Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “popravki” foruma

“popravki” foruma

Kdo “popravlja” ta forum? Pa kaj to se samo na zunanjem izgledu dela, funkcionalnost pa z vsako spremembno slabša?! Pri prejšnji spremembi forum ni prikazal več kot 8 strani in si moral ročno vpisati, če si želel skočiti na več kot osmo stran neke debate. In tega nihče ni popravil več mesecev. To so kot kaže popravili s tem zadnjim popravkom.
Zdaj je nova sprememba, ki s seznama tem nekega foruma ne omogoča, da bi skočil recimo direktno na 2. ali pa na zadnjo stran neke teme (debate), ampak moraš najprej odpret debato in šele potem iz tam nadaljevat na podstrani. Prav tako ne označi prebranih in neprebranih tem. Nepregledno v glavnem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bomo tudi to uredili, da boste lahko preskakovali na določeno stran, tudi teme na strani lahko povečamo, in ko boste temo prebrali, se bo označila z drugo barvo.

hvala za vaše komentarje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Tudi jaz imam pripombo. Mojega čudovitega dekolteja se ne vidi dobro.
Hahaha

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tudi tvoje noge lahko samo še sanjam…. ;P

Moj predal za zs je tut še vedno poln, a se ga ne da mal povečat? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Poleg tistega kar je Marko omenjal, ne najdem več gomba za “skoči na vrh strani”, ni gumba/bližnjice za prit na določen forum.
Vse skup mi deluje precej nepregledno in še ta roza farba bode v oči….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi tvoje noge lahko samo še sanjam…. ;P

Moj predal za zs je tut še vedno poln, a se ga ne da mal povečat? :)[/quote]

Saj sem ti rekla, da lahko uporabljaš mojega :)))))

Jbt ga, za google je pa bolš, sem tud jst pred tremi meseci morala zavihat rokave.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

KATASTROFA od designa in layouta foruma, resno, če želi Primož da nehamo” hodit” sem gor, potem dela v pravo smer.

citati so zmaličeni do kraja!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa skok na vrh, pa obarvanje tem,

in ja bomo še vse uredili.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pa bilo bi dobro, če bi kuverta, ki prikazuje nova sporočila, bila “živa”, da bi s klikom na njo, bil preusmerjen na novo sporočilo, kot je to izvedeno pri drugih forumih.

Sicer je pa ta izgled res popolnoma neberljiv in premalo kontrasten.

Oblika je pod kritiko..

Primož, če sem kdaj napisala, da ne vidim dobr, se je to nanašalo na delo, ne na MON. Zdaj pa tole je za oči razvadit, razen pri avatarjih, tam pa šparate kot bi bli gorenjci.

saj vem, čez en teden bo boljš, al pa se bom že sprijaznila. saj se vsakič.

Saj pri pisavi v tem okvirčku, kjer napišeš komentar, prav tako šparajo. 🙂
Ostala pisava je prevelika, ta pa premajhna.

Če bi si šefi želeli kakšno konstruktivno in daljšo kritiko jo lahko podam, v nasprotnem primeru se pa ne bi za djabe matrala. Ostalih uporabnikov pa to itak ne zanima.

Jaz bi imela link do Seznam tem tudi spodaj. Kritizirala pa ne bom, tudi za to, ker je bilo par stvari že izpostavljenih.

Mhm, zanimiv izbor barve. Prej je bilo lepo po regelcih – rdeča za punčke, modra za fantke, tale vijolična me je pa kar presenetila… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

O groza. Pa se vračamo nazaj, par stoletij.

Saj ne vem kaj je tega treba bilo, ampak, če ste se že tako odločili dejte vsaj kmalu popravit kar se da, da bo vsaj približno tako kot je bilo, če že ne more bit boljše. 😉

ps
A se ni dalo to prej testirat oz zakaj se je tako mudilo zamenjat obliko, s tem nedodelanim izgledom?

Sploh ne vem, zakaj bi karkoli popravljali. Primož že desetletje prodaja forum, pa ga nben noče, prenova gor al dol. So bili že poskusi v preteklosti.

Da želimo si konstruktivne kritike in bom vesel, če jo podate.

primož

@Primož,

daj odpri nekje Prioritetno listo, katera področja bodo popravljena in vrstni red. Vem, da ne morte vsega na enkrat ampak, da bomo uporabniki vedeli vrstni red in ne bo PODVAJANJA. Pa še tečni ne bomo. Uporabite neko vrsto zbirni list ankete, Voice of The Customer, da boste videli kaj hočemo.
Pa JS/Chat ločeno obravnavajte.

Recimo, tale text (pri 900×1600, telefon ima HD) , v source codi,
font-size: 13px => vsaj 16

BISTVO => delajte na HITROSTI serverja, Layout bomo že poštimal! Hitrost nas ubija!

Detaili:
:-moz-selection {
background: #B3D4FC none repeat scroll 0% 0%;
text-shadow: none;
}
element {
}
.user-response {
border-radius: 5px;
width: 100%;
height: 150px;
border: 1px solid #CCC;
}
input, textarea {
font-family: “Roboto”,sans-serif;
font-size: 13px;
font-weight: 400;
font-style: normal;
}
textarea {
resize: vertical;
}
button, input, optgroup, select, textarea {
color: inherit;
font: inherit;
margin: 0px;
}
pre, textarea {
overflow: auto;
}
* {
box-sizing: border-box;
}

Al pa Avatar: Ne vem pa ali uporabljate funkcijo inhereted ali pa TxtScaleFactor…

user-avatar {
float: left;
max-height: 42px; => med 65 in 70px.
margin-right: 15px;
border-radius: 30px;
border: 3px solid #9E2656;

Najprej hvala za vse namige in nasvete.

Res je veliko bomo še dodali, vse pa je pogojeno s hitrostjo.

Da na hitro napišem:

1. pripete teme se bodo ločile od ostalih
2. gumb na vrh bo tudi prišel
3. nazaj na temo tudi
4. teme ki ste jih prebrali bodo obarvane
5. tudi v zgornji vrstici, boste imeli možnost pregleda po straneh

in še bomo dodali, zaenkrat toliko da veste osnove in še enkrat hvala

primož

Kdaj! To je vprašanje… popravki do konca leta. Kar vtaknite si jih nekam…

Debata postane popolnoma nepregledna, ko so odgovori kratki. Mnenja se kar izgubijo v roza obarvanih “okraskih”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa najbrž ni kriva ravno roza barva, ampak oblika vsega skupaj. Vse je nekam razvlečeno kot štrudl..

In vse v isti velikosti pisave. Ker trotl je to sestavljal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close