Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Popravilo TV-ja LG –kateri servis priporočate v LJ?

Popravilo TV-ja LG –kateri servis priporočate v LJ?

Je kdo svoj pokvarjen TV zaupal v popravilo kakšnemu serviserju v Ljubljani? Bi rada dobila kontakt kakšnega zanesljivega servisa, ki ne zaračuna hkrati še samega pregleda TV-ja, preden ga začne sploh popravljati.
Prosim, svetujte mi. Hvala.

Torej pričakuješ da ti bo zastonj pregledal tv in ugotavljal kaj je narobe?

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

Za LG belo tehniko in zabavno elektroniko so v ljubjanski in okoliški regiji pooblaščeni DAST.si

So profesionalni, že ko prijavljaš napako preko spletnega obrazca, funkcionira vse, serviserji so strokovni, niko neki kvazi Janezki – nam so popravljali pred letom eno okvaro na ameriškem hladilniku – sicer je bila naprava še v garanciji. Strokoven serviser, hitro opravil, ni štepal minutaže.

In ljudje, če se zadeva pokvari izven roka garancije, če nimate dokupljene podaljšane garancije, seveda plačate pregled – diagnostiko. A mislite, da bo serviser oz. firma podarila pol urce časa in kilometrino do vas? serviser mora zaslužit svojo plačo, žal…..

Da. Torej — najprej mi bo zaračunal 40 evrov, ker bo v roku 15 minut ugotovil, kaj je narobe s TV. Potem mi bo povedal, da popravilo stane 200 evrov, torej celotna storitev skupaj toliko, da si lahko kupim nov TV.

Da. Torej — najprej mi bo zaračunal 40 evrov, ker bo v roku 15 minut ugotovil, kaj je narobe s TV. Potem mi bo povedal, da popravilo stane 200 evrov, torej celotna storitev skupaj toliko, da si lahko kupim nov TV.[/quote]

Da. V dobi sodobnega potrošništva je pač tako – če nimaš (več) (ali) podaljšane garancije, potem ti ne bo nihče zastonj pogledal v drobovje tvojih aparatur. Ker vsi delajo za denar, da lahko kupijo živež, plačajo račune in položnice, kajne?

Odsvetujem vam Rtv servis Radix !!!

kar se je meni tukaj zgodilo je bolano, in ne samo da sem sem imela zelo slabe izkušnje z njimi. Na poti domov sem ugotovila, da nisem dobila nobenega potrdila, da so prevzeli glasbeni stolp v popravilo, ko sem jih v roku ene ure kontaktirala, da nimam od njih nobenega potrdila mi je serviser Sandi gladko odvrnil, da oni tega pač ne dajejo, sam pregled aparata pa da je brezplačen, po pregovarjanju mi je g. Sandi dejal da naj kar pridem nazaj po stolp. Pridem seveda takoj naza,j dobim “v servisu” ( neka klet privat hiše )šefa Matjaža, ki zahteva od mene podpis na hrptni strani delovnega naloga (ki ga je serviser obdržal zase namesto, da bi ga izročil stranki) neko skropucalo napisano s kuljem z velikimi tiskanimi črkami, da jaz prevzemam nazaj nepoškodovan oz. nepopravljen aparat. Vse ta nesramnost in neprofesionalen odnos je izbil sodu dno in povedala sem da mi ni potrebno ničesar podpisovat. V tistem trenutku mi je šefe izpulil moj stolp iz rok !!! Prišlo je do prepira jaz njemu da bom poklicala policijo on meni nazaj da bo poklical sodnega cenilca…hallo??? Povedala sem mu da, nisem dolžna tega kar je napisal podpisovat, ker ni uraden dokument niti noben obrazec. Serviser mi je nato porinil moj glasbeni stolp nazaj v roke in za mano zavpil marš ven…. ko sem odhaja sem se spraševala kdaj se bom zbudila iz nočnih mor…bolano do amena. Stolp sem nato odnesla na pooblaščeni servis, kjer so opravili oceno stroškov z vsemi papirji nato pa sem se odločila tudi za popravilo. Nikdar več me ne vidijo na nepooblaščenih servisih. Nikdar več.

V vednost drugim, odsvetujem podjetje Dast d.o.o. na Rudniku, Ljubljana.
Totalno razočaran. Predviden datum popravila je popolnoma faljen t.j. za več kot dva tedna. Niti enkrat se niso spomnili poklicati in nas obvestiti, da bo popravilo trajalo dlje, zmeraj sem moral sam biti radoveden in spraševati kdaj lahko pričakujemo popravilo. Zagotovili so nam, da bo do konca tedna vendar ponovno niso poklicali in seveda televizor, v mojem primeru, ni bil popravljen. Za piko na I so nam pa vrnili televizijo v drugačnem stanju kot smo jo prinesli (na servis smo je prinesli z 5imi utripi lučke pod zaslonom, dobili jo nazaj z 7mi). Seveda so nam trdili, da so več kot 100€ vložili v televizijo in prišli do zaključka, da se je ne splača popraviti. S kreganjem sem kasneje odnehal, pametnejši popusti, in odpeljal televizor na deponijo.
Ne priporočam, raje probajte drugje!
Lp

Nov TV danes dobiš ceneje, kot stane servis!

Ciril Strojinc

Koliko je star TV in koliko velik?

Ja, diagnostika se plača, ker noben ne bo svojega cajta zapravljal brezplačno. In zelo verjetno, da bo popravilo dražje od novega TVja.

Jaz sem imel (imam) tudi podobne probleme s servisom Dast. Sicer sem dal že 2x v popravilo samsungov pralni stroj (še v garanciji). Zatrdili so, da je bila potrebna menjava ohišja (menjali ohišje 2x) ter, da so vse testirali in sedaj deluje kot mora. Stroj dostavljen iz servisa v četrtek 28/11/2019. V petek 29/11/2019 zaženem stroj in v njem začne glasno bobneti kot da ga bo vsak čas razneslo.
V ponedeljek jih pokličem naj pridejo iskat stroj nazaj, ker to ni nobeni stvari podobno. Zelo sem razočaran nad servisom Dast in njihovimi tehniki.

Tv Servis v Siski opravi pregled brezplacno, kar je edino korektno.

Tudi okvarjene dele popravljajo, ne pa da cele , drage, sklope menjujejo. Taksni, ki zmorejo zamenjati samo sklope, ne znajo ali nocejo popravljati.

Znajo pa arogantno napadati po potrosniskih forumih.

Da. Torej — najprej mi bo zaračunal 40 evrov, ker bo v roku 15 minut ugotovil, kaj je narobe s TV. Potem mi bo povedal, da popravilo stane 200 evrov, torej celotna storitev skupaj toliko, da si lahko kupim nov TV.
[/quote]
ne pa tle jamrat……………….

New Report

Close