PORABA VODE
Kako vam uspe? Mi smo tudi štirje (dva odrasla, 6 letnik in 4 mesečnik)pa porabimo malo manj kot 16 kubikov, od tega je 5 kubikov tople. Naj povem, da kar šparamo. Sicer mi je čudno ker smo prej imeli porabo tudi okoli 12, zdaj zadnje čase pa kar toliko. Še vedno sumim, da je napaka, saj nismo nič bolj potratni kot prej. Celo pralni stroj imamo nov in ta naj bi bistveno manj vode porabil. Zato mi ni jasno kako ????!!!!
Naj še dodam, da se sama nikoli ne kopam, sine se 1x na teden, mož pa morda 1x na 14 dni.Drugače se tuširamo tu pa gre bistveno manj vode.Ko se milimo vodo zapremo in je ne pustimo teči.
Povprečno porabimo med 7-8 kubikov vode na mesec. Smo trije. V primerjavi z ostalimi se mi zdi, da porabimo malo, čeprav se vsak dan tuširamo (hči se namaka v kadi 1x na teden), peremo za moje pojme še preveč, pomivamo, …. Je pa res, da nimam rož za zalivat (samo kaktuse .-)). In nabavili smo nov števec.
lp n.
p.s. Ko sem spraševala, kakšna je povprečna poraba vode/osebo, so mi na komunali rekli, da cca 3 kubike