Popotovanja
Zivijo Turek,
to je pa res ravno pravi cas za turski jug, ampak premisli, ce ni bolj pameto, da gres v Antalyo. No, mesto je pac nic tako krasnega, ampak je prijetno.
Res ti ta konec bolje priporocam kot Alanijo! Potem od Antalye pa pojdi zahodno, do Marmarisa, ce imas vsaj kaksna dva tedna cas. No ne vem kako potujes. Z ruksakom in dolmusi ali si hoteljski?
Ce se ze slucajno premislis moras 100% v Olympos-to je blizu Kemra. Ostani tam par dni! Tako je romanticno in tisti cas bodo pomarance ze velike-smo se zelene… Voda je sicer malo manj topla, ker se v morje izliva studencnica. No ne bom ti dolgovezila…
Imej se lepo in ce te se kaj zanima vprasaj.
p.s.
Kako mislis spremljal? Prijatelja imam v Antalyi-imam tudi njegov naslov, ki ti ga lahko dam, ampak nazadje sva se srecala 2 leti nazaj. Selim. Hecen clovek.
pozdravP
Živjo!
Hvala za odgovor. Naj ti povem, da bom šel verjetno v Turčijo 25.09.2002 in sicer za 14 dni. Nameravam iti v hotel, kjer imajo ponudbo allincluzive. Dvakrat sem že bil, tako, da upam, da bom šel tudi tretjič. Že pred dvema letoma sem imel sopotnico, ki sem jo spoznal naključno, pa sva se imela zelo dobro. Ona je opravila tudi kar nekaj izletov, jaz pa nisem, ker bolj uživam v hotelu. Če želiš, greš lahko zraven, stroški so moji, ker je meni vseeno, saj moram že tako in tako plačati še 60% cene drugega, ker grem sam.
Če želiš in te zanima se pa oglasi, mislim, da ne boš razočarana.
Živjo!
Hvala za obširno razlago, ki me je samo potrdila v temu, da stvar obvladaš in poznaš. Moram reči, da sem bil doslej dvakrat zaporedoma v Alaniji, enkrat 15 km pred, drugič 15km od Alanije naprej, pa moram reči, da mi je bilo všeč. Moram reči, da sem bolj hotelski gost in hočem na dopustu uživati. Ko pa grem na potovanja, si zelo rad ogledujem znamenitosti. Kar pa se tiče spremstva, bi dejal takole. Ker moram plačati oziroma doplačati pač določeno ceno zato, ker grem sam, mi je skoraj vseeno, če imam še nekoga, ki morda pokrije res samo minimalne stroške, kot so viza, zavarovanja, letališke pristojnosti. Predvsem iščem dobro družbo.
Hojla,
Ja zanimivo, praviš, da greš že tretjič v Turčijo in da uživaš v hotelu, ni mi čisto jasno zakaj te še vedno vleče v Turčijo, glede na to, da praviš, da boš večino časa v hotelu, mislim kaj je tako zanimivega v hotelih?
Če bi jaz šla, bi si želela kaj ogledat in bi bila vesela družbe prav na izletih.
LP, Z.
Pozdrav ZALA
Ti bi potovala po turciji. Tudi jaz bom delal to. Mislim da Avgusta za kaksnega pol mesece (14 dni). Dol grem z vlakom iz Budimpeste (okoli 30.000 SIT povratna karta). Zelo rad bi si pogledal stvari okoli Istanbula in Crno morje. Za kaj vec pa ni casa, ali pac. Vsekakor pa odpade allinclusive. Za mene pridejo v postev vse druge moznosti.
Ce te zanima mi prosim sporoci.
Zala,
hvala za odgovor. Povedal ti bom takole. V turških hotelih doživiš tako topel sprejem, da me zelo privlači ta njihova preprostost in ljudskost. Pa še ena zadeva je, ko grem na dopust, uživam v uživanju, sicer zelo rad potujem, ampak, ko si grem ogledovat grem z užitkom na ogledovanje, ko pa grem na dopust, dopustujem. Vseeno pa bi se morda s tabo dalo kaj zmeniti, saj vem, da imaš potem organizirane izlete. Morda bi me poskušala ti malo pregovoriti. Kaj pa vem.
Živjo,
malo si me presenetila, ker si tako odkrito napisala, da ni nobenega problema. Ali bi se mi resnično želela pridružiti tudi pri kakšnem izletu, cilj, bi izbrala skupaj, termin tudi, potem, konec poletja pa še skupna Turčija. Ali bi se mi lahko malo predstavila. Vsaj okvirno, jaz sem star 36 let, seveda čez 8 dni bom že 37 let, sem samski, vendar zelo družaben tip. Uživam v dobri in prijetni družbi in imam kar neka visoka moralna načela.
zelo spoštujem vse dogovore in predvsem sem tisti, ki ima rad tudi natančno dogovorjene zadeve. Oglasi se kaj. Lahko tudi samo na e-mail:
[email protected]