popravilo telefona v garanciji
Približno po 1 letu mi je crknil zvočnik v telefonu samsung , samo hrešči ne moreš klicat nihče te ne more poklicat niti glasbe se ne da poslušat.
Ga nesem v ponedeljek z računom nazaj na telemach kjer sem ga kupila , najprej ga gleda nikoli mi ni padel po tleh je cel , kasneje me kliče da on pa to ne bo nazaj pošiljal ker je notri vlaga , sem mu rekla odkod bi bila in rečem da zahtevam naj ga pošlje , me zanima so komu od vas sploh telefon popravili pod garancijo ali pa bo pač njihov izgovor vlaga.
swegfegf, 02.10.2024 ob 14:59
Ha, a še vedno to delajo? V telefonu je marker, ki se obarva, če je prišla not vlaga. Zato ti je rekel, da ne bo pošiljal naprej, ker bo servis zavrnil popravilo. “Napačno ravnanje s telefonom” ali kaj podobnega.
Pa saj trgovec ga verjetno nima kaj odpirat , to so samo izgovori je mislil da me bo prepričal in da bom verjetno kar tam novega kupila , seveda vsako leto bom novega kupila saj pa nisem neumna in tako mislim da ga ne bodo popravili zaro srašujem če kdaj komu sploh so popravili telefon ki ni razbit.
P