Najdi forum

Splash Forum Politični čvek POPTV po mojem služi na vzpodbujanju nacionalne nestrpnosti…?

POPTV po mojem služi na vzpodbujanju nacionalne nestrpnosti…?

Sem si ogledal zadnjo oddajo ravno zaradi problema na temo “nacionalne nestrpnosti” 🙂 in se strinjam z neko muslimanko iz Bosne, tu živečo, da je to produkt POPTVja, ki gre v cilju komercializacije preko mej in ne nacionalne nestrpnosti ljudi v BB.

Kaj mislite?

mislim da imaš preveč časa in pol goniš kozlarije.

Le zakaj sem imel občutek, da se bo ob tole obregnil med prvimi kakšen idi-ot?

a veš da te grem lahko zdej tožit ker si izpostavil trditev? jaz pa ne trdim da si ti idot ampak ocenjujem da si eno zafrustrirano teslo, ki ves čas sedi za računalnikom in svoje pomanjkanje ženske ljubezni zliva na forum in se seveda tako gor in dol levo in dense vse dneve in noči trudi in fantazira na tem forumu. bekeeeeeeke he he :).

A mi hočeš povedat, da si ovca?

A si Ruglov učenec ?

Zgleda, da je prešprical nekaj predavanj.

Katero oddajo si to gledal?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaka na obisku pri šefu mavričnemu vitezu

Tok zahrbtne ženske, ki bi držala nož za hrbtom pa še nisem videl…! Najprej bejba lepo zaigra na nacionalno struno in se počuti do skrajnosti ogroženo ter začne je-bat ostale, potem pa na identičen način kot skrajneži v ny naredi samomor in seveda po običaju potegne še enega s seboj… Tipično. Zdi se mi, da je poptv pravzaprav doživel teroristični napad…

New Report

Close