi in negovani. Meni so sivi lasje (naravno sivi) načeloma zelo lepi, dosti lepši od marsikatere doma pobarvane katastrofe na glavi (sploh kaki bakreni in vinsko rdeči odtenki so prav grozni), ampak šele takrat, ko vsi dokončno posivijo. Preden se to zgodi, pa tudi meni ne izgledajo prav nič lepo. Žal.

Obstajajo osebe, ki lepo osivijo in jim 50 shadows of grey zelo pristoji in tiste, ki so njihovo nasprotje in izgledajo lepše urejene pobarvane.
Enako velja za moške.

Zmoti me tisto “sprehajanje naokoli”, kot bi bila kužna.
Manj estetsko (kot eni navajate) NE POMENI zanemarjeno. Zanemarjen je človek, ki se ne umiva, češe, ne popravlja zob, ne pere obleke. Kam smo prišli, če je naravna barva las “zanemarjena”, če se pa poštrihaš na zeleno si pa “urejen”.

Bolj kot sivolaske so men smešne 40+ s kricecimi barvami, po možnosti še zabrite.
to je pa res milo rečeno neestetsko

Ampak, da se pa take ženske kar prosto sprehajajo naokol…kam smo prišli!

Morala biti u spremstvo dva brata.

Sorry ampak ta barva je top. In ta ženska je za to barvo pri frizerju sedela min 3 ure in placala krepko čez sto eur. Tako da, če se tebi zdi to zanemarjanje pol pa res ne vem.

Sama sem si dala to barvo narediti pri 30tih in ne nimam še niti enega naravno sivega lasu. In še enkrat tale barva je top, če greš k dobremu frizerju.

Raje siva kot mutava kot ti..

New Report

Close