Popolnoma siva 40-letnica se nepobarvana sprehaja naokoli
Ravno danes smo se pogovarjali, kako smo v zadnjih letih postali kot družba netolerantni.
Moja teorija je bila, da je to posledica vseh reality showov in instagram buma, kjer se posamezniki prostovoljno vržejo v valove kritike in ocenjevanja. In potem folk kar misli, da so vsi ljudje na svetu zato, da jih oni lahko analizirajo v piko, se vtikajo vanje in jih kritizirajo.
Vsaka malenkost je že vzrok za linč.
Pa a ste normalni?
Dejte se zase brigat , imate VSI dovolj dela, če pred svojim pragom pometate.
Tale 45letnica je popolnoma luštna
http://www.radio2.si/media/thumb600/fa0756ce-f7fb-4a99-80da-bb34afc5b672.jpg
Imaš prav lepe gospe, ki obdržijo svojo naravno barvo tudi v starost (so sive ali bele)in jo nosijo ženstveno.
Vi ki tako radi opravljate ste pač dolgočasni, saj nimate kaj zanimivega o sebi povedat, pa polnite praznino z šimfanjem drugih. Ker ta druga ni bistvena za tvoj lajf ane, ti pa si, saj boš s sabo do konca lajfa, pa če se ne maraš ali maraš.
Te so zelo lepe, ampak je videt, da je barva dobro načrtovana in skrbno nanešena v ravno pravih odtenkih in se ravno prav in na pravih mestih preliva. Naravno sivi lasje pa izgledajo popolnoma drugače, dokler vsi ne posivijo in postane barva enakomerna. In ker redko komu lepo enakomerno postopoma sivijo, večina ljudi je namreč zelo “flekastih”, hočeš nočeš daje občutek, da je pričeska neurejena. Mogoče ta videz neurejenosti še bolj kot sama barva ustvari to, da lasje s staranjem postanejo pusti, brez leska, suhi….. Tile na fotkah pa so vidno zdravi in negovani. Meni so sivi lasje (naravno sivi) načeloma zelo lepi, dosti lepši od marsikatere doma pobarvane katastrofe na glavi (sploh kaki bakreni in vinsko rdeči odtenki so prav grozni), ampak šele takrat, ko vsi dokončno posivijo. Preden se to zgodi, pa tudi meni ne izgledajo prav nič lepo. Žal.
Sorry ampak ta barva je top. In ta ženska je za to barvo pri frizerju sedela min 3 ure in placala krepko čez sto eur. Tako da, če se tebi zdi to zanemarjanje pol pa res ne vem.
Sama sem si dala to barvo narediti pri 30tih in ne nimam še niti enega naravno sivega lasu. In še enkrat tale barva je top, če greš k dobremu frizerju.