“popravki” foruma
Nekaj v pomoč, do takrat, da spacajo kakšen popravek skupaj. V temi je tudi ura zadnjega prispevka. Klik na to uro ou datum vrže na zadnji prispevek v temi. Nekaj uporabnega, bi rekel
Če bi ti povedala s kakšno neumnostjo se ubadam že dva dni … mi ne bi verjel :)))
Zakaj pa se ne opravi vedno lokalno razvojno preizkušanje (oblikovno in programsko), kakor pa da se direktno preskoči v produkcijo brez tega vmesnega koraka, ki bi odpravila hrošče?
Lej… probaj. Lažje prebavim tvoje “neumnosti” kot pa Matjazko/Marko – ve umotvore.[/quote]
Saj ni tako žilava, zakaj je potem ne bi prebavil? Z Markom sva bolj verjetno, pa še kaka najina dlaka se ti lahko zatakne v žrelu. 😀
sem mislil, da smo uporabniki MON_a ubrisani po naravi
pa vidim, da ubrisanost generira MON ☺
sej kej druzga se itak ne lotiš ☺
A je kdo omenil kaj nastane pri ene 3 ali 4 citiranju? Osnovno besedilo stisne na po eno črko. In da je osnova malo daljša???? Ima da scrollaš, da ti prst odpade…. Beda. Totalna beda
jah bednik pač tako, da skrola,
ne uporablja pa drsnika, niti tipk Page Up/Down …
sej kej druzga se itak ne lotiš ☺[/quote]
Kaj češ, na stara leta ti hodijo same neumnosti po glavi.
Pa saj ti to veš. 😛
sej kej druzga se itak ne lotiš ☺[/quote]
Kaj češ, na stara leta ti hodijo same neumnosti po glavi.
Pa saj ti to veš. :P[/quote]
Ti jst (pa ostali) pa ne vem… dej mi namignkaj me čaka, nas mlade…
… po srčku.
ne uporablja pa drsnika, niti tipk Page Up/Down …[/quote]
Pa ni poanta v scrollanju, če morebiti nisi dojel….
ne uporablja pa drsnika, niti tipk Page Up/Down …[/quote]
Pa ni poanta v scrollanju, če morebiti nisi dojel….[/quote]
pol pa natipkaj najpreje na demo plonk ceglc kaj hočeš izrazit, daj Margot- na ZS preverit … pol pa objavi ☺
bomo dobili vsaj dobro smet od posta … od tebe zgleda, da še sam ne veš kaj tipkaš
da, draga ☺♥
To napako si ziher financirale kake firme, ki izdelujejo miške. :))
Tile popravki foruma izgledajo tako kot moped, ki smo ga vačasih mulci ?popravljali? Saj je šel naprej ampak vsako rundo je ostalo za kakšno pest šraufov. Ali pač kot avtomobilska industrija, ki neha delati model, ki špila brez napak in se dobro prodaja.
Eee, kdaj pa?
Zakaj me ne preseneča, da se je prvi, ki se je pritožil nad spremembami, najbolj stalen uporabnik Mona svih vremena ? 🙂
Zato, ker nekoga, ki se na smrt dolgočasi, nič več ne more presenetiti. 🙂
Kako Petra kej ? Še zmer devica ?
Forum je zaprt za komentiranje.