Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Popravilo laptopa Toshiba portege R400

Popravilo laptopa Toshiba portege R400

Pozdravljeni!

Upam, da mi boste tu lahko pomagali! Na računalnike se ne spoznam dovolj, tako da se ne smejat, če bom kaj čudno napisala – oziroma, kar smejte se, saj bo najbrž smešno, samo opozarjam, zakaj je tako 😉

Doma imam starejši Laptop Toshiba portege R400, je manjši format, v originalu so bili gor naloženi Windows Vista. Že od samega začetka se je dogajalo, da je velikokrat, kadar si imel odprtih več programov hkrati, zaštekal oziroma je rabil več časa, da je naredil kar si hotel… Sčasoma je postal tudi zelooo glasen. No, potem ga nekaj časa zaradi tega, ker je postalo nemogoče karkoli na nje narediti, nismo uporabljali, nakar sem ga nesla k nekomu, ki ima servis računalnikov, da ga popravi – povedala sem, da predvidevam, da so problem windows vista in da naj mi naloži neko drugo različico in pa, da je verjetno nekaj narobe z ventilatorjem?! ker je tako glasen in tudi hitro postane vroč…
No in je “popravil”, dal gor Windows 7, sem plačala kot sva se dogovorila… in rezultat: enako glasen, po cca enem tednu uporabe so bili enaki problemi – je štekal, tudi dveh oken v brskalniku nisi mogel imeti hkrati odprtih…

No in potem je dal še moj partner popravit k enemu kolegu, ki je spet dal gor drug operacijski sistem (ne vem katero verzijo windows) in je blo kao v redu, ampak ni, še vedno je laptop NEUPORABEN! In tudi to “popravilo” sva pošteno plačala.

Zdaj pa me zanima, je tu kdo, ki mi lahko svetuje, h komu v Lj naj nesem popravit računalnik, da bo normalno delal? Kaj bi sploh lahko bil problem? Ko sem ga kupila, je bil ful drag in bi ga seveda rada še vsaj kakšno leto ali dve uporabljala. V skrajnem primeru pa prodala za realno ceno nekomu, ki bi mu prav prišel?!
Torej – kam, da bi ga popravili, oziroma, ali bi ga kdo odkupil? Nov je bil cca 2500 eur…
Hvala!

No, tule sem našla še en opis in kritiko:
http://www.notebookreview.com/tabletreview/toshiba-portege-r400-tablet-pc-review/

Sicer se prav tako kot vi ne spoznam preveč na računalnike, niti kaj točno je narobe z vašim, ampak glede popravila računalnika vam priporočam ta servis http://www.bgaelektronika.si/ (ne delam reklame).
Je iz Celja, vendar je meni brez problemov popravil starejši laptop za okoli 50 evrov. Poskusite poklicati in opisati težavo, morda vam lahko pomaga. Veliko sreče!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close