Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek popravilo avta in garancija

popravilo avta in garancija

Pred 4 meseci mi mehanik na avtu zamenja zadnje zavore in ročno zavoro vse je bilo novo , ker sem videla , da je dele prinesel iz avtotrgovine.
Danes pa se hočem peljat pa mi ročna zavora ponovno odpove v zadnjih kolesih je tak zvok kot , da se nekaj brusi ročna pa seveda ne dela , besna sem ko hudič kako se lahko spet isto pokvari ali lahko uveljavljam kako garancijo na mehanično delo ,ki je bilo očitno slabo izvedeno , prosim če kdo ve kako je s tem.
Imam seveda račun avto pa je ford focus.

Premal se vozš, pa ročno premal uporabljaš. Lahko tudi da narobe in si ploščice/pakne že zakurila.

Ročno uporabim vedno ko parkiram to je vsak dan res ne vem kako bi jo lahko narobe uporabljala.

Lah da jo nis do konca odpustila. In še svašta je lohk…

Pa tud tko je, dons se vse sorte šrot replik pocen prodaja, ki so na dolgi rok najdražje… In enih stvari se ponaredkov preprosto ne kupuje…

Zdaj me zanima če se sploh lahko peljem do mehanika ki je oddaljen kakih 10 km ker v zadnijh kolesih se grozno brusi in se bojim da še kaj drugega ne uničim ,ker zadnje zavore so tudi nove.

Kašn avto pa maš? in kolk star?

Avto postav na ravno, ugasnjen, v leru, ga probaj mal naprej in anzaj porint. Če gre, pol se kah vozš. Če pa neče jt, je pa cilindr zašteku, se pa lah še kj vžge. (še prej bo zlo smrdel)

Avto je ford focus 10 let star avo gre samo kot pravim v zadnijh kolesih se brusi , ko se pelješ je tak zvok kot , da bi bile prazne gume zadnje . Pa ročna seveda ne prime ko dvigneš ročico in spustiš gre vse na rahlo.

Ti probaj v leru ga mal porint kokr ti pravm. Sam da ga 10 cm premakneš pa boš vidla al cilinder drži al ne.

Lah pa tud ležaj ruži.

In je lažje na SČ odpreti temo ter čakati na preroške odgovore, kot pa poklicati mehanika in mu razložiti problem ?
Če ti bremze blokirajo, to opaziš, da so po par km vožnje feltne tople. Ker se pakne pregrevajo.

New Report

Close