Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Popularne šlape aka natikači

Popularne šlape aka natikači

da se obuti … to naredim na morju, ko so hladna jutra, obujem tanke nogavice in japanke gor … pa sem glavna v kampu :)))

Pa ni nova moda, jaz imam to že vseskozi za doma hodit, ne sicer salomon, nike, adidas kar je nova pogruntavščina nekajkrat predragih športnih obuval. Imajo pa res sedaj udobnih zadev, usnjenih v trgovinah s čevlji, ki izgledajo kot čevlji, le da so natikači. Samo klinc, če te pa ustavi policaj, pa pogleda v tacale, pa s tem ne smeš vozit.
[/quote]

Jst v mojih nikicah, pa sm si jih kupla ne dolg nazaj, prevozla že cca 1000 km 😛 men so udobne tud za vozt, jeb.eš policajca 😉

Jaz tud, pa tud Adidasove 🙂 oboji udobni, kombiniram pa s kratkimi nogavicami ali pa brez, odvisno od “priložnosti” 🙂

Avtorica kar pelji ga v nakup 😉

Ne mi niti govorit. Travmiram vedno, ko sina vidim – zlasti nogavice sredi najhujšega poletja. Ampak nosijo vsi – obezne nogavice v šlapah ali all starkah ali ….

Jaz tud, pa tud Adidasove 🙂 oboji udobni, kombiniram pa s kratkimi nogavicami ali pa brez, odvisno od “priložnosti” 🙂

Avtorica kar pelji ga v nakup 😉
[/quote]

Aja? Ma jst sam na boso nogo. Kaj pa vem, mi ni glih natikači pa nogavičke. Natikači so mi nekak kot japanke, tud njuh na boso nogo 😉

Aja? Ma jst sam na boso nogo. Kaj pa vem, mi ni glih natikači pa nogavičke. Natikači so mi nekak kot japanke, tud njuh na boso nogo 😉
[/quote]
Skladno z nickom.

New Report

Close