Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Por el amor de esta mujer

Por el amor de esta mujer

Živjo!
Ali kdo mogoče pozna pesem Por el amor de esta mujer? Pesem je v španskem jeziku in jo poje moški. Zanima me kdo jo poje in ali obstaja na CD-ju.
Hvala! Srečno novo leto 2003!

Hmmm…… pesmi s točno tem naslovom ne poznam, obstaja pa kar nekaj ( konkretno trije) izvajalci, ki izvajajo skladbo “Por el amor de UNA mujer”. To so FERNANDO VILLALONA, ali DANNY DANIELS, ali pa JULIO IGLESIAS! Vsi trije pojejo eno in isto pesem, tako, da ne vem kdo je od koga kopiral. Meni je najbolj všeč verzija, ki jo poje v originalu FERNANDO VILLALONA , je pa na dvojnem albumu z naslovom “Historia De Una Vida (25 Años De Exitos)”, ali pa na enojnem z naslovom CONFUNDIDO. Če je kateri od teh dveh albumov moč dobiti v Sloveniji ne bi vedel, lahko jo pa dobiš preko Amazon.com ali preko amazon. de , a o ceni in poštninah raje ne bi. Pa še drobcen nasvet: Če ti ni ravno do vseh Fernandeljevih hitov, si lahko to pesem zlowdaš tudi iz kazaae v mp3 obliki, pa zlowdaš še ostale dve in primerjaš od katerega verzija ti je najbolj všeč. Meni je kot že rečeno od Villalona, ker je tisti 10 sekundni začetek s saksofonom uvodna špica v VOX – ovo sobotno erotično noč ( ti pacek, ti :-)))) ) !!!

PS: Če pa pesem ni prava, me ne za ušesa…… :-)))

Posavec

Pozdravljena!
Verjetno mislis na pesem Dos Hombres y un Destino, ki jo pojeta dva izmed udelezencev spanske razlicice oddaje popstars (Operación triunfo). Enemu od njih je ime David Bustamante in pesem je verjetno na njegovem cd-ju, v Sloveniji ga pa po mojem ni za dobiti. Poskusaj narociti preko interneta.

lp

Hola!
Hvala vama za informacije, bom pogledala, če se bo to dalo
dobit!! Sem že slišala za “Julievo” verzijo “Por el amor de una mujer”, pa ni bla taprava. Mogoče sta pa uni dve…
Res hvala!!!
Nikita

New Report

Close